Ford wil fabrieken VS begin april weer opstarten

Gepubliceerd op 26 maart 2020 13:51 | Reacties: 4 | Onderwerpen: autoindustrie  Verenigde Staten 

Ford Motor Company (20:17)

4,500 +0,260 (+6,13%)

DEARBORN (AFN) - Autofabrikant Ford mikt op een heropening van zijn Noord-Amerikaanse fabrieken vanaf 6 april. Het bedrijf zegt extra veiligheidsmaatregelen te nemen om zijn arbeiders te beschermen. Vakbonden maken zich daar ernstige zorgen om.

De fabrieken van Ford in de Verenigde Staten, Canada en Mexico sloten vorige week de deuren. Op 6 april moet een assemblagefabriek in het Mexicaanse Hermosillo als eerste weer openen. Ruim een week later moeten twaalf andere fabrieken ook weer beperkt open gaan.

Vakbond UAW laat weten "de gezondheid en veiligheid van onze leden, hun families en het Amerikaanse volk" als hoogste prioriteit te hebben. De aankondiging van Ford bekijkt de bond met "grote zorgen en voorzichtigheid".

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Mick75
0
Wij kiezen voor de gezondheid van de mensen.
Inhoudsloos gelul van vakbonden en politici.
Er moet brood op de plank anders houd je het ook niet lang vol.
En aangezien politici en vakbonden de laatste zijn die er voor zullen zorgen dat er brood op de plank komt bij de mensen en zij ook de laatste zullen zijn die willen en moeten inleveren, hebben zij volgens mij weinig recht van spreken.
Nils
0
Ik ben met een onderzoek bezig naar diverse intensive cares in Nederland. Blijkt er nergens een patiënt met Corona aan de beademing te liggen...

Waarom vertelt Rutte zo’n ander verhaal? Omdat hij liegt zodra hij zijn mond open doet.
s.lin
0
Als de autoindustrie in de VS net zoon klap krijgt als in China hoeve ze maar 25 % van de auto's te bouwen van de normale verkoop
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.