Galapagos « Terug naar discussie overzicht

De schrijffouten van Durobinet

49 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
egeltjemetstekel
1
quote:

durobinet schreef op 6 september 2017 00:19:

Nu laat je echt zien hoe kinderachtig je bent.
Dat is nog maar het topje van de ijsberg.
Onderwerp afgesloten.
Moderator: sluit dit draadje aub.
Bij voorbaat dank.
[verwijderd]
3
quote:

egeltjemetstekel schreef op 6 september 2017 01:25:

[...] Dat is nog maar het topje van de ijsberg.
Onderwerp afgesloten.
Moderator: sluit dit draadje aub.
Bij voorbaat dank.
Dat is de beste !

Ik lees constant van jou dat mensen niet moeten reageren op postings van anderen die hen ergeren. Ze moeten er maar over lezen. Blijkbaar stoor je je aan dit draadje, maar toch kom je hier al verschillende keren kijken, posten en klagen. Erger nog: het draadje moet dicht!

Hoe hypocriet kan je zijn! Misschien kan je je eigen raad opvolgen: je vindt het hier niet leuk? Wel kom hier dan niet meer lezen. Probleem opgelost.

Ik heb u anders nog niet horen zeuren dat het draadje "commentaar op de post van Durobinet" dicht moet. Maar ik kan mij voorstellen dat jij wel veel aan dat draadje hebt.
Piddybull
0
Open houden a.u.b.

Egel : volgens mij is dit een afkorting van als het u belieft en dus moet je puntjes zetten.
Ik leer hier teveel bij.

En 't is pas net open gegaan.
durobinet
0
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, zei mijn oma vaak en dat heb ik onthouden.

Het is voor mij hier tijd om te gaan nu we de $100 gezien hebben en niet omdat ik weg moet (nou ja, van een aantal wel hier), maar van Henk mag ik nog even blijven als ik maar niet te vaak post. Niet zo vaak als Zeurkip denk ik dat hij bedoelt. ;-)
Ik heb op een redelijk aantal aandelen na die op de plank liggen, al mijn aandelen GLPG verkocht en een optieconstructie opgezet dankzij Geert07, een constructie die me wel aansprak.
Gezien mijn leeftijd ga ik niet jaren zitten wachten op een koers van 150 of wat lager of hoger. Ik leef NU en kan het geld goed gebruiken NU om leuke dingen te doen, reisjes te maken zoals ik de komende week ga doen en meer in de nabije toekomst nu mijn dokters mij groen licht hebben gegeven. Ouder wordend komen er ook meer ziektekosten om de hoek kijken en dat geld moet er wel zijn dan. Onlangs nog €5000 moeten betalen in een privekliniek, wel met goede resultaten en daarom loop ik nu nog rond en kan ik op vakantie o.a.

Ik heb veel en weinig geleerd op dit forum en ik ga maar niet in detail. Wel wil ik Zeurkip bedanken voor zijn altijd aanwezige humor, en ook Geert07 uiteraard en mensen als Heinz en holenbeer, die niet schroomden om optieconstructies te plaatsen ondanks gemor van mensen die er geen barst van snapten.

Ik ben ook veel haat tegengekomen en ik ben er zo een die zich niet laat wegjagen door minkukels, maar als dit soort lui een (dag)deel van je leven gaan vergallen, dan moet je eens goed nadenken of het nog zin heeft om hier rond te dolen en in feite de tijd die me nog rest te verkloten! Je laat je onwillekeurig meeslepen door een stel onzinnige, onsmakelijke en asociale elementen die het niet kunnen laten om je (mij en enkele anderen) met veel fantasie de grond in te trappen.
Als bijlage een (diep)zinnig stukje dat mij extra aanspoorde om te doen wat ik nu ga doen: weggaan van een forum waar velen elkaar afzeiken en geen respect hebben voor andere meningen en een goede discussie vrijwel onmogelijk maken. En bovendien een zeer beperkte, bekrompte visie hebben omdat ze geen andere discussie willen hebben dan alleen een die over GLPG gaat en dan heel vaak zelf allerlei andere onnozele posts plaatsen, zoals talloze malen een koers plaatsen die iedereen al weet of zelf kan zien of vertellen waar de koers naartoe gaat zonder onderbouwing (vandaag weer een goed voorbeeld!). En Henk vindt het meestal allemaal best en komt pas in het geweer als er vaak op het gele driehoekje gedrukt wordt als durobinet 4 posts geplaatst heeft op een pagina van minstens 20 posts! En waarvan enkele die een antwoord geven op een vraag nota bene.

Veel plezier zonder mij, laat geen traan dat doe ik ook niet. Ik heb gemerkt dat het niet moeilijk is om een ander "slachtoffer" te vinden hier, dus succes!

GO GALA GO!

PS. ik kom t.z.t. misschien nog eens kijken hoe jullie de woelige herfst, die ik verwacht, zijn doorgekomen. :-)
49 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:36
Koers 27,700
Verschil -0,440 (-1,56%)
Hoog 27,960
Laag 27,660
Volume 82.849
Volume gemiddeld 80.065
Volume gisteren 89.376

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront