Van der Gaag volgt Reiziger op bij Jong Ajax

Gepubliceerd op 24 mei 2019 08:30 | Reacties: 2

Ajax (11:07)

15,580 +0,140 (+0,91%)

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft Mitchell van der Gaag aangesteld als trainer van Jong Ajax. De 47-jarige Van der Gaag, de opvolger van Michael Reiziger, tekent een contract tot en met de zomer van 2021.

"Werken met de grootste talenten van het land is een fantastische uitdaging. Ajax is een absolute topclub, de prestaties van afgelopen jaar hebben dat alleen maar versterkt", aldus de in Portugal woonachtige Van der Gaag. "Hier in Portugal is dat ook niemand ontgaan. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan, om samen met de spelers een brug te slaan naar het eerste elftal en natuurlijk mooie prestaties neer te zetten in de Keuken Kampioen Divisie."

Jong Ajax eindigde afgelopen seizoen als elfde in de eerste divisie.

2 Posts
Max Out
0
Dit is meer een VI-topic dan nieuws dat de beurswaarde van deze voetbalclub in beweging gaat brengen.
up en down
0
Dus die van der Gaag gaat weg bij nac om ajax te redden van de neergang die ze zullen mee gaan maken bij de volgende EC deelname.... Ajax was goed op weg maar door de koehandel van spelers die verhandeld worden op de wereldmarkt van de voetballerij,,,,,zal Ajax weer terug bij af zal zijn omdat je niet, goede spelers kunt blijven maken,,, in je kweekvijver!!!!!!!!!!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.