ING Groep « Terug naar discussie overzicht

I N G : s e p t e m b e r

312 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 | Laatste
homesecuur
0
quote:

douzy schreef op 29 september 2017 16:48:

[...]dromen zijn bedrog ,lol , maar het was in ieder geval wel een mooie week
K3
netniet
0
Heel de AEX steeg in het slot dus ING had hier niets meer mee van doen. Puur geluk.
k / v
0
m a r k t o v e r z i c h t
Een mooie week op de beurzen met nieuwe toppen op Wall Street waar zowel de Dow Jones (op 10 punten er vanaf), de S&P 500, de Nasdaq, de Dow Jones Transport en de Russel 2000 nieuwe recordstanden neerzetten. Dat kan de zaken behoorlijk veranderen voor de komende weken, we weten dat nieuwe records in 9 van de 10 gevallen vragen om nog hogere standen de periode erna. Op zich ziet het er dus bullish uit voor het vervolg, we starten maandag een nieuw kwartaal en er kan dus nieuw geld de markt opstromen hetgeen we vaak zien. Dan is het wachten op de kwartaalcijfers, de lat ligt nu wel heel hoog maar we moeten naar de markt luisteren en die bepaald de waarderingen van de aandelen die zoals ik al een tijdje aangeef wel overgewaardeerd zijn. We hebben nieuwe records te pakken op Wall Street, een uitbraak op technisch vlak kan dus een vervolg krijgen, er zit dus nog meer in het vat. De afgelopen week helpen de plannen om de belastingen aan te passen in de VS daar uiteraard bij, het zijn plannen en moeten dus nog werkelijkheid worden. Dus Trump zal steun moeten krijgen om het rond te krijgen, dat is nog een behoorlijke hobbel die wacht maar dat duurt nog wel een tijdje. De hoop dat de gedachte werkelijkheid wordt is nu groot en dat zorgt dus voor de nodige wind in de zeilen.

Hoe dan ook een sterke week op Wall Street, de S&P 500 wint 17 punten terwijl de Dow Jones het wat minder goed deed met 55 punten stijging over de gehele week bekeken. De Nasdaq won 59 punten terwijl de Nasdaq 100 met 47 punten vooruit kon. De 2 sterke indices met een forse uitbraak omhoog waren de Dow Transport en de Russel 2000, de Transport ging met 210 punten (2,2%) vooruit terwijl de Russel 2000 met 40 punten (2,8%) omhoog kon. Het zegt natuurlijk veel over de hervatting van de opgaande beweging op Wall Street want nu ook small caps fors bijtrekken samen met de transport aandelen doet dat nogal wat met de draagkracht van de gehele markt. Er is zeker meer vertrouwen aan het bijkomen vergeleken met een week of 3-4 geleden. Geen dubbele toppen dus, maar een uitbraak met kracht zelfs.

Europa doet het zelfs nog wat beter de afgelopen week, mede door dat de euro wat terugzakt ziet men ook hier plots het licht waardoor zowel de AEX als de DAX hogere niveau's opzoeken en zo ook dicht bij de jaartop terecht komen. Voor de DAX is dat amper 1% onder de hoogste stand ooit (12.960 punten), voor de AEX is dat de jaartop (537,8 punten) waar de index minder dan 1 punt onder terecht komt vrijdag op slotbasis. Op Weekbasis zien we dat de AEX 9 punten hoger afsluit, de DAX wint op weekbasis 236 punten. De Franse CAC 40 wint 50 punten, dat was wel minder sterk dan de AEX en de DAX. Bij de analyse over de AEX en de DAX ziet u de mogelijke doelen voor beide indices en die zouden wel eens behoorlijk wat hoger kunnen liggen.
=
bron : usmarkets
k / v
0
ING - Stieren op stoom
“Gezien het verloop van de RSI is de trend
ijzersterk, dus een opwaartse uitbraak ligt
binnenkort voor de hand. Maar dan eerst
wat witte candles in combinatie met een
opverende RSI”, zo luidde onlangs mijn
commentaar. En zie, wederom een witte
candle met swingteller nu op +2 en de RSI
verder omhoog vanaf de 50-lijn. De huidige
UP status op het Dashboard zal de bulls
aansporen hun aanval op en het breken
van de 16,00 rode streep voort te zetten.
Boven 16,00 zijn ze natuurlijk helemaal
los. We volgen de stierenstrijd met veel
belangstelling.
Mits de koers boven 14,50 beweegt
zijn er (additionele) koopkansen voor
trendbeleggers.
=
bron : bnpparibas
homesecuur
0
quote:

Costa Invest schreef op 4 september 2017 10:23:

Eén bommetje op Noord Korea en we staan op 11 euro.
FF lief doen en we staan op 16
k / v
0
Tillerson: VS onderhouden contact met Noord-Korea

De Verenigde Staten staan in direct contact met het bewind in Noord-Korea. Dat zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Rex Tillerson, zaterdag op een bijeenkomst in China tegen onder meer Reuters. “We proberen tot ze door te dringen”, aldus Tillerson. “We vragen ze: willen jullie met ons praten?”

Volgens Tillerson hebben de VS momenteel drie verschillende kanalen om te communiceren met het bewind in Pyongyang. “We kunnen met ze praten en dat doen we ook”, zei de minister. Waarover die gesprekken gaan maakte Tillerson niet bekend.

De Amerikaanse minister deed zijn uitspraken na een dag vol bijeenkomsten in Beijing. Hij sprak daar onder meer met de Chinese regering, die recentelijk zijn zorgen uitte over de dreigementen tussen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Amerikaanse president Donald Trump. Na afloop van die ontmoetingen benadrukte Tillerson dat hij hoopt dat de spanningen tussen beide landen snel minder worden.
matad
0
Tjonge, tjonge toch.

Wat een kopieerdwang heerst er toch weer door bepaalde personen op dit draadje.
Als we dat nu eens aan Voda overlaten dan hoeven we niet alles tig keer te lezen.
Overigens is een eigen mening/inzicht/conclusie (zonder ergelijke p.o i.h. taalfouten uiteraard) meer dan welkom.
Ergo: graag geen gekopieerde berichten of posts bestaande uit een woord.

Met vriendelijke groet.
homesecuur
0
quote:

netniet schreef op 2 oktober 2017 11:35:

Waarom alle Eur. banken weer in de min? Spanje?
Komt dat je 8 banken per dorp heb.
312 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 15,168
Verschil +0,242 (+1,62%)
Hoog 15,168
Laag 14,946
Volume 7.818.029
Volume gemiddeld 11.165.396
Volume gisteren 7.403.961

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront