BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM Augustus 2017

3.002 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... 147 148 149 150 151 » | Laatste
maurice 1971
0
Ben klaar met BAM goeie of slechte cijfers loop tientallen % mis met Heymans!! Succes zittenblijvers
€d_Modus Vivendi
0
De bedrijvigheid in de Duitse industrie en dienstensector is in augustus harder gegroeid. Dit bleek woensdagochtend uit voorlopige cijfers van Markit Economics.
De inkoopmanagersindex voor de industrie steeg van 58,1 in juli naar 59,4 deze maand, terwijl de index voor de dienstensector opliep van 53,1 naar 53,4.
Dit bracht de samengestelde index voor augustus naar het hoogste niveau in twee maanden, namelijk op 55,7, van 54,7 in juli.
Volgens econoom Trevor Balchin blijkt uit de cijfers dat de onderliggende economische groei sterk blijft, na een kleine correctie aan het begin van het derde kwartaal. De huidige groeiverwachting van 2,0 procent voor 2017 is dan vermoedelijk ook te voorzichtig, aldus Balchin.
[verwijderd]
0
In tegenstelling tot de voorafgaande kwartalen blijft de koers vlak voor aankondiging van de Q2 cijfers zich zeer gematigd ontwikkelen. Weliswaar een stijging, maar zeer terughoudend ten opzichte van wat bij deze marktomstandigheden verwacht mag worden, naar mijn mening.

Heb besloten dat als dit koersverloop vandaag aanhoudt, er bij mij niets de deur uitgaat. Dan zie ik de ontwikkelingen morgen met veel meer vertrouwen tegemoet.

Wel een doorbreking van de trend, maar trends zijn er ook om doorbroken te worden.
snipper
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 23 augustus 2017 09:08:

bij heij is de gekte nog niet over, die staat waarschijnlijk iets eerder op €10,00 +
Mede hierdoor:

Zwitsers kopen nog meer aandelen Heijmans

Beleggers storten zich vol op de Brabantse bouwer. In enkele dagen heeft Heijmans zijn beurswaarde met ruim 30% zien uitdijen. Ook de Zwitserse vermogensbeheerder Quaero Capital deed een duit in het zakje.

Tijdens de koopwoede in de afgelopen dagen, haalden de Zwitsers nog eens 130.000 stukken Heijmans binnen, zo blijkt uit een melding bij beurstoezichthouder AFM. Daarmee stijgt het belang van Quaro Capital, dat de Heijmans-aandelen in zijn Argos Funds heeft zitten, tot 5,05%.

De Zwitsers, die vorig jaar november voor het eerst opdoken in de destijds getroebleerde bouwer uit Rosmalen, zijn zeker niet de enige kopers geweest. Vanaf het moment dat Heijmans een week geleden zijn halfjaarbericht de wereld in slingerde, zijn ruim 4 miljoen aandelen van hand tot hand gegaan, aldus Bloomberg-data. Dat betekent dat bijna één op de vijf stukken van eigenaar is gewisseld in vijf dagen.
Het aandeel Heijmans is dan ook de onbetwiste winnaar in de Amsterdam Smallcap Index in de maand augustus. Geen ander aandeel in deze index kan tippen aan de run van ruim 30% van de bouwer. Ook woensdag staat Heijmans HEIJM:€9,42+2,06% weer fier bovenaan in de AscX ASCX:€1.007,06+0,32% .

Bij de halfjaarcijfers van vorig week woensdag, waarna de opmars direct begon, bleek dat Heijmans tot dusver ruimschoots voldoet aan het herstelplan dat met de banken is afgesproken. De bankconvenanten voor midden dit jaar zijn gehaald, de solvabiliteit is uitgekomen op 27% dankzij de verkoopopbrengst van de buitenlandse dochters en voor het eerst sinds 2011 werden volgens Heijmans in de eerste jaarhelft zwarte cijfers geschreven, zowel operationeel als in het nettoresultaat.

Voor de Zwitserse vermogensbeheerder Quaero Capital is deze (zoveelste) wederopstanding van Heijmans overigens ook geen verkeerde belegging gebleken. De Zwitsers stapten in, toen het aandeel afgelopen najaar door het putje ging, zo rond de €6. Sindsdien hebben ze steeds plukken bijgekocht. Inmiddels staat het aandeel Heijmans al ruim boven de €9.
Vorig jaar raakte Heijmans in de problemen, door enorme kostenoverschrijdingen op een vijftal probleemprojecten, voornamelijk bij de infratak. De bouwer kon in het vierde kwartaal de leenafspraken met zijn banken niet nakomen. In nauw overleg met de financiers - die het bouwbedrijf in de periode november-februari tijd gaven om een oplossing te vinden - is toen besloten om de buitenlandse dochters te verkopen en het bedrijf puur op Nederland te richten. Verder moest in het hele bedrijf de beheersing van risico's en de winstgevendheid naar een hoger plan getild worden, zo gaf de nieuwe topman Ton Hillen in maart in een interview met het FD aan.

Acht jaar geleden kwam Heijmans ook al eens in de knel. Aandeelhouders stapten toen in om, middels een claimemissie, de bouwer voor verdere geldproblemen te behoeden.

fd.nl/beurs/1215206/zwitsers-kopen-no...
manuss
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 23 augustus 2017 09:51:

Wat Heij kan kan/kon Bam beter ;)
Dat zou ik niet durven te beweren. We zullen het morgen beleven.
snipper
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 23 augustus 2017 09:51:

Wat Heij kan kan/kon Bam beter ;)
..word een X tijd, ik zit (net zoals jij) al lang in Bam, ik ben er wel een paar X in/uit geweest, maar het word tijd voor mooie cijfers van Bam..
manuss
0
de storm
0
€d_Modus Vivendi
0
quote:

leon12345 schreef op 23 augustus 2017 10:10:

Valt erg tegen, het lijkt erop dat beleggers een daling verwachten morgen.
mede omdat ze zich angst-suf laten lullen. Beleggen in BAM is altijd een risico of het nu na voor of tijdens de cijfers is. Een reden is nooit nodig om het te laten stuiteren. Als je niet in de onderneming gelooft, moet je er niet inzitten. De meeste angstruiters hier zijn tijdelijke passanten die geen enkele binding met het aandeel hebben. Die gaan voor het snelle geld bij een opleving en hebben de pest in als het niet snel meezit. Vooruitgang komt en gaat te voet.
Marinus-86
0
Heel veel rood op de borden, en gezien BAM rond is rolt ie vanzelf mee cijfers of geen cijfers.
manuss
0
quote:

leon12345 schreef op 23 augustus 2017 10:10:

Valt erg tegen, het lijkt erop dat beleggers een daling verwachten morgen.
Boven de BAM-koers zweeft het spook uit het verleden. Ik begrijp de bange Bam-belegger heel goed! Maar ja eens zullen de cijfers als ze goed zijn, OOK goed beloond worden met een hogere koers.
[verwijderd]
0
We mogen toch een keer hopen op zeer goede resultaten en een megakoerssprong
Vorige x gingen we bijna 8% down als we dat er nou morgen eens bijkrijgen sta je op dik 5.75 en is meteen de 5.50 horde genomen
[verwijderd]
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 23 augustus 2017 10:17:

[...]mede omdat ze zich angst-suf laten lullen. Beleggen in BAM is altijd een risico of het nu na voor of tijdens de cijfers is. Een reden is nooit nodig om het te laten stuiteren. Als je niet in de onderneming gelooft, moet je er niet inzitten. De meeste angstruiters hier zijn tijdelijke passanten die geen enkele binding met het aandeel hebben. Die gaan voor het snelle geld bij een opleving en hebben de pest in als het niet snel meezit. Vooruitgang komt en gaat te voet.
Binding met het aandeel, jij lijkt wel verliefd. Op BAM.
bartbas
1
quote:

manuss schreef op 23 augustus 2017 10:09:

Wat een gesukkel met de koers, had in gedachte al een koers van 5,35 verwacht vandaag.
Niet wanhopen, trekt in de loop van de dag wel weer bij. Ben zelf optimistisch gestemd. Heb mijn aanvankelijke verkoopplannen in de aanloop naar de cijfers in de ijskast gezet. Ik verwacht morgen geen start van een koersexplosie zoals we die bij Heijmans zien. maar toch wel redelijke cijfers en een koerssprong van meerdere dubbeltjes de rest van de week. De stijging van Heijmans lijkt mij overdreven. Daar zal de komende weken zeker een terugval in plaatsvinden, maar het niveau zal wel een stuk hoger blijven dan voor de cijferpublicatie.

bartbas
€d_Modus Vivendi
3
quote:

HenkdeV schreef op 23 augustus 2017 10:50:

[...]

Binding met het aandeel, jij lijkt wel verliefd. Op BAM.
je lult als een bakvis
[verwijderd]
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 23 augustus 2017 10:54:

[...]je lult als een bakvis
Een kenmerk van een bakvis (meestal meisje) is, dat ze (vaak) verliefd is. Dat geldt nou juist niet voor mij. Tenminste niet op BAM. Voor mij is beleggen puur zakelijk, ik doe het om er een paar centen mee te verdienen.
bartbas
0
Wat een somberheid op dit forum. De toon wordt hier bepaalt door de waan van de dag. Morgen is het weer hosanna. Voor de lange termijn maken de cijfers morgen niet eens veel uit. Bij Bam zit er als het morgen niet is later nog wat in het vat. De meest andere aandelen zijn peperduur. Ook Heijmans is geen koopje meer.
kop op. Het zijn maar centen.
3.002 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... 147 148 149 150 151 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 3,986
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,988
Laag 3,790
Volume 1.515.663
Volume gemiddeld 1.432.747
Volume gisteren 1.515.663

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront