Ahold « Terug naar discussie overzicht

Ahold-Delhaize naar de 26 euro in 2017.

17.330 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 863 864 865 866 867 » | Laatste
[verwijderd]
0
US nu ook bijna -1%, gelukkig kunnen er nog mensen 'goedkoop' inslaan, alvorens het naar boven uitbreekt....
[verwijderd]
0
Topaandeel Ahold deze week van 20,25 naar 19,70.... benieuwd hoelang het gaat duren voordat we de EUR 20 weer gaan zien
Wulffar
1
quote:

s1138421 schreef op 26 mei 2017 16:20:

Topaandeel Ahold deze week van 20,25 naar 19,70.... benieuwd hoelang het gaat duren voordat we de EUR 20 weer gaan zien
nog altijd niet verkocht?
dacht dat je 'engelen-geduld' intussentijd op was?
Bennyboy
0
Het kan altijd erger; maandag op 20,30 ingestapt.

In de daling nog 1250 tl bijgekocht.

Dus vet in de min.

Maar lekker wel een lang weekend, voor het eerst in 30 jaar ;-)
adritromp
0
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Maandag maar weer de 20 plus opzoeken, maar ik denk dat ik ze de volgende keer ook maar eens rond de 20,30 verkoop.. heb ze nu elke keer vastgehouden (de afgelopen weken) en had, als ik dat niet gedaan, een paar keer weer redelijk goedkoop in kunnen stappen..
Overigens blijf ik het aandeel ondergewaardeerd vinden, dus ben niet zo bang voor verder inzakken koers, maar eerder bang om de echte stijging te missen (vandaar vastgehouden tot dusver). Heeft natuurlijk wel geld gekost, Maarja.. achteraf..
toontjeavanti
0
Als we de grafiek van Adje mogen geloven dan hebben we vandaag de onderste steunlijn aangetikt ( en gehouden ) dus zouden we weer omhoog mogen.
Uiteraard voor wat het waard is.

www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/AD-gr...
[verwijderd]
0
quote:

Dota4Keeps schreef op 26 mei 2017 20:22:

Maandag maar weer de 20 plus opzoeken, maar ik denk dat ik ze de volgende keer ook maar eens rond de 20,30 verkoop.. heb ze nu elke keer vastgehouden (de afgelopen weken) en had, als ik dat niet gedaan, een paar keer weer redelijk goedkoop in kunnen stappen..
Overigens blijf ik het aandeel ondergewaardeerd vinden, dus ben niet zo bang voor verder inzakken koers, maar eerder bang om de echte stijging te missen (vandaar vastgehouden tot dusver). Heeft natuurlijk wel geld gekost, Maarja.. achteraf..
Als je niet bang ben voor grote koersdaling (ik geloof ook niet in grote koersdaling i.v.m. inkoopprogramma eigen aandelen)kun je overwegen om puts te schrijven. Jouw verhaal herkend ik en daarom schrijf ik af en toe tussendoor puts.
heirma
0
consumentenvertrouwen VS mei fractioneel omhoog bijgesteld ; VS-groei econ. 1ste kwartaal eveneens hoger dan aanvankelijk cijfer. Positieve trigger zou een sterkere dollar kunnen worden met nakende renteverhoging juni . veel buy-tips laatste maanden, aantrekkelijke waardering met hoger dividend , hoge cash-flow, inkoopprogramma eigen aandelen; defensief ,gezond bedrijf met synergie-voordelen, notering op Eurostox .traden met AH loont de moeite niet; gewoon bijhouden!
gerrit 69
0
quote:

gerrit 69 schreef op 26 mei 2017 00:05:

Voor een defensief aandeel zoals Ahold vond ik de koersdaling vandaag aan de hoge kant.
Voorlopig eerst maar eens zien of de daling verder gaat, of dat dit overdrijving was.
Er zijn blijkbaar verkopers die weinig perspectief zien op korte termijn.
Grofweg zie ik de koers de komende tijd bewegen tussen de € 19,60 en € 20,10
Hierbij de daggrafiek met een dieprode candle.

www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/AD-gr...
Ahold zit grofweg nog in een uptrend op de daggrafiek
Gelukkig bleek de daling van gisteren toch weer overdreven.
Volgende week maar weer bezien of de koers toch weer boven de € 20,00 kan stijgen.
Komen we daar boven dan moet het aandeel daar niet opnieuw onder terugzakken.
Ahold komt trendmatig pas goed te koersen bij een doorbraak boven de € 20,55
Hierbij ook de grafieken van Heineken en Unilever, die in een mooie uptrend zitten.
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/HEI-g...
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/UNI-g...
[verwijderd]
0
Dank voor het plaatsen van het hele interview Benny.

Het lijkt meer op een reisje langs de Rijn verhaal,dan "hoe verkoop ik mijn bedrijf".
Synergievoordelen wil ik lezen;ook omzetstijging is in de VS reeds te zien vanwege toenemende inflatie;verder zou ik graag willen zien:we liggen in de eerste 2 maanden van het tweede kwartaal op schema ...om maar eens wat te noemen.

Gemiste kans!
[verwijderd]
0
quote:

Bennyboy schreef op 27 mei 2017 09:11:

www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/28250...

Interview met Dick Boer in telegraaf van vandaag
Dat krijgt hij dus nooit langs Kamp.
gerrit 69
0

’Verplaatsing hoofdkantoor naar VS kan overweging zijn’
Gisteren, 06:30 Herman Stam
Ahold Delhaize-topman Dick Boer is vaker in de Verenigde Staten te vinden dan op het hoofdkantoor in Zaandam. Het moederbedrijf van Albert Heijn haalt het grootste deel van haar omzet uit de VS. Maar Boer ziet dat de Amerikanen nog genoeg kunnen leren van de Nederlandse winkels.

'Mr Giant’. Zo wordt Ahold Delhaize-baas Dick Boer in Amerika ook wel genoemd door de Nederlandse ambassadeur. Want Ahold Delhaize zegt de Amerikaanse consument niks. Toch haalt het Belgisch-Nederlandse supermarktconcern, met meer dan 2000 winkels zoals Giant, Hannaford, Food Lion en Stop&Shop, bijna twee derde van zijn omzet uit de VS.

Sterke roots
Boer is er dan ook zeer geregeld te vinden. Een verplaatsing van het hoofdkantoor uit Zaandam zou wat hem betreft dan ook ,,een overweging kunnen zijn’’ maar is momenteel ,,nicht in Frage’’, vertelt Boer in een gesprek met deze krant.

,,Op dit moment zitten er ook mensen van ons hoofdkantoor in Amerika. Maar we zijn toch een Nederlands-Belgisch concern dat sterke roots in Nederland en België heeft. Vanuit holdingstructuur is het wel logisch dat we in Nederland zitten. Maar als je kijkt hoeveel tijd we in Amerika besteden met mijn team, dan is dat heel duidelijk; het meest van onze tijd zijn we hier.’’

Boer komt met plezier in Amerika en kijkt zijn ogen vaak uit in de Amerikaanse supermarkten die in zijn ogen nog altijd voorlopen in bepaalde opzichten. Hij is een echte liefhebber, die ooit begon in de kruidenierszaak van zijn vader in Axel (Zeeuws-Vlaanderen).

Concurrent bekijken
Bij elke zakenreis stapt hij zowel winkels van de concurrent als van het eigen concern binnen. ,,Want ook onze eigen mensen moet je scherp houden.’’ Vooral de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid vallen hem altijd op in de VS. ,,Dat vind ik iets dat wij meer terug moeten brengen in Europa. Want als je naar de toekomst kijkt, worden supermarkten steeds meer een ontmoetingsplek.’’

Andersom valt er ook voor de Amerikaanse winkels van Ahold Delhaize, te vinden van Maine tot Tennessee, nog veel te leren van Nederland. ,,Het aanbod in de Amerikaanse supermarkten is gigantisch, maar er komt meer behoefte om te selecteren. Wij hebben in Nederland met onze efficiency en logistiek als geen ander geleerd hoe we met minder vierkante meters kleinere winkels succesvol kunnen maken.’’

Slag slaan
In de VS liggen de prijzen hoger. Dat komt door hoge kosten voor de enorme huuroppervlakten en de logistiek voor de producten. Na de fusie kunnen de Ahold Delhaize-winkels op dat punt een slag slaan door meer samenwerking.

Boer: ,,En dat moet dan ook met aanvoer van gezondere producten, met minder zout en suikers, waar in de VS ook steeds meer behoefte aan is.’’

Maar, zo weet Boer, de Amerikaan blijft ook graag dollars uitgeven aan zijn steak. ,,Amerikanen geven nu eenmaal graag veel uit aan hun eten. Bij Nederlanders is dat een stuk minder.’’

Hij kijkt met interesse naar bijvoorbeeld supermarktketen als Meijers in Michigan die ,,een mooi loyaliteitsprogramma’’ hebben voor hun klanten en goede samenwerking met leveranciers ,,wat je terugziet in hun aanbod van verse producten’’.

Grote eer
Maar op de vraag of er overnameplannen op stapel staan in de VS, antwoordt Boer dat eerst de focus op meer synergie tussen de Delhaize en Ahold-winkels ligt. De ceo, die na banen bij Unigro en SHV Holdings in 1998 bij de supermarktketen begon als directeur Ahold Tsjechië, komt net terug uit Portland. Daar bezocht hij de Hannaford-winkels.

Vervolgens ontving hij in Washington uit handen van ambassadeur Henne Schuwer in de plechtige bibliotheek van het Amerikaanse Congres de Freddy Heineken Award voor de inspanningen van zijn bedrijf op Amerikaanse bodem. Met het ontvangen van de prijs treedt Boer in de voetsporen van onder andere Paul Polman (Unilever) en de Nederlandse vicepresident van Amazon Werner Vogels. ,,Deze award is een grote eer voor ons’’, zegt hij bescheiden.

Zijn vrouw Eveline is dit keer voor de prijsuitreiking met hem meegereisd naar de VS, waar het concern een groot deel van de oostkust bestrijkt.

Contact Congres benutten
Ook sprak Boer met tal van Congresleden. Al kan hij nog niet zeggen wat het aantreden van president Trump voor Ahold Delhaize in de VS betekent.

Maar Trumps plannen om de winstbelasting flink te verlagen van 35 naar 15% worden met grote interesse gevolgd. ,,We zijn een grote belastingbetaler hier, dus dat is zeker interessant. Al denk ik niet dat we bijvoorbeeld een hoofdkantoor alleen zouden moeten verplaatsen voor de taks. Want dat soort voorstellen kunnen morgen zo weer anders zijn. Ook in Amerika is de president maar voor een aantal jaren benoemd. De politiek waar wij mee te maken hebben, gaat verder dan dat. Zo is het ook voor ons van belang om goed contact te hebben met de Congresleden hier.’’

En dan houdt Boer, hoe gek het wellicht klinkt, ook altijd de weerberichten aan de oostkust van de VS met argusogen in de gaten.

,,Wij hebben zoals u weet hamsterweken in Nederland. Maar hier in Amerika hamsteren ze pas echt als er een winterstorm op komst is. En als die er niet is, dan hamsteren ze niet en missen wij behoorlijk wat sales. Dat zie je nu ook terug in onze kwartaalcijfers. Voor ons is een zogeheten ‘winter scare’ altijd het beste. Zo van ’hij komt, hij komt’, maar uiteindelijk valt het dan mee.’’
*************

Zo beste beleggers in de VS, laat eens zien wat jullie over hebben voor het aandeel Ahold en laat het aandeel definitief ruim boven de € 20,00 stijgen, want op onze beurs lijkt het niet te lukken.
Bennyboy
0
quote:

Hoopmazzel schreef op 27 mei 2017 11:49:

Dank voor het plaatsen van het hele interview Benny.

Het lijkt meer op een reisje langs de Rijn verhaal,dan "hoe verkoop ik mijn bedrijf".
Synergievoordelen wil ik lezen;ook omzetstijging is in de VS reeds te zien vanwege toenemende inflatie;verder zou ik graag willen zien:we liggen in de eerste 2 maanden van het tweede kwartaal op schema ...om maar eens wat te noemen.

Gemiste kans!
Dickie kan natuurlijk geen koersgevoelige informatie geven aan z'on telegraaf verslaggevertje
daar is een persbericht voor nodig.

Verder leuk verhaaltje over de daginvulling van onze CEO. ;-)

Note: deze week recordbreakinghemelvaartweekomzet! ( Wordfeut: 12749 punten);-)
*voetnoot
0
Mooi interview op DFT met topman Dick Boer. Ook meer inzicht zo (2/3 omzet uit VS). Zelf kom ik geregeld in de VS en duik daar dan altijd even Lion King in. Zo anders dan 'onze AH' maar met sterke punten en heel veel potentie. Mooi bedrijf en nog genoeg 'ruimte' in het aandeel om bij te kopen.. Weinig risico met deze lage prijs.
17.330 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 863 864 865 866 867 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 09:56
Koers 26,930
Verschil -0,050 (-0,19%)
Hoog 26,980
Laag 26,710
Volume 350.927
Volume gemiddeld 2.028.748
Volume gisteren 2.562.590

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront