GeoJunxion « Terug naar discussie overzicht

2017

908 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 42 43 44 45 46 » | Laatste
pindakaas
0
ik zie op de website van AND dat de AVA om 10 uur begon. Toelichting huidige stand van zaken was het laatste agendapunt. Dus daar is men waarschijnlijk nog niet bij aanbeland. Ook de twitter van AND is stil.
[verwijderd]
0
nergens iets te vernemen......Toch niet plezierig dat zij besloten hebben geen tussentijdse cijfers bekend te maken.. Het is eigenlijk toch wel een mistig fonds hoor...
pindakaas
1
Van twitter (account AND): alle voorgestelde besluiten goedgekeurd. 15 ct dividend per aandeel. Datum ex-dividend 15 mei, uitbetaling 18 mei. Nog geen verdere mededelingen.
viermeiden
0
Posted on May 11, 2017
Capelle aan den IJssel, the Netherlands – 11 May 2017 – All items on the agenda of the Annual General Meeting of Shareholders held today were approved or adopted by the shareholders as proposed.

The shareholders adopted the annual accounts for 2016. The dividend for the 2016 financial year was declared at 0.15 euro per ordinary share with a nominal value of 0.75 euro. The dividend will be paid out fully in cash, subject to deduction of 15% dividend tax. The AND share will be quoted ex-dividend on 15 May 2017. Payment of the dividend will take place from 18 May 2017.

The remaining items on the agenda were likewise approved or adopted by the shareholders as proposed.

viermeiden
ash_az
0
Ik denk dat je te laat bent. Op mijn Giro account staat dividend al gereserveerd...
Buts
0
quote:

bruinisse schreef op 15 mei 2017 16:16:

als je vandaag koopt ,,telt dat mee voor div...???
helaas
DeHardeWerker
0
quote:

bruinisse schreef op 15 mei 2017 16:16:

als je vandaag koopt ,,telt dat mee voor div...???
Je moet altijd de aandelen voor de dag voor ex-dividend datum in bezit hebben.In dit geval had je ze dus uiterlijk vrijdag eind van de dag moeten hebben. Je mag ze vervolgens vanaf ex-dividend datum verkopen om toch voor het dividend in aanmerking te komen.
lapins
0
[verwijderd]
0
quote:

lapins schreef op 18 mei 2017 11:04:

Het word tijd voor een positief persbericht ( moet toch te doen zijn )

Zou toch graag eens willen weten hoe vaak dit aandeel in de eindveiling omhoog werd gecorrigeerd met een zeer beperkt aantal aandelen.
Benieuwd of dat vandaag anders zal zijn.
[verwijderd]
0
....geduld is een schone zaak, een deugd!
AND is een prachtig bedrijf, alleen slaan ze zich niet voortdurend op de borst. Waarom zouden ze?
dre1960
0
Het zag er de hele week niet naar uit , dan zijn ze vrijdagmiddag op de valreep toch ex-dividend gegaan.vreemd koersverloop vind ik het .
DeZwarteRidder
0
quote:

dre1960 schreef op 20 mei 2017 10:43:

Het zag er de hele week niet naar uit , dan zijn ze vrijdagmiddag op de valreep toch ex-dividend gegaan.vreemd koersverloop vind ik het .
Ex-dividend gaan gebeurt altijd bij het begin van de dag en niet vrijdagmiddag op de valreep.
Hkdnp
0
quote:

dre1960 schreef op 20 mei 2017 10:43:

Het zag er de hele week niet naar uit , dan zijn ze vrijdagmiddag op de valreep toch ex-dividend gegaan.vreemd koersverloop vind ik het .
Koers word met kleine hoeveel heden naar beneden en naar boven gezet.
Heb vrijdag even in de gaten gehouden, laatste 5 minuten werden alles orders richting 8,95 verwijderd. Alleen ditmaal werd het niet omhoog gezet

Kan me voorstellen dat dit geen 'normale beleggers' doen maar computer werk is, kan dat kloppen?
[verwijderd]
0
Ik ben er pas op 9 euro uitgegaan. De vorige update over de 2e helft van 2016 voel me tegen. Heel weinig omzet, als ook het eerste halfjaar van 2017 zo flauw is zie ik niet hoe de koers omhoog zou kunnen.
viermeiden
0
CAPELLE AAN DEN IJSSEL (AFN) - AND International Publishers breidt zijn raad van commissarissen uit. De kaartenmaker draagt Sean Fernback en Kees Molenaar voor als nieuwe leden.

Fernback heeft onder meer ervaring bij TomTom. Daarna stond hij enige tijd aan het hoofd van kaartenmaker HERE, waar hij de verkoop van dat bedrijf aan BMW, Daimler en Audi begeleidde. Molenaar heeft ervaring met Nederlandse beursfondsen, voornamelijk vanuit een investeringsperspectief.

- See more at: www.debeurs.nl/Beursnieuws/ANP-240517...

viermeiden
maci
0
Hier het hele PB:

AND verstevigt Raad van Commissarissen

Sean Fernback (voormalig CEO van HERE) en Kees Molenaar worden voorgedragen door de Raad van Commissarissen

Capelle aan den IJssel - 24 mei 2017 - AND is verheugd de voordracht van Sean Fernback en Kees Molenaar voor de Raad van Commissarissen aan te kondigen. De Raad van Commissarissen van AND zal wordt uitgebreid van drie naar vijf leden. De heer Westerhof zal aan het eind van zijn huidige termijn op 30 december 2017 terugtreden als commissaris.

Sean Fernback heeft meer dan 10 jaar executive ervaring in de kaarten, locatie en navigatie industrie, waaronder zowel de Consumer als Automotive sector. Gedurende 2006 - 2013 heeft hij bij TomTom gewerkt als Vice President Hardware Engineering en Senior Vice President Engineering & Product Development. In 2014 is hij begonnen als Senior Vice President Consumer bij HERE en is in 2015 benoemd als interim CEO. Hij leidde de verkoop van HERE dat vervolgens is overgenomen door BMW, Daimler en Audi. Sean is op dit moment board member van Mapcode Foundation.

Kees Molenaar heeft ruime ervaring met Nederlandse beursfondsen, voornamelijk vanuit een investeringsperspectief en is goed op de hoogte van de daarbij behorende governance practices. In de periode 2013 - 2014 is hij actief geweest als commissaris bij HES Beheer, destijds een onderneming die genoteerd was op Euronext, Amsterdam en daarna als CEO. Naast HES Beheer heeft Kees verschillende advies en board posities bekleed bij Delta Lloyd Investment funds, ING Barings, Kempen & Co. en Asterix Europe Fund. Kees is op dit moment lid van de Raad van Toezicht van Kempen beleggingsfondsen en Tradewind equity fund.

Rob Westerhof, voorzitter van de AND Raad van Commissarissen: "Ik ben verheugd met de aankondiging van deze voordracht door de Raad van Commissarissen. Sean Fernback is een expert binnen de industrie en brengt een schat aan ervaring en diepgaande kennis van de mapping, navigatie en locatie industrie mee. Kees Molenaar heeft ruime ervaring binnen advisory boards en is goed bekend met het Nederlandse corporate governance model. Ik ben ervan overtuigd dat zij een waardevolle bijdrage aan het functioneren van de Raad van Commissarissen zullen leveren."

De termijn van de heer Westerhof eindigt op 30 december 2017. De heer Westerhof heeft besloten dat dit zijn laatste termijn is en dat hij zal stoppen als commissaris per 30 december 2017. De heer Westerhof is acht jaar werkzaam geweest als commissaris van AND. De Raad van Commissarissen heeft besloten dat na zijn terugtreden de Raad van Commissarissen zal worden teruggebracht van vijf naar vier leden. De RvC hecht eraan de heer Westerhof te danken voor zijn jarenlange en deskundige betrokkenheid bij AND.

Uitgaande dat de voorgestelde voordracht wordt aangenomen door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, die plaatsvindt op 7 juli 2017, zal de Raad van Commissarissen bestaan uit Rob Westerhof (voorzitter), Maarten Douma, Barry Glick en Sean Fernback en Kees Molenaar (vanaf de dag van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders).
908 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 42 43 44 45 46 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront