Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.765 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 ... 3535 3536 3537 3538 3539 » | Laatste
Chiddix
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 13 augustus 2017 12:52:

[...]
Als Trump een tegenactie zou willen uitvoeren, dan zal dat vrijwel zeker gebeuren tegen de vloot van NK; ik weet vrijwel zeker dat alle schepen van NK voortdurend gevolgd worden door onderzeeërs.
De sancties op verzoek van de VS hebben de grote leider van Noord-Korea woedend gemaakt afgelopen week. Je kunt kwaad zijn en allerlei verwensingen doen maar de trekker overhalen is nog wat anders. Komt neer op zelfmoord als je de sterkste militaire macht ter wereld aanvalt. Een kernwapen op de VS betekent, dat Noord-Korea van de aardbodem verdwijnt. De financiele markten zullen zwaar onderuit gaan bij een gewapend conflict. Daar zit ik niet op te wachten met mijn pensioensparen.
Wie wel?
andrejes
0
[quote alias=NewKidInTown id=
10216199 date=201708131251]
"Trump Warns Xi: Trade War With China Begins Monday"

www.zerohedge.com/news/2017-08-12/tru...

Wat zal de impact zijn op de internationale financiele markten ?
[/quote]
Gaat om een onderzoek, ze maken er een mooie kop van met War
objectief
0
quote:

andrejes schreef op 13 augustus 2017 13:53:

[...]
Gaat om een onderzoek, ze maken er een mooie kop van met War
Geen impact...maar wel typisch Trump: enerzijds vraagt hij hulp van China in de aanpak van Noord-Korea en anderzijds wil hij hen economisch laten betalen.
Heel dom want zonder China stond de V.S. er economisch veel slechter voor.
Kortom: China zal wel een middelvinger opsteken naar Trump.
Chiddix
0
De afgelopen week is er 1000 miljard dollar verdampt op de beurzen door de rel met Noord-Korea. Is peanuts wanneer het echt uit de hand loopt.
Noord-Korea zegt, als de VS een preventieve aanval lanceert op hun nucleaire installaties , men een ellendige en ongenadige afstraffing krijgt. Wel mooi verwoord. Dit gaat niet gebeuren. China gaat het opnemen voor Noord-Korea als de VS als eerste aanvalt , vertelt de Chinese media. Noord-Korea gaat maandag sancties invoeren tegen de VS. Zal meer symbolisch zijn. Als die dikzak zijn verstand nog terugkrijgt, is er hoop.
DeZwarteRidder
0
Volkskrant.nl

Trump en Kim Jong-un hebben één ding gemeen: het zijn verwende nesten met een vadercomplex

Het internet heeft er een naam voor bedacht: Large Adult Sons

Chiddix
0
Trump en Kim zijn aan het uitblazen. De beurzen stijgen weer. Het is wachten op de volgende rakettest?
DeZwarteRidder
0
'Economische doelen Trump te ambitieus'
Vandaag, 11:07

WASHINGTON - Van de belofte van de Amerikaanse president Donald Trump om de economie aan te jagen, blijkt vooralsnog weinig terecht te komen. Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) schrijft in een rapport dat de doelstellingen van Trump te ambitieus zijn.

De economische groei zal volgens het bureau rond de 2 procent blijven uitkomen en daarvoor is volgens S&P weinig hulp nodig van ,,Uncle Sam".

Trump zag onlangs een uitgekleed plan om delen van de Amerikaanse zorgverzekering Obamacare te ontmantelen, sneuvelen in de Senaat. Voor S&P reden om te twijfelen over het totaalpakket aan maatregelen die de president beloofde.

Zo zal volgens S&P slechts een klein deel van de beloofde 1 biljoen dollar voor de infrastructuur worden besteed. Het omvangrijke belastingplan van Trump zal niet meer zijn dan een belastingverlaging met 500 miljard dollar, maar zeker geen hervorming.

Qua economische groei zitten met name babyboomers in de weg doordat zij met pensioen gaan. Ook strengere immigratiewetten waar Trump voor staat kunnen de groei volgens S&P in de weg zitten.

enquête:

Plannen van Trump voor meer economische groei zijn te ambitieus:
Aantal stemmen : 475
Eens, de president krijgt vrijwel niets van de grond : 61%
Eens, maar dat ligt niet aan president Trump : 10%
Oneens, de stijgende beurskoersen tonen zijn kracht : 7%
Oneens, voor die conclusie is het veel te vroeg : 22%
voda
0
Trump start onderzoek naar diefstal intellectueel eigendom door China

De Amerikaanse president Donald Trump tekent maandag een opdracht om te onderzoeken hoe China omgaat met het intellectueel eigendom en de patenten van Amerikaanse bedrijven.

Soms krijgen Amerikaanse bedrijven alleen toegang tot de Chinese markt als ze al hun intellectueel eigendom inleveren, in andere gevallen zou sprake zijn van regelrechte diefstal van patenten en licenties. De VS heeft een handelstekort met China van $347 mrd.

President Donald Trump en de Chinese president Xi Jinping, hier bij een ontmoeting in juli, tijdens de G20 in HamburgReuters
Dit hebben officials van het Witte Huis zaterdag bevestigd tegenover diverse media. 'Die diefstal beschadigt niet alleen Amerikaanse bedrijven, maar kan ook onze nationale veiligheid bedreigen', aldus een official in de Wall Street Journal.

'Niets te maken met Noord-Korea'
Het gaat om een onderzoek, dat wellicht pas op termijn tot een formeel handelsonderzoek gaat leiden. De aankondiging van zaterdag volgde 24 uur na een telefoongesprek tussen Trump en de Chinese president Xi Jinping, waarin de situatie in Noord-Korea werd besproken.

Eerder heeft Trump altijd gezegd dat hij China zou aanpakken op handelsgeschillen als het land onvoldoende meewerkt aan de beteugeling van het kernwapenprogramma van Noord-Korea. Zaterdag verklaarden officials het onderzoek naar intellectueel eigendom en Noord-Korea 'totaal ongerelateerde kwesties'.

Van de grote techbedrijven heeft alleen Apple nu redelijk toegang tot de Chinese markt. Deze week werd bekend dat Facebook in mei stiekem een nieuwe app om foto's te delen heeft gelanceerd in China: Colorful Balloons. Facebook zelf is sinds 2009 niet meer welkom in China. Enkele pogingen om de deur weer open te krijgen van ceo Mark Zuckerberg zijn mislukt. De app is gelanceerd door Young LLC, dat nergens de link met Facebook duidelijk maakt. Facebook heeft al langer enkele kleine foto-apps in China draaien.

fd.nl/economie-politiek/1214076/trump...
Bijlage:
whammy
0
China een kleine tik uitdelen naar Noord-Korea, legt sinds vandaag importbeperkingen op naar Noord-Korea zoals:

Het Chinese ministerie van Handel heeft een importverbod uitgevaardigd op een aantal producten uit Noord-Korea. De sanctie gaat dinsdag in en geldt onder meer voor kolen, ijzererts, erts, lood en zeevruchten.

Arme bevolking nog meer lijden en nog meer honger en nog meer slaaf worden van een bewind maar ook o.a. door China.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 14 augustus 2017 08:43:

Volkskrant.nl

Trump en Kim Jong-un hebben één ding gemeen: het zijn verwende nesten met een vadercomplex

Het internet heeft er een naam voor bedacht: Large Adult Sons
Ohhh .... je bedoelt DIE ->
pbs.twimg.com/media/CRcXQk8UsAA2rxR.jpg
@iPlof
0
Chiddix
0
De blufferd uit Noord-Korea zegt, we hebben alles gereed voor de aanval en wachten op akties van de VS. Dat zegt genoeg over de leider(bange hond). Veel geschreeuw , weinig wol.
Het is beter zo dan dat het anders is voor de financiele markten.
pietje-2005
0
quote:

Chiddix schreef op 15 augustus 2017 08:00:

De blufferd uit Noord-Korea zegt, we hebben alles gereed voor de aanval en wachten op akties van de VS. Dat zegt genoeg over de leider(bange hond). Veel geschreeuw , weinig wol.
Het is beter zo dan dat het anders is voor de financiele markten.
Maar zo heeft hij dat steeds gedaan, zoals zijn vader ook.
Beetje chantagemanier zoals USA, Iran en alle landen doen als ze er voordeel mee halen.
Ze kregen toch al olie en weet ik veel allemaal voor niets of een soepel prijsje?
Voorlopig is hij een stapje verder op weg naar een nucleaire positie.
Veel slechtere landen gingen hem voor, zoals Pakistan o.a.
Voor de wereld is er niet veel veranderd, maar Trumpie en zijn falende inlichtingendiensten maken de retoriek wat beter zichtbaar voor het gewone volk; tenminste, wat ze ons willen laten horen, dan.
Niets aan de hand, weer.
pietje-2005
0
quote:

haas schreef op 15 augustus 2017 08:52:

en ze hebben al niks "te vreten" in Noord Korea
Ze gaan misschien niet veel naar de McDonald, maar leven gewoon, toch?
Moeten we dan ook oorlogvoeren tegen afrikaanse landen en hun "leiders" ?
Nou, nu je het zegt , . .
Vindt de dreiging vanuit Afrika erger dan de zogenaamde dreiging vanuit Noord-Korea.
Voor de USA, die full control wil en alle landen moeten aan hun chantage toegeven, zogenaamd, en hun oorlogsspullen kopen, ligt dat anders, natuurlijk.
Afrika en Midden-Oosten zijn een grotere dreiging voor ons, denk ik.
DeZwarteRidder
0
quote:

haas schreef op 15 augustus 2017 08:52:

en ze hebben al niks "te vreten" in Noord Korea
Maar dankzij de Chinese boycot krijgen de Noord-Koreanen nu lekkere vis te eten.....
whammy
0
quote:

haas schreef op 15 augustus 2017 08:52:

en ze hebben al niks "te vreten" in Noord Korea
AB inderdaad niks te vreten en hieronder lees ik van @pietje "ze leven toch gewoon toch?", ze leven en daar is alles mee gezegd. Inmiddels is ook bekend dat veel uit 'made in China'moet staan 'made in North Korea'.
[verwijderd]
0
Niks te vreten, dat valt wel mee tegenwoordig.
Ik stond er ook van te kijken maar ze hebben het onder Kim beter gekregen.
Anders dan z`n vader Kim Yong Il, heeft hij de economie toch verbeterd. Ok, ze zien er nog volslank uit allemaal, behalve de leider dan..:)
Echte honger is er niet meer volgens onderstaande docu.
Interessant, een uur lang, dus als je ff niks te doen dan is dit een aanrader.
Deskundigen en mensen die hem van nabij kennen geven hun mening over Kim en NK.
Kim heeft z`n opleiding gevolgd in Zwitserland samen met z`n andere broers.
Goed opgeleid is ie wel en heeft daarom een wat bredere kijk dan bv z`n vader of het regime. Hij volgt het voorbeeld van z`n grootvader, Kim Il Sung.
Zo worden landgenoten de wereld ingestuurd (oa Canada) om een goede bussiness opleiding te volgen. En wonder boven wonder keren ze weer terug naar hun vaderland om het geleerde toe te passen.
Dus als je ff niks te doen hebt hieronder de link voor een uurtje Kim en NK.

www.youtube.com/watch?v=OWF4Y3hUWYI

PS. Je kunt ook de film ook opslaan via youtube downloader en het dan via een usb stick afspelen op je tv.
DeZwarteRidder
0
Heb je ook filmpjes waarin Kim z'n familieleden of medewerkers met een kanon aan flarden schiet...??

Wat hongersnood betreft heeft hij gewoon mazzel gehad met het weer.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 15 augustus 2017 10:42:

Heb je ook filmpjes waarin Kim z'n familieleden of medewerkers met een kanon aan flarden schiet...??

Wat hongersnood betreft heeft hij gewoon mazzel gehad met het weer.
Dat Kim en het regime geen lieverdjes zijn is, is algemeen bekend.
Heb geen film van Kim z`n oom voor het vuurpeloton, sorry.

70.765 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 ... 3535 3536 3537 3538 3539 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  18:05
 Germany40^ 17.931,00 -0,87%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.952,68 -0,75%
 US30^ 38.124,13 -0,60%
 Nasd100^ 17.428,55 -0,55%
 US500^ 5.044,94 -0,54%
 Japan225^ 37.725,14 -0,72%
 Gold spot 2.332,03 +0,69%
 EUR/USD 1,0729 +0,30%
 WTI 83,75 +1,03%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront