Pharming « Terug naar discussie overzicht

Op naar 1 euro

15.953 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 792 793 794 795 796 797 798 » | Laatste
[verwijderd]
3
quote:

machmit schreef op 14 juli 2017 17:04:

Natuurlijk zijn mensen terecht, op basis van jarenlange ervaringen met Pharming, behoedzaam. Gaat het nu gebeuren? Pharming is gebleven, hoe negatief soms de voorspellingen waren vanuit teleurgestelde verwachtingen. Sijmen de Vries heeft hier op dit forum veel te verduren gekregen. Maar met de teruggekochte verkooprechten in Amerika, de problemen bij Shire met hun bloedproduct, de lagere kosten van Pharmings superieure Ruconest, een verdrievoudiging van de verkoop in het eerste kwartaal tot 15 miljoen euro, de verwachting dat Pharming voor het eerst winst gaat maken, is m.i. het tij definitief gekeerd. Ooit ben ik dit draadje begonnen van 1 euro. Nu denk ik dat Pharming die mijlpaal niet alleen haalt, neemt en verdergaat.
AB van mij Machmit.
Helemaal mee eens.
Sijmen de Vries is samen met Robin Wright vorig voorjaar op het juiste moment de onderhandelingen ingegaan met Valeant. Het bleek hen toen dat er nog maar een team van 8 verkopers t.b.v Ruconest aan het werk was. Er waren ongeveer 20 salesmen overgezet op andere medicijnen. Valeant zat in moeilijkheden en daar kon de directie van Pharming van profiteren.
Nadat de verkoop in augustus rond kwam (onder voorwaarde dat ze de financiering rond zouden krijgen) hebben ze Valeant al zo ver onder druk kunnen zetten dat voor december al 3 verkopers aan het team waren toegevoegd en alle 11 konden worden overgenomen.
Verder is het verhaal een ieder bekend: de enorme uitbreiding van het verkoopteam, de nieuwe verkooptaktiek van Pharming en op grote schaal specialisten op allerlei gebied aantrekken, is grandioos geslaagd en ondertussen wordt wereldwijd bekend hoe goed én veilig Ruconest werkt. En bovendien goedkoper voor de zorgverzekeraars.
Die koers van 1 euro komt er in ieder geval volgend jaar wel.

Machmit, op die slotzin kun je later nog eens terugkomen.
machmit
0
machmit
0
Toch maar weer het 1 eurodraadje te voorschijn gehaald. Waarom? Omdat ik van mening ben dat die 1 euro wordt gehaald binnenkort, Pharming Pennystock af is en AMX-waardig wordt.
[verwijderd]
0
quote:

lower schreef op 11 oktober 2017 10:24:

Op naar de 1,00 euro!
No problem :-)
machmit
0
quote:

Kookies schreef op 11 oktober 2017 10:47:

We mogen dit draadje oppakken nu we de 80 gezien hebben
machmit
0
quote:

machmit schreef op 25 oktober 2017 21:00:

[...]
Er zijn morgen drie mogelijkheden m.i.
Bij tegenvallende resultaten, hetgeen ik niet verwacht, komen een aantal draadjes op non-actief te staan, zeker deze. Zijn de resultaten redelijk, dan kan Pharming het aandeel van 2017 doorgaan, maar zijn ze goed dan gaat het richting 1 euro en meer. Daar geloof ik in, want wat is er mooier voor een CEO om in Lille met applaus te worden ontvangen door mensen die 10% van de aandelen hebben.
voda
0
quote:

machmit schreef op 26 juli 2017 12:32:

Na jarenlange training, pijn lijden van beleggers, gaat Pharming sprinten.:)
Hier nog 2 leuke posts uit een ver verleden, voor velen. :-)

Het is een barre tocht voor de Pharming beleggers!

Topicstarter: jip banaan! 21 nov 2007 om 00:04
26

Een barre tocht vol ontberingen is het geworden. Natuurlijk er waren ook wel mooie en glorieuze tijden maar dat het zo lang zou duren en zo ver zou zijn, zo moeilijk en zwaar, dat hadden we niet gedacht.

En juist toen vorige week de temperatuur weer wat aangenamer werd en we het huis van goedkeuring naderden en we dachten voor de deur van huize goedkeuring te staan, ja... toen bleef de deur dicht, het was trouwens huize goedkeuring helemaal niet!

Enigzins ontmoedigd zijn we weer voortgesjokt.
Direkt stonden ze weer langs de weg, de gemene lieden, die alsmaar roepen dat we richting de afgrond gaan.
Toch verder, de richting uit waar huize goedkeuring met park grasstatus en de aldaar wonende partners zich moeten bevinden.

Och arme... daar werden we alras, alweer, overvallen door bendes lugubere day traders!
Terwijl ons bevolen werd stil te zitten, zijn we geknipt en geschoren! Leeggeschud en uitgekleed!

Naakt kaal en ontluisterd gaan we morgen weer op pad. Doedelzakspeler Declan gaar ons voor. Wishdom en Voda houden ons op de hoogte van de vorderingen van de rivaliserende legers.

Het is niet ver meer, we weten het zeker! maar het zal nog koud en zwaar worden.
Wat we ook weten is dat de ontvangst bij aankomst groots en overweldigend zal zijn. Glory, roem, rijkdom en bananen zullen ons deel zijn!

Houd vol vrienden, nog een korte tijd en het is zover!

hartelijke groet van jip!

www.iex.nl/Forum/Topic/1144759/Pharmi...

==============================================================================

De barre tocht en aankomst van de Pharmingbeleggers.

Topicstarter: jip banaan! 30 okt 2010 om 16:35
2

Een barre tocht vol ontberingen is het geworden, vele jaren duurt de reis nu al.
Natuurlijk waren er ook wel mooie en glorieuze tijden maar dat het zo lang zou duren en zo ver zou zijn, zo moeilijk en zwaar, dat hadden we niet gedacht.

Velen zijn onderweg afgehaakt, sommigen kozen een andere bestemming of bleven op een mooie plek achter en vestigden zich aldaar.

Een groep geharde volhouders ging als ware pilgrimfathers door, vastbesloten om uiteindelijk het beloofde land te betreden.
Het slinkende groepje volhouders werd onderweg steeds aangevuld met nieuwe bekeerlingen die, begerig gemaakt door de prachtige verhalen en beloftes van de oude profeet uit het noorden en de meereizende hofnar, de groep nieuwe spirit en elan gaven. Voor het eind van het jaar vijf euro scandeerden ze enthousiast, Sijmen wil het, antwoordde het clowntje dan.

Het waren met name zij; de nieuwe bekeerlingen, die zich het meest geëmotioneerd toonden toen de laatste grote overval op de groep plaatsvond.
We raakten toen meer dan de helft van onze toch al schamele bezittingen kwijt door een brutale en gemene overval van lieden die we als onze vrienden beschouwden. Het was een gemene vorm van verraad dat onze bezittingen aan de vriendjes van roverhoofdman Siemen werden geschonken.
Het is de hofnar geweest, die met prachtige verhalen en dozen roze brillen er alles aan deed om de groep gemotiveerd te houden.
Niet lang daarna is hij van ons uitgegaan en heeft zich, om hem moverende redenen, bij een ander groepje gevoegd, helaas.

Groot was de vreugde dan ook toen ons de mededeling werd gedaan dat we op nog maar enkele weken afstand van ons doel waren. Uitgebreid werd er al gespeculeerd over de gouden poorten van huize goedkeuring en het achterliggende beloofde land.
Uiteindelijk bleek het toch nog aanzienlijk verder te zijn dan beloofd, en juist toen de twijfel weer de kop op stak hoorden we de kreet; WE ZIJN ER, EN WE HEBBEN GOEDKEURING.

Huilend van vreugde vielen we elkaar in de armen en vierden feest. Gelukkig en vol v.erwachting vielen we, rozig van de drank, die nacht in slaap.

Maarrrr.... ocharme, wat een ontgoocheling wachtte ons de volgende dag.
Geen gouden poort, geen muziek en majorettes, geen gladiolen geen champagne... niets - niets - niets.
In verwarring en wanhoop liepen we doorelkaar, het hofnarretje op zoek naar het beloofde café met de 70 maagden, een ander zocht tevergeefs naar de BMW dealer, en ieder was teleurgesteld over de armoedige omstandigheden om ons heen.
Alles moet nog opgebouwd worden. Bedroefd zijn we aan het eind van die dag maar gaan slapen, vol zorg om het harde bestaan wat ons wacht.
Er liggen opnieuw jaren van afzien en ontberingen voor ons.
Binnenkort worden we weer geknipt en geschoren is ons al aangezegd...

wordt vervolgd.

groetjip

www.iex.nl/Forum/Topic/1257666/Pharmi...

^___^:-)
DagoHar
0
gaat zeker lukken, ter ondersteuning vandaag bijgekocht tegen 81,3 ct, nu dus zelfs al winstje op laatste bijkoop.
machmit
0
quote:

DagoHar schreef op 26 oktober 2017 14:51:

gaat zeker lukken, ter ondersteuning vandaag bijgekocht tegen 81,3 ct, nu dus zelfs al winstje op laatste bijkoop.

Het draadje Pharming het aandeel van 2017 schiet niet op. Wie in een kleine ruimte woont, gaat ook klein denken. Iets wat wij believers misschien na al die jaren zijn gaan doen. Q3 24 miljoen. Het merendeel van de voorspellers zat er naast, sommigen er ver naast. Een resultaat als 24 miljoen, verlies terug van 24 naar 7,5 miljoen, dat laatste vanwege puur financiële mutaties, anders stond er een winst van 6,4 miljoen. Een geweldige outlook voor Q4. Dan moet er toch om te beginnen minimaal 1 euro op de borden komen. En in 2018 3,4 of meer.
aextracker
2
In 2008 noteerde Pharming als hoogste koers ; euro 1.31\aandeel.
In 2005 noteerde Pharming koersen rond de Euro 3.10 - 3.80.
Dat was in die tijd zonder enige reeele grondslag voor waardering en daarmee zwaar gebaseerd op verwachting en sentiment. Nu noteert Pharming euro 0.80\aandeel , heeft een goedgekeurd medicijn in een specifieke lastig toegankelijke markt met einde jaar euro 90-100 Mln omzet en operationeel wistgevend. Ik zou niet weten waarom Pharming eind 2018 niet ergens tussen de euro 1.30 & 3.80 noteert.
U wel ?
Tracker
aextracker
0
Uit het jaarverslag 2006 van Pharming; 88 Mln aandelen in omloop....
13. Equity
This paragraph describes the background of the main fluctuations within equity in 2006.
Issuance of shares for cash On January 25, 2006, the Company announced it had raised € 17.1 million from institutional investors for the development of rhC1INH for additional indications beyond HAE and for corporate purposes. The Company placed a total of 4,500,000 shares at € 3.80 per share along with 675,000 warrants at an exercise price of € 4.00 per share and an exercise period of two years.
Tracker
marcello106
1
quote:

aextracker schreef op 29 oktober 2017 08:51:

Ik zou niet weten waarom Pharming eind 2018 niet ergens tussen de euro 1.30 & 3.80 noteert.
U wel ?
Tracker
Hoe hoger de koers, hoe hoger de herwaardering van de derivaten.

Pharming balanceert op het randje van een negatief Eigen Vermogen en is daarmee kandidaat om op het strafbankje te belanden.

Het is m.i. de reden waarom Pharming niet verder stijgt. E.e.a. kan opgelost worden door de warrants te verzilveren, maar voorlopig staat de rem op de koersontwikkeling.
Chiddix
0
quote:

marcello106 schreef op 29 oktober 2017 09:28:

[...]

Hoe hoger de koers, hoe hoger de herwaardering van de derivaten.

Pharming balanceert op het randje van een negatief Eigen Vermogen en is daarmee kandidaat om op het strafbankje te belanden.

Het is m.i. de reden waarom Pharming niet verder stijgt. E.e.a. kan opgelost worden door de warrants te verzilveren, maar voorlopig staat de rem op de koersontwikkeling.
In een ander draadje wordt de correlatie gelegd met de hoogte van de koers en wat dat voor invloed kan hebben op het financieel resultaat. Een accountant keek er even naar. Meer toelichting is nodig want beleggers zijn geen kenners van deze materie. Wanneer achter de schermen zulke zaken spelen, krijg je koersmanipulatie.
Dan helpt het niet als je roept om hogere koersen. Die komen er gewoonweg niet.
Als er zaken spelen bij Pharming die een hogere koers dan 0,80 niet wenselijk achten voor het bedrijf, is er een groot probleem voor de particuliere beleggers.
Tenzij Pharming dit kan oplossen. Maar dat weet je niet. De accountant bekeek de grote lijnen maar is niet de accountant van Pharming.
De koersontwikkeling de komende maanden kan al veel duidelijk maken. Zou de koers stijgen en gaan liggen tussen de 0,80-0,90 , is er , lijkt mij, niet veel aan de hand. Zakt de koers weg, zijn deze onderwerpen actueel.
aextracker
0
quote:

marcello106 schreef op 29 oktober 2017 09:28:

[...]

Hoe hoger de koers, hoe hoger de herwaardering van de derivaten.

Pharming balanceert op het randje van een negatief Eigen Vermogen en is daarmee kandidaat om op het strafbankje te belanden.

Het is m.i. de reden waarom Pharming niet verder stijgt. E.e.a. kan opgelost worden door de warrants te verzilveren, maar voorlopig staat de rem op de koersontwikkeling.
Dank voor de waardevolle en inhoudelijke feedback.

Recent, kort voor Q3 werden warrants verzilverd.
Warrants verzilveren gebeurd door houders die de zin van de omwisseling inzien. Hetzij vanuit financiele nood (door Ph zelf), danwel door stakeholders die toenemende rendementskansen zien op aandelen in bezit en deze komende maanden te gelde wil maken.

Gezien de herhaalde uitspraken van de CEO S de Vries, de snel oplopende omzet & daarmee kansrijkere kasstroomontwikkeling, en de hoge daghandelsomzet (terugkeer in de AscX) en de toenemende kansrijkheid dat US bio-tech investors pisities in Ph. gaan innemen, verwacht ik een verdere doorstijging van het aandeel tot boven de euro.
Leadtime ca. 3 - 6 maanden. Een stevige (onverwachte) algemene beurscorrectie kan hier uiteraard zo maar "zand in de raderen strooien", waardoor die verwachting vertraagd.

Bij enkele nieuwsberichten vanuit de Lille sessies begin November door CEO Pharming acht ik een uitbraak boven de euro 0.82\aandeel voor einde jaar 2017 zeker haalbaar.
Immers de geschetste outlook m.b.t. Q-4 lijkt meer dan ooit op reeele gronden de prestatie van Q-3 te kunnen gaan verbeteren. Bij een opertioneel winstgevend verwacht 2017 zal de eigen vermogenspositie kansrijk verbeteren.

Tracker
marcello106
0
quote:

aextracker schreef op 29 oktober 2017 12:07:

[...]

Recent, kort voor Q3 werden warrants verzilverd.

Tracker
Na 30 september zijn ongeveer 10.000.000 convertibles verzilverd. Met een kleine 5 miljoen aan positieve herwaardering tot gevolg.
Als gevolg van de koersstijging na 30 september van 0,704 naar 0,795 per heden zorgen de resterende 128 miljoen convertibles echter voor een negatieve herwaardering in de P&L van een kleine 12 miljoen.

Het Eigen Vermogen bedroeg per 30 september slechts 6 miljoen. Zonder verzilvering van de convertibles heeft iedere cent stijging van de koers nu een negatief effect op het Eigen Vermogen van 1,28 miljoen.

Natuurlijk heeft Pharming nu ook forse positieve operationele resultaten. Er is echter sprake van vreemde consequenties.
Op basis van conservatieve waarderingsgrondslagen zou een verbetering van het operationele resultaat met 1 cent per aandeel een koersstijging van 20 cent rechtvaardigen. Deze 5,3 miljoen operationele winst zorgen bij een koersstijging van 20 cent echter voor een negatieve herwaardering van ruim 25 miljoen met een negatief eigen vermogen tot gevolg.....

15.953 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 792 793 794 795 796 797 798 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil -0,093 (-9,63%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront