Kerst en Sinterklaas even druk voor PostNL | Eurobench.com

Kerst en Sinterklaas even druk voor PostNL

Gepubliceerd op 24 dec 2018 om 16:27 | Reacties: 3

PostNL (15:01)

1,616 -0,011 (-0,68%)

DEN HAAG (AFN) - De kerstperiode en de week voor Sinterklaas zijn voor PostNL even druk geweest. In de laatste twee maanden van het jaar bezorgt het bedrijf naar verwachting zo'n 50 miljoen pakketten. In de weken tussen Sinterklaas en Kerstmis waren dat er 17,5 miljoen. Daarnaast heeft het postbedrijf nog miljoenen kerstkaarten bezorgd.

In de periode van Black Friday tot aan Sinterklaas verwerkte PostNL ongeveer 12 miljoen pakketten in zijn sorteercentra. Dat was een record. Vorig jaar lag dat aantal nog op 10 miljoen.

Directeur mail van PostNL, Resi Becker, dankt alle medewerkers voor de inzet in de feestdagenperiode. ,,De post- en pakkettensorteercentra draaiden de afgelopen periode non-stop op volle kracht en op de werkvloer heerste grote saamhorigheid.''

5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Ritageld
0
Jammer voor al die hardwerkende mensen op de werkvloer dat er geen financiele ruimte is voor een mooie bonus.
torbu
0
quote:

Ritageld schreef op 24 dec 2018 om 17:13:


Jammer voor al die hardwerkende mensen op de werkvloer dat er geen financiele ruimte is voor een mooie bonus.Ja hoor , eens per jaar een "resultaat afhankelijke uitkering".
pff
0
quote:

Ritageld schreef op 24 dec 2018 om 17:13:


Jammer voor al die hardwerkende mensen op de werkvloer dat er geen financiele ruimte is voor een mooie bonus.


??
Terechter
0
Miljoenen kerstkaarten bezorgd? Dat zou wel eens een enorme kater kunnen suggereren. Vorig jaar werden er 85 miljoen kerstkaarten verstuurd. Heeft Post NL zichzelf uit de markt geprijsd door de decemberzegels meer dan 50% duurder te maken dan bij de concurrentie? Dat zou de zoveelste blunder van HV en consorten zijn.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.