Philips « Terug naar discussie overzicht

PB

2.101 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 102 103 104 105 106 » | Laatste
voda
0
Philips rondt verkoop belang in Lumileds af

Einde transformatie nadert.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft de verkoop van zijn belang in Lumileds afgerond. Dit maakte het bedrijf vrijdagmiddag kort voor het sluiten van de beurshandel bekend.

"Met de afronding van de Lumileds transactie en de recente verkleining van ons belang in Philips Lighting naderen we het einde van de transformatie van Philips in een gefocuste health tech onderneming", zei CEO Frans van Houten in een toelichting, daarbij ook wijzend op onder meer de deze week aangekondigde overname van Spectranetics.

Philips verkocht een belang van 80,1 procent in Lumileds aan Apollo Global Management.

Het resultaat van deze verkoop zal Philips in de cijfers over het tweede kwartaal van 2017 verantwoorden.

Dankzij de desinvestering ontvangt Philips naar verwachting circa 1,5 miljard dollar in contanten, voor belastingen en kosten.

Op een vlakke beurs noteerde het aandeel Philips vrijdagmiddag 0,1 procent lager op 31,18 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Philips voegt interessante activiteit toe

Barclays analisten zien meer samenhang ontstaan door recente acquisities.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft met de vorige week aangekondigde acquisitie van Spectranetics een goede toevoeging aan zijn bestaande activiteiten op het gebied van microtechnologie voor hart- en vaataandoeningen gedaan. Dit zeiden analisten van Barclays dinsdag in een rapport.

Met de overname verbetert het Nederlandse concern de samenhang tussen deze en andere recente acquisities, menen de marktvorsers.

Ze veronderstellen dat de overname van Spectranetics circa 4 procent aan de omzet en zo'n 9 procent aan de aangepaste EBITA toevoegt.

De analisten vinden de overnameprijs, met een multiple van zeven maal de omzet niet goedkoop, maar strategisch solide, gezien de toenemende schaarste in de beschikbaarheid van dergelijke medisch-technische bedrijven.

Barclays heeft wel wat zorgen over de verdere samenstelling van de portefeuille, maar hebben berekend dat Philips na een nieuw aandeleninkoopprogramma van 1,5 miljard euro, een bedrag van 250 miljoen voor pensioenen en de opbrengst uit de verkoop van lichtactiviteiten nog enkele miljarden ter beschikking heeft voor nieuwe acquisities.

De analisten hebben hun taxaties voor Philips aangepast, maar handhaafden hun Overwogen advies met een koersdoel van 28,00 euro. Op een rood Damrak noteerde het aandeel dinsdag een vol procent lager op 31,25 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Philips koopt Health & Parenting

Acquisitie leidt tot uitbreiding van applicaties voor gezondheidszorg.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft het Britse gezondheidsbedrijf Health & Parenting overgenomen. Dit maakte het Nederlandse gezondheidstechbedrijf dinsdag voorbeurs bekend, zonder financiële details te verstrekken.

Met de acquisitie breidt Philips zijn aanwezigheid in de markt voor digitale applicaties voor de gezondheidszorg in het segment van zwangerschap en aanstaande en nieuwe ouders uit.

Health & Parenting produceert applicaties, waarmee aanstaande ouders worden begeleid in het proces van zwangerschap en de gang naar het ouderschap. Het is volgens Philips één van meest gebruikte applicaties in dit segment met circa 12 miljoen downloads.

Het bedrijf zal worden geïntegreerd in het digitale platform uGrow van Philips.

"Deze acquisitie past perfect in onze digitale strategie om aanstaande en nieuwe ouders de gezonde ontwikkeling van hun baby's te laten begrijpen en ondersteunen", aldus hoofd Health & Wellness Egbert van Acht van Philips.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Philips start samenwerking met ziekenhuis Singapore

Geen financiele details.

(ABM FN-Dow Jones) Philips en het Singapore Institute of Advanced Medicine Holdings (SAM) zijn een samenwerking gestart met nog twee andere partijen om een nieuw oncologisch centrum in Singapore te bouwen. Dit maakte het Nederlandse zorgtechnologiebedrijf donderdag bekend zonder financiële details van de deal te vermelden.

Het medisch centrum zal vanaf 2018 geleidelijk opengaan. SAM investeert omgerekend ongeveer 72 miljoen dollar. Philips levert onder meer medische scanners en een platform waarmee analyses kunnen worden uitgevoerd.

Op een vrijwel vlak Damrak noteerde het aandeel Philips donderdag licht lager op 31,34 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Goedkeuring VS voor psoriasistherapie Philips

Gepubliceerd op 13 jul 2017 om 15:24 | Views: 273

Philips Koninklijke 15:38
31,76 +0,14 (+0,44%)

AMSTERDAM (AFN) - Philips heeft toestemming gekregen van de Amerikaanse toezichthouder FDA voor de verkoop van BlueControl in de Verenigde Staten. BlueControl is een draagbaar apparaat dat met behulp van UV-vrij blauw led-licht een milde vorm van de chronische huidaandoening psoriasis kan behandelen.

BlueControl is voor thuisgebruik en zorgt ervoor dat de symptomen van psoriasis aanzienlijk verminderen. In de VS hebben 7,5 miljoen mensen de huidziekte en wereldwijd ongeveer 125 miljoen. Philips wil BlueControl begin volgend jaar op de Amerikaanse markt lanceren. Eerder werd de lichttherapie al in verschillende Europese landen uitgebracht.
voda
0
Philips koopt Duitse TomTec

Geen financiële details bekendgemaakt.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft een akkoord bereikt over de overname van het Duitse bedrijf TomTec Imaging Systems. Dit maakte het medisch technologisch bedrijf uit Amsterdam dinsdag bekend, zonder financiële details te verstrekken.

Met deze acquisitie van het in München gevestigde bedrijf versterkt Philips zijn diagnostische en cardiologische toepassingen met ultrageluidstechnologie.

Philips verwacht de overname later vandaag te kunnen afronden.

TomTec is wereldwijd actief met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië en met meer dan 100 medewerkers. Het bedrijf gaat onderdeel uitmaken van de Ultrasound Businesss Group van Philips.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Philips 0,3 procent lager op 31,63 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
'Sterkere omzetgroei voor Philips'

Gepubliceerd op 19 jul 2017 om 14:29 | Views: 590

Philips Koninklijke 16:14
31,64 +0,32 (+1,01%)

AMSTERDAM (AFN) - Philips heeft afgelopen kwartaal een vergelijkbare omzetgroei van 4,1 procent laten zien, na een groei van 3 procent in het eerste kwartaal. Dat is althans de gemiddelde verwachting van analisten die het technologieconcern zelf heeft gepolst. De tweedekwartaalcijfers worden maandagochtend gepubliceerd.

De marktvorsers gaan gemiddeld genomen uit van een omzet van 4,37 miljard euro. Daarbij zijn de opbrengsten van de vorig jaar verzelfstandigde verlichtingstak niet meegeteld. Dat bedrijf wordt niet langer tot de voortgezette activiteiten gerekend nu Philips ruimschoots minder dan de helft van de aandelen bezit.

De sterkste groei voorzien analisten in het segment persoonlijke verzorging.

Daar bedraagt de omzet naar verwachting 1,78 miljard euro, wat neerkomt op een autonome toename van 5,6 procent. De verkopen van apparatuur voor diagnose en behandeling zullen op vergelijkbare basis met 3,3 procent zijn toegenomen tot 1,68 miljard euro. De omzetgroei op het gebied van medische software en informaticadiensten wordt geraamd op 3,8 procent.

Groeiversnelling

Bij de presentatie van de eerstekwartaalcijfers in april gaf topman Frans van Houten al aan dat hij rekende op een groeiversnelling. Die is ook nodig, wil Philips dit jaar voldoen aan zijn financiële doelstellingen. Het bedrijf mikt op een jaarlijkse omzetgroei tussen de 4 en 6 procent.

Het bedrijfsresultaat (ebita), geschoond voor eenmalige posten wordt gemiddeld geschat op 439 miljard euro, wat neerkomt op circa 10 procent van de omzet. Inclusief incidentele effecten wordt de ebita geraamd op 365 miljoen euro.
voda
0
Hoofd Personal Health vertrekt bij Philips

Gepubliceerd op 20 jul 2017 om 16:16 | Views: 78

Philips Koninklijke 16:15
31,56 -0,06 (-0,17%)

AMSTERDAM (AFN) - Pieter Nota, het hoofd van de divisie Personal Health en directeur marketing bij Philips, gaat werken bij het Duitse autoconcern BMW. Philips kondigt spoedig een opvolger aan voor Nota.

Onder de tak Personal Health vallen apparaten voor gezondheid en persoonlijke verzorging, zoals elektrische tandenborstels, scheerapparaten en slimme thermometers. Nota krijgt vanaf 1 januari de verantwoordelijkheid over de verkoopactiviteiten voor het merk BMW.
Turbo player
0
Smakkie
0
Vandaag al een korting wegens waarde daling lighting. Er is de afgelopen 10 dagen voldoende koerscorrectie geweest dus ook die zit er al in. MACD is negatief gekruist opwaardsmomentum neemt af. Maar de beurs is een beetje maf op het moment. Er is een vangnet rond 29 en dat geeft aardig wat zekerheid. Zelf ga ik uit van beloofde groei. Bovendien heeft men slimme aankopen gedaan de afgelopen tijd. Dus Up. Voor sluiting beurs vandaag heb ik gekocht.
Turbo player
0
Ok ik sla toch over. Had er niet zoveel belang bij goede week gehad.
Succes maandag. Ik denk maandag wel plusje.
voda
0
Beursblik: orderboek kan groeitempo Philips verhogen

Cijfers in lijn met de verwachting volgens Berenberg.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft in het eerste kwartaal van 2017 een goede groei van het aantal orders gerealiseerd, waardoor het van originele Eindhovense bedrijf goed gepositioneerd is om het groeitempo in de tweede helft van het jaar op te voeren. Dit stelden analisten van Berenberg maandag in reactie op de kwartaalcijfers van Philips.

De omzet steeg met 4 procent volgens Berenberg conform verwachting, ondanks minder dan voorziene gunstige effecten uit wisselkoersen. Voor de divisie Personal Health presteerde sterk volgens de analisten.

Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITA) groeide in het afgelopen kwartaal met 15 procent naar 439 miljoen euro met een margestijging van 90 basispunten. De margestijging bleek 40 basispunten meer dan de analisten van Berenberg hadden voorzien.

Wel drukten hogere herstructureringskosten, desinvesteringskosten door Philips Lighting en een provisie voor de Cathode Ray Tube activiteiten op de gerapporteerde EBITA, aldus de marktvorsers.

"Het tweede kwartaal was een klein beetje rommelig voor Philips met de desinvestering van Lighting, maar de aangepaste cijfers waren redelijk in lijn met de bedrijfsconcensus", aldus Berenberg.

Berenberg handhaafde het Houden advies op Philips met een koersdoel van 32,00 euro. Op een vlak Damrak koerste het aandeel Philips 3,8 procent hoger op 32,16 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: kwartaalcijfers Philips in lijn

Resultaten in Verenigde Staten sterk volgens Degroof Petercam.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft in het tweede kwartaal van 2017 redelijk in lijn met de verwachting gepresteerd, waarbij vooral de resultaten in Noord-Amerika een sterke verbetering lieten zien. Dit stelde analist Marcel Achterberg van Degroof Petercam maandag in reactie op de kwartaalcijfers tegenover ABM Financial News.

In het afgelopen kwartaal boekte Philips een omzet van 4.294 miljoen euro. Analisten rekenden vooraf op een omzet van 4.372 miljoen euro. De vergelijkbare omzetgroei kwam uit op 4 procent, terwijl er door de markt werd gerekend op een groei van 4,1 procent. Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITA) steeg daarnaast van 383 miljoen naar 439 miljoen euro, waar de consensus ook op 439 miljoen euro lag.

Volgens Achterberg waren er geen grote verrassingen te vinden in de kwartaalcijfers, die "redelijk" in lijn waren met de verwachtingen. Als gevolg lijkt Philips op schema te zitten om de gestelde doelstellingen voor dit jaar te realiseren, aldus de analist.

De marktvorser van Degroof Petercam bleek vooral te spreken over de resultaten van het bedrijf in de Verenigde Staten, waar er een ordergroei van 8 procent werd gerealiseerd. In het licht van de huidige onzekerheden, waaronder de mogelijke hervorming van het gezondheidsstelsel, was er volgens Achterberg sprake van een "sterk herstel".

De analist merkte verder op dat er veel eenmalige kosten zijn verwerkt in de cijfers van Philips, waardoor het totaalbeeld ietwat wordt verstoord. "Onderliggend presteert het bedrijf goed", concludeerde Achterberg evenwel.

De kwartaalcijfers van Philips waren voor de analist geen reden om het Houden advies van Degroof Petercam te wijzigen.

Op een vlak Damrak koerste het aandeel Philips maandag kort na opening van de beurzen 2,3 procent hoger op 31,69 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Update: Aangepaste winstontwikkeling Philips conform verwachting

Eindhovense bedrijf herhaalt outlook 2017.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft de resultaten in het tweede kwartaal van 2017 redelijk conform verwachting zien uitkomen, hoewel er onder de streep minder winst restte dan voorzien. Dit bleek maandag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de van origine Eindhovense onderneming.

CEO Frans van Houten was met name te spreken over de ontwikkeling van de tak Personal Health, dat "opnieuw een sterk kwartaal" afleverde, en sprak daarnaast van "een solide kwartaal" voor de onderneming als geheel.

In het afgelopen kwartaal boekte Philips een omzet van 4.294 miljoen euro. Analisten rekenden vooraf op een omzet van 4.372 miljoen euro.

De vergelijkbare omzetgroei kwam uit op 4 procent, terwijl er door de markt werd gerekend op een groei van 4,1 procent. Vooral Personal Health droeg bij aan de vergelijkbare omzetgroei met een stijging van 6 procent. De vergelijkbare ordergroei kwam 8 procent hoger uit.

Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITA) steeg daarnaast van 383 miljoen naar 439 miljoen euro, waar de consensus ook op 439 miljoen euro lag. Als gevolg steeg de aangepaste EBITA-marge op jaarbasis van 9,3 naar 10,2 procent.

De nettowinst daalde juist van 431 miljoen naar 289 miljoen euro. Voorafgaand aan de cijfers werd er geen consensus afgegeven voor de verwachte winst, om misrekeningen in verband met de afstoot van Philips Lighting te voorkomen.

De winst daalde volgens Philips mede door hogere reorganisatiekosten en bedragen die gemoeid waren met overnames. Bovendien genoot Philips een jaar eerder nog van 114 miljoen euro aan inkomsten uit een arbitragezaak tegen het Japanse Funai Electric. Dit werd deels opgevangen door betere operationele prestaties.

In het afgelopen kwartaal bespaarde Philips 61 miljoen euro bij inkoop. Andere efficiency programma's leverden nog eens 48 miljoen euro aan besparingen op.

Verenigde Staten

In de Verenigde Staten boekte Philips een 4 procent hogere omzet op 1.570 miljoen euro. In een toelichting op de cijfers stelde CEO Van Houten tevreden te zijn over de ontwikkelingen in Noord-Amerika.

Volgens de topman onderschrijven deze resultaten ook het feit dat Philips zijn aandeel op de markt voor diagnostische ECG's terugwint, nadat de positie van het bedrijf op deze markt onder druk kwam te staan door het tijdelijk sluiten van een fabriek in Cleveland.

Wel is het van origine Eindhovense bedrijf nog steeds in gesprek met Amerikaanse instanties over de terugroepactie van bijna vijftigduizend defibrillatoren eerder dit jaar. Het probleem zou zijn dat de defibrillatoren van Philips, die ingezet worden in het geval van een hartaanval, tot ernstige verwondingen of zelfs tot overlijden kunnen leiden. Van Houten sprak geen verwachting uit over wanneer dit geschil tot een einde kan worden gebracht.

Philips deed in juli een bijdrage van 250 miljoen dollar aan het Amerikaanse pensioenfonds van de onderneming.

Outlook

Philips stelde "ondanks de aanhoudende volatiele markten", te blijven mikken op een verbetering van de vergelijkbare omzetgroei met 4 tot 6 procent per jaar en een stijging van de aangepaste EBITA-marge van 100 basispunten per jaar. Topman Frans van Houten herhaalde dat de groei in de loop van het jaar wordt versneld.

In het afgelopen kwartaal deed Philips enkele overnames, waaronder die van Spectranetics, en Van Houten stelde dat nieuwe overnames dit jaar niet worden uitgesloten. Evenwel benadrukte de topman zich te richten op het succesvol integreren van de recente acquisities, zodat deze volgend jaar al kunnen bijdragen aan de omzet- en winstgroei van het bedrijf.

Het aandeel Philips sloot vrijdag op een rode beurs 1,2 procent lager op 30,99 euro.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Philips tekent samenwerkingsovereenkomst met Italiaans ziekenhuis

Samenwerking heeft looptijd van 6 jaar.

(ABM FN-Dow Jones) Philips en het Italiaanse Fatebenefratelli ziekenhuis hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend met een looptijd van zes jaar. Dit meldde de van origine Eindhovense onderneming woensdag.

De financiële details van de samenwerking werden niet vermeld.

Focus van samenwerking is de vernieuwing en verbetering van de neonatale intensive care unit van het ziekenhuis. De opening van de vernieuwde unit staat gepland voor het vierde kwartaal.

Het aandeel Philips noteerde op een groen Damrak 0,1 procent hoger op 32,96 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Overnameprooi Philips krijgt goedkeuring FDA

Goedkeuring betreft Stellarex van Spectranetics.

(ABM FN-Dow Jones) Spectranetics, dat wordt overgenomen door Philips, heeft goedkeuring ontvangen van de Amerikaanse Food and Drug Administration voor Stellarex. Dit maakte de Nederlandse koper donderdag bekend.

Het betreft een zogenoemde pre-market approval voor Stellarex, dat ontwikkeld is om de bloedstroom te herstellen bij patiënten met peripheral arterial disease, kortweg PAD.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Philips rondt deal met Profound af

Gepubliceerd op 1 aug 2017 om 08:17 | Views: 757

Philips Koninklijke 16:20
32,61 +0,23 (+0,69%)

AMSTERDAM (AFN) - Philips heeft de deal met het Canadese Profound Medical afgerond. Het bedrijf maakte dinsdag bekend dat de eind juni aangekondigde transactie maandag voltooid werd.

In ruil voor een belang van 7,4 miljoen aandelen, zo'n 13 procent van de uitstaande aandelen, neemt Profound de zogenoemde MR-HIFU-activiteiten van het Nederlandse zorgtechnologiebedrijf over. Profound maakt medische apparaten gericht op prostaatzorg.

De overeenkomst omvat ook een uitgestelde contante betaling die afhangt van het bereiken van omzetniveaus in de periode tot en met 2020. Concrete financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.
voda
0
Philips ontvangt ruim 10 miljoen euro vanwege patentzaak

Nederlands technologiebedrijf krijgt zelf ook boete opgelegd.

(ABM FN-Dow Jones) Een federale rechtbank in Boston heeft Philips donderdag in twee patentzaken 10,4 miljoen dollar schadevergoeding toegekend, hoewel het Nederlandse technologiebedrijf zelf ook een boete van 3,3 miljoen dollar kreeg opgelegd. Dit meldde ZOLL Medical, een onderdeel van de Asahi Kasei Group, donderdagavond.

De rechtbank legde ZOLL, een producent van medische apparatuur en softwareoplossingen, een schadevergoeding op van achtereenvolgens 8,9 miljoen dollar en 1,5 miljoen dollar, beduidend minder dan de 217 miljoen dollar die Philips eiste voor de inbreuk op twee patenten.

De schadevergoeding van 3,3 miljoen dollar, die Philips aan Zoll moet betalen, betrof een patentzaak over defibrillatoren.

Beide bedrijven stonden eerder tegenover elkaar in een rechtbank. In 2013 werden de twee bedrijven aansprakelijk gesteld voor inbreuk op elkaars defibrillator-gerelateerde octrooien.

Het aandeel Philips sloot donderdag op een groen Damrak 0,5 procent lager op 32,04 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Update: Philips rondt bod op Spectranetics af

Aandeelhouders kregen premie van 27 procent.

(ABM FN-Dow Jones) Philips heeft, nadat het bod op Spectranetics werd afgerond en het zo alle aandelen van het Amerikaanse bedrijf in handen kreeg, ook de overname afgerond. Dit maakte Philips woensdag bekend.

Philips betaalde via een tender 38,50 dollar per aandeel Spectranetics, waarmee deze Amerikaanse producent en verkoper van microtechnologie voor hart- en vaataandoeningen gewaardeerd wordt op circa 1,9 miljard euro, inclusief kaspositie en schuld.

Het bod leverde aandeelhouders een premie op van 27 procent. Bij het deadline van het tenderbod had Philips zo'n 40 miljoen aandelen Spectranetics in handen, omgerekend circa 92 procent van het bedrijf, dat een volledige dochteronderneming wordt van Philips.

Bij afronding van het bod eerder vandaag, zei Philips al te verwachten dat ook de overname vandaag nog zou worden afgerond.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Philips vanmiddag 0,8 procent lager op 32,22 euro.

Update: om afronding overname toe te voegen en koers te verversen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Egbert van Acht gaat Personal Health van Philips leiden

Marnix van Ginneken treedt toe tot raad van bestuur.

(ABM FN-Dow Jones) Egbert van Acht zal per 1 oktober 2017 Pieter Nota opvolgen als topman van de Personal Health-divisie van Philips. Dit maakte de van origine Eindhovense onderneming donderdag voorbeurs bekend.

Van Acht leidt momenteel de Health & Wellness-divisie van Philips. In lijn met eerdere berichtgeving zal Nota per 31 oktober uit het bestuur van het bedrijf stappen, om in 2018 aan de slag te gaan bij een "beursgenoteerd bedrijf uit een andere industriële sector".

In een buitengewone aandeelhoudersvergadering op 20 oktober wil Philips bovendien Chief Legal Officer Marnix van Ginneken voordragen als lid van de raad van bestuur.

Het aandeel Philips sloot woensdag 0,2 procent lager op 32,12 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
2.101 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 102 103 104 105 106 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 15:10
Koers 18,885
Verschil -0,010 (-0,05%)
Hoog 18,890
Laag 18,575
Volume 527.004
Volume gemiddeld 1.993.246
Volume gisteren 1.751.071

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront