Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
rationeel
0
BN'er een bekende Nederlander ofwel iemand die vaak op veelal televisie verschijnt en dan met name bij de NPO. Hier is al een aardige opsomming van wat voor soort lieden dit zijn, namelijk mensen die hun pad geheel of gedeeltelijk betimmerd hebben met gemeenschapsgeld in de vorm van subsidie of het veelvuldig accpeteren van tafelrol in ruil voor gemeensschapsgeld.

In ieder geval zijn het veelal mensen die niet in staat zijn om hun eigen broek op te houden. Hierdoor zijn ze afhankelijk van publieke opinie en goedkeuring om te kunnen voorzien in hun bestaan. Dit simpele feit maakt dat ze meer dan gemiddeld genegen zijn met alle winden mee te waaien en schromen zij niet zich uit te dossen als Zwarte Piet wanneer het dat bekomt om later hetzelfde fenomeen af te schilderen als racistisch wanneer hen dat bekomt. Dag Eric en Gorgina.

En hier wordt feilloos blootgelegd waarom deze mensen totaal niet serieus genomen dienen te worden in welk debt dan ook. Het simpele feit dat je bovenmatig maar niet goed genoeg om je eigen broek op te houden, kunt zigen of acteren, hoi Katja, maakt nietdat je op een politiek niveau verstand hebt om je uit te laten over zaken die miljoenen Nederlanders negatief treffen.

Wanneer deze mensen zich oprecht uitlaten, dan worden ze mogelijk getroffen door het Haya van der Heijden effect. Een scriptschrijver die vindt dat democratie zijn werk moet kunnen doen en er voor uitkwam dat hij PVV stemde en vervolgens brodeloos thuis kwam te zitten.

Nee graai dan maar liever mee uit de pot van 800 miljoen bij de NPO zodat je zelf met een overbetaalde boterham thuiszit en heb verder schijt aan Nederland, haar normen, waarden en fatsoensnorm en alle gepleegde investeringen in verleden en haar toekomst. Het is een ronduit walgelijk clubje.

netniet | 16-12-17 | 11:50

Geen Stijl
rationeel
0
www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/an...

Documentairemaakster Sunny Bergman (bekend van allerlei acties en demonstraties tegen Zwarte Piet) moet in een nieuw interview toegeven dat ze de zaken waarover ze docu’s in elkaar timmert niet waarheidsgetrouw weergeeft.

Eén van de meest overschatte linkse mensen van dit moment is zonder twijfel Sunny Bergman. Een documentairemaakster die denkt dat ze aan de juiste kant van de geschiedenis staat door met jodenhater Abou Jahjah te gaan dineren, en met Jerry Afriyie de gemeente Amsterdam voor de rechter daagt om Zwarte Pieten bij de Sinterklaasintocht.

Desondanks vinden ook Vlaamse SJW’ers de hersenspinsels van Sunny razendinteressant, en dat levede een interview met het Vlaamse ontwikkelingshulptijdschrift Mo op. Dat interview staat boordevol knotsgekke uitspraken, maar laten we eerst eens beginnen met datgene waarover de kop van dit artikel gaat: Sunny’s manipulaties. De vrouw gaat prat op het idee dat seksuele vrijheid de hoogste vorm van emancipatie is. Om dat aan te tonen, reist ze af naar Oeganda om te bewijzen dat Afrikanen “op een positieve manier tegen vrouwelijke seksualiteit” aankijken.

Het fenomeen schaamliptrekken komt dan voorbij. Dat is inderdaad, je raad het al, een ingreep waarbij de schaamlippen van de vrouw worden uitgerekt. Het zou meer seksueel genot moeten geven, maar zoals je aan je theewater al voelt: dat is natuurlijk niet zonder gevaren. Dat weet zelfs Sunny Bergman ook best, maar ze kiest ervoor om dat deel van het verhaal doodleuk weg te laten:

“Knip je dingen tijdens de montage die niet in je kraam passen?

Sunny Bergman: Ik zal nooit feiten vertekenen, al wil ik altijd wel een stelling neerzetten. En soms knip ik bepaalde stukken weg. In de Sunny Side of Sex heb ik het bijvoorbeeld over labia pulling in Oeganda en op welke manier men daar op een positieve manier tegen vrouwelijke seksualiteit aankijkt. Tijdens mijn gesprekken kreeg ik te horen dat er ook nadelen zijn aan labia pulling, maar ik heb gekozen die weg te laten. Want de kijker moet al een hele inspanning doen om mee te gaan met het onderwerp waarover ik het heb.”

Je leest het Sunny vertekent nooit feiten, maar als ze de kijker ‘mee’ moet krijgen dan geeft ze alsnog toe dat ze feiten vertekent. Dolkomisch. In het hetzelfde interview klaagt Sunny trouwens ook nog steen en been over wat zij “giftige mannelijkheid” noemt: het feit dat jongetjes tijdens de opvoeding als jongetjes worden behandeld…. verschrikkelijk!

Maar het allermooiste is nog wel het feit dat Bergman boos wordt op de Vlaamse publieke omroep, omdat daar een programma te zien is van een “witte man” die een reis door de islamitische wereld maakt. Dat grenst wel aan het racisme, aldus Sunny. Liever had zij gezien dat haatzaaier Abou Jahjah die reis had gemaakt. Ja, want dán had je een objectief beeld van de islam gehad… sure.

Oké, nog één knetterbezopen uitspraak van Sunny om het af te leren en dan houden we er weer even mee op. Nog even terugkomen op dat schaamlipgetrekt dat de activiste zo prachtig vindt. Dat mag niet zo genoemd worden. Want: “ik gebruik het woord “schaamlippen” niet, want dan lijkt het alsof we ons daarvoor moeten schamen.” Inderdaad: volkomen koekoek!

En het wordt allemaal betaald...Door wie?
izdp
0
quote:

rationeel schreef op 16 december 2017 12:11:

[...]

Nette mensen. Daar is alles mee gezegd.
Nee dus.
Jouw nette mensen vind ik bijna zonder uitzondering respectloos, schaamteloos, onbeschaafd, leugenachtig, hypocriet en negatief gericht.
rationeel
0
blendle.com/i/trouw/eigenwijs-koppig-...

Eigenwijs, koppig en héééél oud
hoge leeftijd - Die lichamelijke tips om oud te worden, die kennen we nu wel. Maar welke geest heb je nodig?

Ja ja, nou weten we het wel. Wie oud wil worden moet gezond eten, bewegen en geluk hebben met de juiste genen. Tot zover de lichamelijke tips om het lang uit te zingen. Maar is er ook een hóuding die je kunt aannemen om de honderd te halen? Een mindset, die je net als de twee stuks fruit per dag wapent tegen zaken waardoor de mens het leven laat?

Wie dat wil weten, kan de fiets pakken en aanbellen bij honderdjarigen om te vragen hoe ze in het leven staan. Toegegeven, dat levert geen oorzakelijk verband op: wie weet krijgen de echt ouden van dagen wel een levenshouding van dat oud worden, in plaats van dat die levenshouding ze naar die leeftijd brácht. Desalniettemin interessant, dacht een team van wetenschappers uit Rome en Californië. Het stuurde daarom een psycholoog langs 29 inwoners van Zuid-Italië - allen boven de negentig. Deze week stonden de resultaten in vakblad International Psychogeriatics.

Ze zijn tussen de 91 en 101 jaar en ze wonen in de regio Cilento - landelijk gebied op de wreef van de Italiaanse laars. Vaak in gelijkvloerse huizen, samen met een zoon of dochter. De psycholoog die langskwam, bleef een uur lang doorvragen. Naar hun verleden, eventueel traumatische gebeurtenissen, waarden en cultuur. En naar hoe ze nu in het leven stonden, natuurlijk.

De interviewer had ruime ervaring met zeer oude mensen. En, niet onbelangrijk: hij sprak het plaatselijke dialect. De kinderen, inmiddels ook wel op leeftijd, zaten ernaast om eventueel in het oor van hun ouder te schreeuwen als die de vraag niet had verstaan. Ook meer dan vijftig van die kinderen kregen een vraaggesprek. Zowel over hun eigen manier van in het leven staan als over die van hun ouders.

Sommige van de thema's die in de gesprekken met de ouderen naar boven kwamen, hoeven niet te verbazen: hard werken, familiebanden en religie. Maar er was meer. Zo bleken ze opvallend eigenwijs en koppig. De zaken moesten altijd op hún manier gaan, soms tot gesteun van hun kinderen.

Zo klaagde een schoondochter dat haar man zo onder de plak zit bij diens moeder. Hij moet elke dag langskomen, op vakantie gaan zit er niet in omdat moeder dan begint te protesteren. Een ander noemde zijn vader platweg een dictator. Een zelfzuchtig persoon die alleen met materiële zaken bezig was.

Die bevinding is nieuw, en gaat pal in tegen het beeld van de relaxte, flexibele oude van dagen, die zo ver is gekomen door zich moeiteloos te voegen naar onverwachte omstandigheden.

Naast een liefde voor controle was er ook een liefde voor het land en voor het bewerken daarvan. Een oude deelnemer zei dat hij vanwege zijn leeftijd en gezondheid niet meer op de boerderij mocht werken. "Ze zeggen dat ik ziek ben, maar beseffen niet dat ik ziek wórd als ik het land niet meer op mag. Ik moet daarmee in contact blijven, of ik leg het loodje!" Niet verrassend klaagden de kinderen ook hier dat hun ouders koppig waren, omdat ze maar niet achter de geraniums wilden plaatsnemen.

rationeel
0
quote:

izdp schreef op 16 december 2017 20:54:

[...]

Nee dus.
Jouw nette mensen vind ik bijna zonder uitzondering respectloos, schaamteloos, onbeschaafd, leugenachtig, hypocriet en negatief gericht.
Leef je toch lekker in je eigen wereldje. Als vrolijk Fransje;)
izdp
0
quote:

rationeel schreef op 16 december 2017 21:25:

[...]

Leef je toch lekker in je eigen wereldje. Als vrolijk Fransje;)
Ja dat is in de echte wereld en niet de wereld die jij bedenkt.
Je weet wel; die je wilt van vroeger toen je mama je in de teil deed eens per week.
josti5
0
blendle.com/i/trouw/eigenwijs-koppig-...

Zo is dat: op het land werken, buiten zijn, bewegen, je niet laten ringeloren: dát helpt!
Dat zie je ook (nog?) veel in Portugal: oudjes die op de markt hun waren aan de man brengen, eigen moestuintje en zo, onbespoten en wel.
Daar smaakt andijvie nog naar andijvie, dus een beetje bitter, is het fruit mierzoet, hebben de tomaten, de bieten, de wortels hun volle smaak nog.
Maar wat doet de Westerse 'beschaving': geen eigen moestuintje meer, zelfs geen eigen tuintje, want we hebben er geen tijd voor, geen groene vingers, dus stenen in de tuin.
De vrije tijd vullen we met electronica, en bewegen doen we (áls we dat al doen) op de loopband in de sportschool.
Onze lichamen presenteren te zijner tijd de rekening wel, maar dat zien we dán wel weer...
En onze geest? Och, daar hebben we antidepressiva voor - de club van één miljoen slikt ze al...
Helaas helpt rijk Portugal het land naar de knoppen met een waterverbruik van gemiddeld 2100 m3: het zwembad wordt niet met zout water gevuld, maar met zoet water, en we leggen nóg maar een 18 holes golfbaan aan: laat maar stromen, dat water!
Gortdroog is het in het midden en zuiden, de stuwmeren staan leeg, de grondwaterstand is zó gezakt, dat zelfs eeuwenoude olijfbomen, jongens met een stamdiameter van maar liefst 1,5 meter, de pijp aan Maarten hebben gegeven.
De fauna kan de regelmatig voorkomende gortdroge periodes niet meer aan: de waterreserves zijn uitgeput.
En de tuintjes drogen ook uit.
Het gaat hard daar, heel hard...
Chiddix
0
Straks in businessclass komt Arend Jan Boekestijn uitleggen , dat Baudet met zijn ideeen in de verkeerde eeuw leeft. Boekestijn is eurofiel in hart en nieren. Zei in een artikel, wanneer gaat de achterban van de FVD muiten?
Hij begrijpt er allemaal niets van waarom de partij groeit als kool. Uit Europa is het pijnpunt bij Boekestijn. Maar als je realistisch bent weet de Nederlandse burger dat een vertrek uit Europa ver weg legt. Referenda houden heeft de huidige meerderheid in de politiek afgeschaft. Daar is goed over nagedacht door Rutte,Pechtold,Asscher en Buma. Kan niet samengaan met steeds verdere eenwording van Europa en inleveren van bevoegdheden. Burgers in het VK werd dit allemaal teveel en kozen in meerderheid voor uittreding uit de Unie.
NewKidInTown
0
"AMSTERDAM - Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou het Forum voor Democratie groter zijn dan de PVV. De partij van Thierry Baudet zou uitkomen op vijftien zetels (+dertien), terwijl Geert Wilders zes zetels zou moeten inleveren om uit te komen op veertien."

www.telegraaf.nl/nieuws/1441714/forum...

Zou links daar nu blij mee zijn, de PVV leeggetrokken ? FvD op virtueel 15 zetels op plek DRIE !

"Ergens" doen ze toch iets goed, FvD, links had dat al vroegtijdig instinctief in de gaten, hulde voor hen.

www.noties.nl/v/get.php?a=peil.nl&...
objectief
0
quote:

NewKidInTown schreef op 17 december 2017 11:11:

Zou links daar nu blij mee zijn, de PVV leeggetrokken ? FvD op virtueel 15 zetels op plek DRIE !

Links is er niet blij mee...want PVV en FVD is een pot nat...ze vertegenwoordigen de ontevredenen in onze maatschappij.
Ja, de blunder van de PVV in Rotterdam was het een zekerheidje dat deze anti-club virtueel zetels zou verliezen.
(Volgens de media worden de potentiele PVV kandidaten voor de Raad zeer stren geselecteerd, maar door de keuze voor Geza bleek het tegendeel.)
[verwijderd]
0
allemaal langer doorwerken,want men wordt toch steeds ouder en leeft langer.
ook weer een geweldige leugen verzonnen door de politiek ,omdat men de belastingcenten op brandt aan ontzettend veel onzin.

www.eurekalert.org/pub_releases/2017-...

Humans may have reached their maximum limits for height, lifespan and physical performance. A recent review suggests humans have biological limitations, and that anthropogenic impacts on the environment - including climate change - could have a deleterious effect on these limits. Published in Frontiers in Physiology, this review is the first of its kind spanning 120 years worth of historical information, while considering the effects of both genetic and environmental parameters.
Despite stories that with each generation we will live longer and longer, this review suggests there may be a maximum threshold to our biological limits that we cannot exceed.
A transdisciplinary research team from across France studied trends emerging from historical records, concluding that there appears to be a plateau in the maximum biological limits for humans' height, age and physical abilities.
"These traits no longer increase, despite further continuous nutritional, medical, and scientific progress. This suggests that modern societies have allowed our species to reach its limits. We are the first generation to become aware of this" explains Professor Jean-François Toussaint from Paris Descartes University, France.
Chiddix
0
quote:

NewKidInTown schreef op 17 december 2017 11:11:

"AMSTERDAM - Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou het Forum voor Democratie groter zijn dan de PVV. De partij van Thierry Baudet zou uitkomen op vijftien zetels (+dertien), terwijl Geert Wilders zes zetels zou moeten inleveren om uit te komen op veertien."

www.telegraaf.nl/nieuws/1441714/forum...

Zou links daar nu blij mee zijn, de PVV leeggetrokken ? FvD op virtueel 15 zetels op plek DRIE !

"Ergens" doen ze toch iets goed, FvD, links had dat al vroegtijdig instinctief in de gaten, hulde voor hen.

Maurice de Hond komt uit bij de laatste peiling op 15 zetels voor het FVD. De PVV haalt nog maar 14 zetels. Deze partij speelt het FVD in de kaart met iets te extreme standpunten. Uitkomen voor de PVV kan ook gevolgen hebben voor je carriere. De punten die ik noem zijn minpunten voor de PVV. De opmars van het FVD lijkt niet meer te stoppen. Arend Jan Boekestijn gaf ook toe de opzienbarende ontwikkeling bij het FVD. Al wijst hij uit Europa vierkant af om economische redenen. Misschien heeft hij gelijk maar het FVD zet zich in op een scala van onderwerpen. Je haalt geen 15 zetels met het onderwerp, uit Europa. In 2012 delfde Wilders het onderspit met dit onderwerp bij de verkiezingen toenertijd.
[verwijderd]
0
www.frontiersin.org/articles/10.3389/...

Echoing scientific and industrial progress, the Twentieth century was an unprecedented period of improvement for human capabilities and performances, with a significant increase in lifespan, adult height, and maximal physiological performance. Analyses of historical data show a major slow down occurring in the most recent years. This triggered large and passionate debates in the academic scene within multiple disciplines; as such an observation could be interpreted as our upper biological limits. Such a new phase of human history may be related to structural and functional limits determined by long term evolutionary constraints, and the interaction between complex systems and their environment. In this interdisciplinary approach, we call into question the validity of subsequent forecasts and projections through innovative and related biomarkers such as sport, lifespan, and height indicators. We set a theoretical framework based on biological and environmental relevance rather than using a typical single-variable forecasting approach. As demonstrated within the article, these new views will have major social, economical, and political implications.

het wordt dus gewoon werken tot u neervalt of bijna doodgaat.
zo ziet vadertje staat het graag!!
rationeel
0
quote:

NewKidInTown schreef op 17 december 2017 11:11:

"AMSTERDAM - Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou het Forum voor Democratie groter zijn dan de PVV. De partij van Thierry Baudet zou uitkomen op vijftien zetels (+dertien), terwijl Geert Wilders zes zetels zou moeten inleveren om uit te komen op veertien."

www.telegraaf.nl/nieuws/1441714/forum...

Zou links daar nu blij mee zijn, de PVV leeggetrokken ? FvD op virtueel 15 zetels op plek DRIE !

"Ergens" doen ze toch iets goed, FvD, links had dat al vroegtijdig instinctief in de gaten, hulde voor hen.

www.noties.nl/v/get.php?a=peil.nl&...
Wie niet horen wil moet voelen!
[verwijderd]
0
quote:

Chiddix schreef op 17 december 2017 12:05:

[...]

Maurice de Hond komt uit bij de laatste peiling op 15 zetels voor het FVD. De PVV haalt nog maar 14 zetels. Deze partij speelt het FVD in de kaart met iets te extreme standpunten. Uitkomen voor de PVV kan ook gevolgen hebben voor je carriere. De punten die ik noem zijn minpunten voor de PVV. De opmars van het FVD lijkt niet meer te stoppen. Arend Jan Boekestijn gaf ook toe de opzienbarende ontwikkeling bij het FVD. Al wijst hij uit Europa vierkant af om economische redenen. Misschien heeft hij gelijk maar het FVD zet zich in op een scala van onderwerpen. Je haalt geen 15 zetels met het onderwerp, uit Europa. In 2012 delfde Wilders het onderspit met dit onderwerp bij de verkiezingen toenertijd.
maurice de hond is leuk bezig voor zichzelf maar zijn peilingen hebben generlei enige waarde.

wel geeft extra aanbod extra vraag.gezamenlijk gaan de pvv en het fvd flink stuk van het electoraat pakken.
hopelijk kunnen ze er over paar jaar ook wat goeds meegaan doen.
rationeel
0
Ik heb inmiddels heel wat filmpjes bekeken. Het niveau tussen FvD:) en de rest is zo groot, dat het genant is. Die onecht lachende Rutte. Hoe hij weg loopt als er een pauze is, een beetje stram al aan het worden, en toch proberen zo rechtop mogelijk te lopen. Even naar ARIB gaan, zgn amicaal even praten. Goed de camera in het vizier houdend. Iedereen die kijkt naar deze poppenkast zal zijn conclusies wel trekken.
Het partijkartel heeft zijn tijd gehad.
izdp
0
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront