Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Longlist

3 Posts
Lingus
0
Met het laatste mandaat bovenop de al ruime kaspositie heeft Galapagos ca 2,5 miljard euro's te besteden. Een hele uitdaging om dat zó te besteden dat het waarde toevoegt aan het bedrijf en dus aan elk aandeel. Overname van een paar kleine biotechs? Een bibliotheek met nieuwe moleculen? Uitbreiding eigen onderzoeken, al dan niet met partnering? Meer samenwerking zoals met Morphosys? Een eigen verkooporganisatie opbouwen? Nieuwe technieken (crispr bijvoorbeeld)?

Zullen we Onno eens helpen met een longlist? Maakt de keuze wat makkelijker. O, en denk ook eens buiten de Beneluxgrenzen. Pharmimg en Kiadis worden het niet kan ik al voorspellen. Een overname in de USA zou goed zijn voor de positionering, lijkt me. Genoeg keuze in de marketcaps van ca 0,5 - 1,0 miljard.
Jan66
0
Gala moet doen waar ze goed in zijn het ontwikkelen van medicijnen wanneer daar een (kleine) overname voor nodig is dan moet dat maar gebeuren of men moet op jacht gaan naar moleculen die bij diverse bedrijven op de plank liggen
egeltjemetstekel
0
Allemaal mee eens heren, maar een eigen verkooporganisatie heeft volgens mij toch ook enige prioriteit gezien het naderen van de markt door filgotinib. En het in eigen beheer houden van het ipf programma.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 11:06
Koers 27,340
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 27,580
Laag 27,260
Volume 10.586
Volume gemiddeld 80.180
Volume gisteren 66.099

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront