Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Waar beleggen jullie nog meer in

4.692 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 231 232 233 234 235 » | Laatste
JaccoW
0
quote:

pardon schreef op 13 september 2017 22:12:

Evoke meer dan 10% hoger vandaag.
@pardon waar haal jij dat nederlandstalige persbericht vandaan als ik vragen mag.

ben al een tijd op zoek naar nuttige websites maar buiten seekingalpha nog weinig gevonden over Evok.

Ik zit hier vanaf januari al in.

Misschien ook een leuke om naar te kijken is ARLZ. ook een potentieel pareltje.

Zit ook in DEPO en IMNP.
pardon
0
evoke pharma.com volgens mij vertaald mijn pc automatisch.

OVERZICHT
Evoke Pharma, Inc. (NASDAQ: EVOK) is een farmaceutisch bedrijf dat zich vooral richt op de ontwikkeling van geneesmiddelen om gastro-intestinale (GI) ziekten te behandelen. Het bedrijf is opgericht door ervaren specialistische farmaceutische leidinggevenden met een succesvol overzicht van het verwerven, ontwikkelen, registreren en marketing van farmaceutische producten in de VS.

Evoke heeft zich geconcentreerd op het gebied van gastro-enterologie door de significante onmetelijke medische behoeften, de mogelijkheid om bekende producten en de gefundeerde artsbasis te verbeteren. Ondanks het relatief hoge aantal patiënten met gastro-intestinale aandoeningen en aandoeningen, zijn er slechts ongeveer 12.000 gastro-enterologen in de VS. Deze artsen voeren meer dan 31 miljoen patiëntenbezoeken en schrijven bijna 40 miljoen voorschriften per jaar ter waarde van 4,8 miljard dollar. Ook kan GI-ziekten de effectiviteit van traditionele orale therapieën beperken of wijzigen door de ziekte waarvoor het product bestemd is om te behandelen. Door het ontwikkelen van verbeterde versies van momenteel goedgekeurde geneesmiddelen, wil Evoke via nieuwe leveringsformaten of formuleringen aanvullende behandelingsopties bieden aan patiënten.

Evoke's lead product kandidaat, Gimoti, is in het late stadium klinisch testen. Het bedrijf heeft exclusieve rechten op een nieuwe formulering en levering van een op dit moment verkochte GI-product. Het product is bestemd voor de behandeling van diabetische gastroparesis.

Evoke heeft zijn productontwikkelingsactiviteiten versterkt door verschillende bedrijfsrelaties met veel externe klinische, CMC- en regelgevende deskundigen te benutten. Evoke is van plan deze strategie voort te zetten om verworven producten te ontwikkelen in samenwerking met diverse wereldwijde organisaties, afhankelijk van nieuwe acquisities en passende activa-investeringen.
harvester
0
quote:

Hans Igor schreef op 1 september 2017 06:36:

Weer extra ProQr erbij in het mandje. Het aandeel lijkt eindelijk van zijn plaats te komen. Laagste koersdoel is $16 dus kan nog 300% stijgen. (en dan praten we niet over de andere koersdoelen (zoals Wainwright, die een koersdoel heeft van $40,--)
Ik had daar een klein plukje van, maar begin er iets meer vertrouwen in te krijgen dus heb ik er 2 plukjes bijgekocht. De daarop volgende spin off was verrassend en zal de trigger voor de verdere stijging zijn. Wat ik nu heb hou ik vast. Mogelijk breid ik nog verder uit.

Voorlopig vraag ik mij af of de koersreactie op de spin off niet te sterk is, want er is nog niet veel geld in die spin off gestoken door de eigenaren van de spin off. Voor Proqr kan het mogelijk wat royalties opleveren als het medicijn in ontwikkeling voor de Katwijkse ziekte ook effect heeft bij een meer voorkomende ziekte.
[verwijderd]
0
Al geruime tijd vind ik in zijn algemeenheid de aandelen te duur geprijsd.

In het blad Beleggersbelangen stond deze week daarover nog een column waarin onder meer werd aangegeven dat Shiller k/w in de VS op 31 staat, dat deze gemiddeld sinds 1886 op 16 staat. Ook interessant te lezen dat tussen 1966 en 1982 de Amerikaanse economie 75% was gegroeid en in de 17 jaar erna nog eens 75%. Maar het rendement op de Dow Jones aandelen was in de eerste periode negatief en in de 2e periode sterk positief.
Oorzaak was dat in de 1e periode de Shiller k/w sterk daalde tot 6,9 in 1981 en dat deze in 1999 op maar liefst 44 stond.

Om die reden ben ik inmiddels zelfs short gegaan op diverse aandelen.
In maart van dit jaar pakte dat helaas voor mij verkeerd uit. Ik had toen een correctie verwacht en ging (ook toen) short op o.a. Unilever, ASML, Besi en Altice.

Vorige week ben ik wederom short gegaan. ASML 136, Besi 58, Galapagos 85,2, Phillips 34,60 Unilever 50,20 en een call geschreven op de AEX okt 520 (€ 12,50 voor gekregen).
(Unilever stond een jaar geleden onder de 40 euro. Door een bod is de koers gestegen maar na het intrekken van het bod is de koers nooit genormaliseerd. Ooit zal dat wel gebeuren. De koers van Unilever gaat denk ik eerder weer naar 40 dan naar 60 euro.)

Daarnaast bezit ik aandelen Arcelor, Aparam, ING, Aegon, SBM en Fugro.
Met name Arcelor en Aegon hebben volgens mij veel koerspotentieel.

Per saldo bezit ik nauwelijks aandelen, maar het kan op deze manier heel goed gaan maar ook heel erg verkeerd. Dus vinger aan de pols voor mij.
Pokerface
0
Mijn porto is inmiddels flink overwogen in de biotech/farma hoek. Vandaag is dat prettig met Pharming en ThromboGenics, maar er zijn ook dagen dat het minder leuk ik. Wil daarom wat meer naar een normale verdeling en zit te denken aan Ahold (te ver gedaald), Shell (hoort in elke porto lees ik wel eens) en ASMI of ASML (Sinds in niet meer in Besi zit, mis ik deze tak van sport). Al in porto:
Ablynx
Accsys
Ageas
AND
ArGen-X
BAM
Ctac
Fagron
Galapagos
Hunter Douglas
IBA
Kiadis Pharming
MDxHealth
Merus
OCI
Pharming
SIF
ThromboGenics
Tigenics
Wessanen
pardon
0
BIOTECH
Alnylam's zeldzame ziektemedicine schijnt in de proef, waardoor een nieuwe klasse geneesmiddelen plaatsvindt
Door ADAM FEUERSTEIN @adamfeuerstein 20 SEPTEMBER 2017

John Maraganore, CEO van Alnylam, verwelkomde de resultaten als validatie van een nieuwe klasse geneesmiddelen. Keith Bedford / De Boston Globe
tjilpen

Alnylam Pharmaceuticals publiceerde positieve resultaten woensdag uit een nauwlettend gekeken fase 3 klinisch onderzoek van patisiran, het hoofddrug van het bedrijf, ontworpen om een ??zeldzame zenuwstoornis te behandelen, bekend als familiale amyloïde polyneuropathie (FAP).

Belangrijker nog, het veiligheidsprofiel van patisiran in de FAP-studie ziet er schoon uit, waardoor problemen die worden veroorzaakt door de toxiciteit die bij sommige van Alnylam's andere pipeline-geneesmiddelen zijn gerapporteerd, worden aangepakt.

Op basis van deze positieve resultaten zijn Alnylam en haar partner Sanofi voor het einde van het jaar van plan om de Amerikaanse marketing goedkeuring voor patisiran te zoeken. In het begin van 2018 zal een Europese goedkeuring worden ingediend.

Patisiran, als goedgekeurd, zou ook het eerste commerciële product worden op basis van RNA-interferentie, of RNAi, een technologie die fragmenten van genetische code gebruikt om ziekteverwekkende genen uit te sluiten. De wetenschappers die RNAi uitgevonden kregen in 2006 de Nobelprijs voor Geneeskunde. In vele jaren en meer dan $ 1 miljard in onderzoek, is Alnylam eindelijk op de hoogte van het bewijs dat RNAi kan worden omgezet in een medicijn dat patiënten helpt.

Alnylam-aandelen stegen 22 procent naar 91,83 dollar in de vroege woensdag. De voorraadwaarde van Ionis Pharmaceuticals, ontwikkelaars van een concurrerende antisense drug voor FAP, viel 9 procent.

RNAi Illustratie
LEES VERDER
Wanneer een Nobelprijs een hype brengt: de achtbaanrit van RNAi
In de studie van 225 FAP-patiënten, die Alnylam APOLLO noemt, verminderde patisiran een mate van zenuwschade in vergelijking met placebo, waardoor het primaire eindpunt met statistische betekenis werd bereikt. Alle secundaire efficiëntie eindpunten werden ook ontmoet, aldus het bedrijf.

De frequentie van ernstige bijwerkingen was vergelijkbaar in beide armen van de studie en de sterftecijfer was lager voor patiënten behandelde patiënten, aldus Alnylam.

Gedetailleerde gegevens uit de studie werden niet bekendgemaakt, zodat ze op een latere medische vergadering kunnen worden gepresenteerd.

"We zijn erg trots om de eerste positieve Fase 3 resultaten voor een RNAi therapeutisch te melden, waarbij de potentiële aankomst van een geheel nieuwe klasse geneesmiddelen wordt gemarkeerd. Dit moment is de culminatie van een 15-jarige reis van onvermoeibaar werk door talloze medewerkers die enorme wetenschappelijke en zakelijke uitdagingen hebben overwonnen om RNAi-therapeutica te realiseren, "aldus John Maraganore, CEO van Alnylam.

Familiale amyloïde neuropathie wordt veroorzaakt door een mutatie in een gen dat leidt tot de accumulatie van schadelijk TTR eiwit in zenuwen en andere weefsels. Wereldwijde prevalentie wordt geschat op ongeveer 10.000 patiënten.

Patisiran, afgegeven via een infusie, is ontworpen om het ziekteverwekkende gen uit te schakelen en de niveaus van TTR eiwit neer te zetten.

Met de piek van vanmorgen in Alnylam's aandelenprijs is het bedrijf een rijkdom van $ 10 miljard waard. De huidige analistenvoorspellingen hebben patisiran meer dan $ 1 miljard in piekverkoop, wat betekent dat Alnylam nog steeds onder druk staat om het succes van het drug te herhalen met andere RNAi-drugsprojecten in zijn pijpleiding.

In de herfst werd de ontwikkeling van de geneesmiddelkandidaat revusiran gestaakt door een onevenwichtigheid bij hart- en vaatsterfte in een fase 3 klinisch onderzoek. Vroeger deze maand heeft Alnylam tijdelijk klinische proeven opgeschort van de hemofilie-gerichte drug fitusiran door de dood van een patiënt uit een bloedstolsel.

Alnylam ontwikkelt voortdurend g givosiran, gericht op een zeldzame leverziekte, die later dit jaar in een fase 3 klinische proefschrift gaat, met een interim-analyse die midden 2018 uitkomt. Inclisiran, welke Alnylam in samenwerking met The Medicines Co., is een cholesterolverlagende therapie gericht op de drukke en vergoeding-uitgedaagde PCSK9-markt, maar met een handige, tweemaal per jaar dosering.

Nog steeds in de vroege fase klinische proeven, maar steeds belangrijker is Alnylam's ALN-TTRsc02, een andere potentiële blockbuster gericht op een andere vorm van TTR deposito ziekte.
pardon
0
Alnylam Pharmaceuticals, Inc.
NASDAQ: ALNY - 20 sep. 12:38 GMT-4
112,14USDPrice increase37,10 (49,43%)
pardon
0
Zoiets kunnen we bij Gala ook verwachten!!!! bijna 50% omhoog.
Als Gala tegen die tijd op 100 euro staat en dan bats boem 50% erbij,iedereen blij.
pardon
0
quote:

JaccoW schreef op 15 september 2017 10:25:

[...]

@pardon waar haal jij dat nederlandstalige persbericht vandaan als ik vragen mag.

ben al een tijd op zoek naar nuttige websites maar buiten seekingalpha nog weinig gevonden over Evok.

Ik zit hier vanaf januari al in.

Misschien ook een leuke om naar te kijken is ARLZ. ook een potentieel pareltje.

Zit ook in DEPO en IMNP.
ja aralez vandaag 18% hoger ,heb ze meteen gekocht toen je dit melde.
Jammer genoeg maar 1000 stukjes.
aossa
0
De specialist in verhuur van woonzorgcentra, Aedifica, kondigde gisteren andermaal nieuwe aankopen en investeringen aan. Aedifica kocht twee zorgsites in Nederland voor een totaal bedrag van 13,5 miljoen EUR waarvan het rendement 6,5% bedraagt. De rendementen in het Nederlandse zorgsegment liggen nog iets hoger dan in België omwille van de meer versnipperde markt en een verschil in huurcontracten. Voor beide sites (Martha Flora in Den Haag en Huize Ter Beegden in Nederlands Limburg) lopen de huurcontracten respectievelijk 20 en 25 jaar. Huize Ter Beegden is overigens een nieuwbouwproject dat nog moet worden opgeleverd. De aankopen liggen in de lijn van de te verwachten overnames die voor Aedifica op het programma staan en geven aan dat de onderneming er bovendien goed in slaagt om te groeien na zijn recente kapitaalverhoging. KBC Securities analist Alexander Makar behoudt het koersdoel van 81 euro met een "Opbouwen"-advies.
aossa
0
PERSBERICHT: Aedifica NV: Jaarlijks financieel verslag 2016/2017 Gelieve hieronder het jaarlijks financieel verslag 2016/2017 van de openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Aedifica te vinden.

PDF-versie: hugin.info/137288/R/2136286/817533.pdf

limomilo
0
Ik beleg(speculeer) o.a. in IOTS, is Adesto Technologic Corporation zeer volatiel afgelopen week naar 8,15 in een dag naar 7,30 nu op 7,60. Bedrijf dat chips maakt om energie te besparen, laatste drie kwartalen zeer meevallende cijfers, maken nog wel verlies. Verder in NEL hydrogeen exploitatie bedrijf vandaag weer fors omhoog, zeer volatiel. Koers nu 2,83 noorse kronen. Verder Pharming, Rood en Sopheon (500% winst) rest Biotech Gala, Ablynx, Tiginix, Mdxhealth.
Pokerface
0
quote:

pardon schreef op 22 september 2017 19:57:

[...] ja aralez vandaag 18% hoger ,heb ze meteen gekocht toen je dit melde.
Jammer genoeg maar 1000 stukjes.
Vertel eens wat meer over Aralez? Grafiek ziet er interessant uit.
pardon
0
JaccoW
2
quote:

Pokerface schreef op 27 september 2017 23:05:

[...]

Vertel eens wat meer over Aralez? Grafiek ziet er interessant uit.
www.marketbeat.com/stocks/NASDAQ/ARLZ/
4.692 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 231 232 233 234 235 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 27,380
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 27,380
Laag 26,940
Volume 135.801
Volume gemiddeld 81.069
Volume gisteren 104.556

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront