AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

Ajax 2017

628 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 » | Laatste
TOMA
0
quote:

BackFire4 schreef op 12 november 2017 08:28:

14 november zie ik net...
Hoe hoog is het dividend ook al weer?

Bij voor baat dank voor het antwoord
TOMA
mok
1
Hoppa, iemand heeft 20.000 stuks gedumpt op 9,75. Ik heb ook een paar meegenomen. Resultaten zullen er wel niet zijn, maar ze kunnen nog wel een paar keer cashen met spelers. Gezond bedrijf in ieder geval.
Peter2meter
0
Lijkt wel of iedereen in paniek is...
Ik vind het best, bijkopen
Straks met de wintetransfers gaan we weer knallen omhoog
De Ligt 40-45 miljoen, Dolberg en Younes gaan weg ivm WK
Zal wederom blijken dat Ajax spelers nog steeds gewild zijn, zelfs met tegenvallende prestatied
[verwijderd]
0
quote:

pietje-2005 schreef op 21 november 2017 12:03:

Tegenvallende prestaties?
Waar en wanneer dan ? ;-)
Succes
Ik moet zeggen dat ik ook niet heel blij werd van de zwakke seizoenstart. Niet alleen kostte dit alle mogelijkheden voor Europese deelname dit jaar (de ultieme showroom), ook het landskampioenschap lijkt nu al een bijna onmogelijke opgave (met gevolgen voor volgend jaar). De enige "showcase" die over blijft is het aankomende WK (remember Milik).

Positief is wel dat afgelopen weken duidelijk is geworden dat er best nog wat kwaliteit in de selectie zit.

Zorgwekkend vind ik dat veel verkochte spelers elders mislukken. Dat zou op den duur zijn weerslag kunnen hebben op de gretigheid van geïnteresseerde clubs.

Kortom, een gemengd beeld wat mij betreft. Komt nog eens bij dat ik eigenlijk vind dat een voetbalclub niet beursgenoteerd zou moeten zijn. Wat dat betreft hoop ik dat ze bij Ajax weten wat ze te doen staat;)
voda
0
Ajax vangt miljoenen met Chinese samenwerking

Gepubliceerd op 27 nov 2017 om 09:25 | Views: 3.536

Ajax 16:00
9,95 -0,05 (-0,50%)

AMSTERDAM (AFN) - Ajax gaat samenwerken met de Chinese voetbalclub Guangzhou R&F FC. Algemeen directeur Edwin van der Sar zette maandag zijn handtekening onder een vijfjarige overeenkomst. Guangzhou R&F, niet te verwarren met topclub Guangzhou Evergrande die de afgelopen zeven jaar landskampioen werd, wil met hulp van Ajax de beste jeugdopleiding in China ontwikkelen. De Amsterdamse club verdient in totaal 10 miljoen euro met deze deal.

Ed Engelkes gaat het project aansturen. De oud-trainer van de vrouwen van Ajax wordt technisch directeur van Guangzhou R&F. De 53-jarige Engelkes neemt een aantal Amsterdamse trainers mee die de filosofie van Ajax gaan overbrengen. Beide clubs hebben al de intentie uitgesproken het contract met vijf jaar te verlengen als de samenwerking bevalt.

,,We waren de afgelopen jaren al actief op de Aziatische markt, maar voornamelijk op commercieel gebied'', zei Van der Sar. ,,Deze samenwerking draait vooral om voetbal. De jeugdopleiding is voor Ajax al decennialang ontzettend belangrijk in alles wat wij doen. Het is bekend dat het voor ons lastig is om in de huidige Europese voetbalwereld verder te groeien. Door de Ajax Coaching Academy creëren we desondanks kansen om hierin stappen te maken.''

De Chinese club, in 2011 opgericht door vastgoedontwikkelaar R&F, eindigde dit jaar als vijfde in de Super League. Vicevoorzitter Nicky Wong heeft hoge verwachtingen van de samenwerking. ,,Ajax is een club met een rijke historie. Zij hebben de beste jeugdopleiding van de wereld. Wij zijn een jonge club, maar met dezelfde filosofie als Ajax waar het gaat om de manier van spelen, maar ook met betrekking tot opleiden van jeugd.''
Biobert
0
Mr Greenspan
0
quote:

Biobert schreef op 28 november 2017 11:56:

Ajax kan wel miljoenen vangen maar de aandeelhouders krijgen daar niks van.
Voorstel gewijzigd dividendbeleid: De vennootschap streeft een stabiel dividend na en is thans voornemens een dividendbeleid te voeren, gericht op het uitbetalen van 25% tot 35% van het bedrijfsresultaat vóór afschrijving en resultaat vergoedingssommen en voor aftrek van belastingen.[/i]
Louis van Gaaltje
0
Vandaag bijgekocht op 9,95. Ajax draait prima met talenten als Kluivert, Onana, van de Beek, Frenkie de Jong, Johnsen, In de winterstop wordt Younes verkocht verwacht ik, prima perspectief. Ik verwacht dat we snel boven de tien euro zitten. Wat zijn jullie verwachtingen??
aandeelofoptie
0
Kampioenschap vandaag verspeeld na een 2-0 voorsprong
De beker dan ? Vergeet dat ook maar - met deze trainer ( en overige staf ) slaat de vonk niet over op de spelers waarvan het gros het niveau niet haalt dat toch al niet zo hoog is
objectief
0
Laten we vooral bij een gelijkspel de trainer niet onder vuur nemen...Ajax staat achter PSV en dat is een mooie plaats. Vorig seizoen is Bosz ook niet kampioen geworden en kijk nu even naar zijn huidige resultaten...slecht.
Als Ajax bij de eerste 3 uitkomt hebben ze het goed gedaan.
K. Wiebes
0
In de Nederlandse competitie?...

Wanneer ze nou lekker hadden dóór-gecashed op Ziyech en Dolberg;
dán wel ja.

En of je het management van een beursgenoteerde onderneming nou solo aan 'n paar ex-voetballers moet overlaten...?
K. Wiebes
0
De kritiek op Younes begrijp ik overigens niet zo goed. Oké, hij scoort weinig. Maar die jongen houdt daar bij de cornervlag vrijwel continu 2 à 3 verdedigers bezig.

Dat daar dan verder vrij weinig uitrolt komt m.i. mede door zijn medespelers. In plaats van hem een goede, creatieve afspeelmogelijkheid te bieden, staan ze ofwel 25 meter áchter hem, of ze staan voor 't doel te wachten op 'n panklare voorzet.
Tordan
0
Titel weg, alles weg. Vergeet de koers ook maar!! Ik stap nog niet in. Waarde spelers daalt op deze manier ook enorm. Pure kapitaal vernietiging wat die Keizer doet.
[verwijderd]
0
quote:

lucky14 schreef op 3 december 2017 11:07:

Titel weg, alles weg. Vergeet de koers ook maar!! Ik stap nog niet in. Waarde spelers daalt op deze manier ook enorm. Pure kapitaal vernietiging wat die Keizer doet.
titel kansloos ja.

verloren seizoen dus maar toewerken naar nieuw elftal met jeugdig elan,die hebben er nog tenminste plezier in.

Hoe die Ziyech er bij loopt......

Alstie de inzet had van El Ahmadi dan was t europese topspeler.
aandeelofoptie
1
Alleen de bankrekening is in orde bij Ajax - alles maar dan ook alles erom heen is niet op orde
Wilbar
0
Ajax troeft PSV af en heeft Fortuna-talent binnen

Ajax heeft Perr Schuurs vastgelegd.
De 18-jarige verdediger wordt overgenomen van Fortuna Sittard, waar hij 14 oktober 2016 zijn debuut als profvoetballer maakte en nu al aanvoerder is.
Het contract van Schuurs gaat in op 1 januari 2018 en loopt tot medio 2022, maar het talent wordt tot en met de zomer van 2018 nog verhuurd aan Fortuna.

Schuurs, zoon van handbal-icoon Lambert Schuurs, werd ook begeerd door PSV. De jongeling, 1,91 meter lang, speelde 49 duels voor Fortuna, de huidige nummer twee van de Jupiler League, en kwam tot zeven doelpunten en zes assists.
Over de transfersom die Fortuna ontvangt zijn geen mededelingen gedaan. Ajax contracteerde eerder vleugelspeler Hassane Bandé. De negentienjarige Burkinees komt over van KV Mechelen en sluit in de zomer aan bij de Amsterdamse selectie.
Wilbar
0
Een talentvolle verdediger van 1,91 meter. Ze beginnen het te leren, die jongens van de Ajax directie.
628 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 10,400
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,450
Laag 10,200
Volume 2.757
Volume gemiddeld 2.061
Volume gisteren 944

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront