Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming verder de konijn-boer op met Ruconest

7 Posts
Berdientje
0
Pharming verder de boer op met Ruconest
43 min geleden
LEIDEN (AFN) - Biotechnologiebedrijf Pharming heeft een overeenkomst gesloten met Inceptua Medicines Access voor het beschikbaar stellen van Ruconest in alle landen waar het medicijn nog niet via de gewone kanalen verkrijgbaar is. De overeenkomst is in samenspraak met patiëntenvereniging HAEi gesloten. Financiële details werden niet gemeld.

De behandelingen zijn niet overal ter wereld beschikbaar, soms ook omdat er nog geen licentie is afgegeven. Via het met HAEi programma is het medicijn wel te verkrijgen. Ruconest is al wel goedgekeurd in onder meer Europa en de VS.

Berdientje
0
Pharming Group N.V. and HAEi International Patient Organization announce partnership with Inceptua Medicines Access for
“HAEi Global Access Program”

Allows hereditary angioedema (HAE) patients in all countries
to gain access to RUCONEST® via Medicines Access Program


Leiden, the Netherlands and LUXEMBOURG – 26 Sept 2017 - Pharming Group N.V in association with HAEi, the international umbrella organization for the world’s Hereditary Angioedema (HAE) patient groups, announce the appointment of Inceptua Medicines Access as their new distribution partner for the “HAEi Global Access Program” (HAEi GAP) enabling patients in all countries where Pharming’s product RUCONEST® is not commercially available to gain access to the drug through an ethical and regulatory compliant mechanism. It is the only known program of this type which has been initiated through a patient group.

The program is the only Global Access Program in hereditary angioedema (HAE), a very rare and potentially life-threatening genetic condition that occurs in about 1 in 10,000 (1) to 1 in 50,000 people (2) HAE symptoms include attacks of swelling in various body parts, including the hands, feet, face, intestinal walls and airway. Swelling in the airway is particularly dangerous and can lead to death by asphyxiation. (2) There is currently no cure for HAE, but certain treatments exist to prevent and ease attacks. These treatments are not licensed or available in all countries worldwide, leaving patients unable to prepare for and treat attacks.

RUCONEST® is the first treatment to be made available through the HAEi GAP program in countries
Berdientje
0
Dat wordt druk in Arnhem vanavond !
En ik kan Sijmen morgen pas feliciteren met deze mooi stap ;-)
Berdientje
0
Er worden 1000 st. aangeboden voor 0,95 ;-)
Je zal ze toch voor 0,205 gekocht hebben, om toch mee te doen.
dan heb je mooi 700 euro winst :-)
Berdientje
0
Ik hoop dat wanneer er verkocht of gekocht wordt, niet meer gescholden wordt.

Wat iedereen vanaf vandaag doet,
wordt dat bij volle bewust zijn van alle risico's gedaan.

Want niemand kan zich nu nog verschuilen onder "dat heb ik niet geweten"
Berdientje
0
Pharmin gaat ook verder met een nieuwe distributiepartner.

Pharming Group vindt in Inceptua Medicines Access nieuwe distributiepartner voor Ruconest

Dinsdag 26 september 2017 07:59
Geen financiële details gemeld.
(ABM FN-Dow Jones) Pharming Groep heeft Inceptua Medicines Access als distributiepartner aangesteld voor de landen waarin het medicijn Ruconest niet commercieel beschikbaar is. Dit maakte het Leidense biotoechbedrijf dinsdag voorbeurs bekend, zonder financiele details te verstrekken.
Patiënten in de betreffende landen die aan de kwaal angio-oedeem lijden en Ruconest willen gebruiken kunnen via het HAEi Global Access Program toch toegang krijgen tot het middel.
"Met behulp van dit samenwerkingsverband met Pharming Group en Inceptua Medicines Access, kunnen artsen die anders geen toegang tot moderne HAE therapieën hebben, toch direct Ruconest voor hun patiënten aanvragen", aldus Henrik Balle Boysen, algemeen directeur van HAEi.
Erfelijk angio-oedeem is een zeer zeldzame en potentieel levensbedreigende genetische aandoening die voorkomt bij 1 op de 10.000 tot 1 op de 50.000 mensen. Er bestaat geen geneesmiddel voor erfelijk angio-oedeem, maar er zijn bepaalde behandelingen ter preventie en verlichting van de aanvallen.
Het aandeel Pharming Group sloot maandag 9,2 procent hoger op 0,69 euro.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
September 26, 2017 01:59 ET (05:59 GMT)
Berdientje
0
Pharming en de internationale patiëntenkoepel HAEi maken partnership bekend met Inceptua Medicines Access voor wereldwijde toegang van HAE-patiënten tot RUCONEST®

Pharming en de internationale patiëntenkoepel HAEi maken partnership bekend met Inceptua Medicines Access voor wereldwijde toegang van HAE-patiënten tot RUCONEST®

Biedt patiënten met erfelijk angio-oedeem wereldwijd toegang tot RUCONEST® via het “HAEi Global Access Program”

Leiden, en Luxemburg – 26 september 2017 – Pharming Group N.V maakt samen met HAEi, de internationale koepelorganisatie voor de erfelijk angio-oedeem patiëntenverenigingen wereldwijd, de aanstelling bekend van Inceptua Medicines Access als hun nieuwe distributiepartner voor het “HAEi Global Access Program”. Dit programma stelt patiënten in alle landen waar Pharmings product RUCONEST® niet verkrijgbaar is, toch in staat toegang tot de therapie te verkrijgen via een ethisch en regulatoir compliant systeem. Het programma is het enige in haar soort dat is geïnitieerd door een patiëntenorganisatie.

Het programma is het enige ‘Global Access Program’ voor erfelijk angio-oedeem, een zeer zeldzame en potentieel levensbedreigende genetische aandoening die voorkomt bij 1 op de 10.000 tot 1 op de 50.000 mensen. Tot de symptomen behoren aanvallen van zwellingen over delen van het lichaam, waaronder handen, voeten, het gezicht, darmwanden en de luchtwegen. Vooral zwelling in de luchtwegen is gevaarlijk en kan leiden tot overlijden door asfyxie (verstikking). Er bestaat geen geneesmiddel voor erfelijk angio-oedeem, maar er zijn bepaalde behandelingen ter preventie en/of verlichting van de aanvallen.

RUCONEST® vormt de eerste behandeling die via het HAEi GAP programma ter beschikking wordt gesteld in landen waar het niet verkrijgbaar is. RUCONEST® is een recombinante vorm van een humane C1 esterase remmer, goedgekeurd door de Europese Medicines Agency (AMA) en de US Food and Drug Administration (FDA) voor de behandeling van aanvallen van erfelijk angio-oedeem (HAE).

“HAEi is in het leven geroepen om HAE patiënten toegang te bieden tot therapieën die de kwaliteit van hun leven verbetert en potentieel levensreddend zijn ingeval van een aanval rond de keel,” zegt Henrik Balle Boysen, algemeen directeur van HAEi. “Met behulp van dit samenwerkingsverband met Pharming Group N.V. en Inceptua Medicines Access, kunnen artsen die anders geen toegang tot moderne HAE therapieën hebben, toch direct RUCONEST® voor hun patiënten aanvragen.”

“We zijn verheugd samen met HAEi, Inceptua Medicines Access aan te kunnen kondigen als onze nieuwe distributiepartner met een aanpak op maat, die artsen ondersteuning biedt bij het op ethische wijze en volgens de regels vinden van toegang tot deze dringend noodzakelijke behandeling voor hun patiënten,” zegt Paul Janssen, Vice-President Commercial Operations Europe en ROW van Pharming Group N.V.

Mark Corbett, Executive Vice-President, Inceptua Medicines Access zegt in reactie: “Wij bieden een geheel andere benadering van toegang tot medicatie. We streven naar het leveren van een ongeëvenaarde service bij het vinden van RUCONEST® voor de behandeling van hulpbehoevende patiënten. We zijn blij om met zowel de HAEi als Pharming samen te kunnen werken in het enige door een patiëntenorganisatie geïnitieerd Medicines Access Program. We zullen de toegang tot dit medicijn met voortvarendheid en kwaliteit en volgens regelgeving begeleiden om uiteindelijk de behandeling van patiënten te kunnen ondersteunen.

-E I N D E P E R S B E R I C H T –
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 15:59
Koers 0,882
Verschil +0,014 (+1,56%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 6.463.399
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront