'Apple werkt aan opvouwbare iPhone'

Gepubliceerd op 16 januari 2021 07:24 | Reacties: 7

Apple (03 mrt)

122,060 -3,060 (-2,45%)

APPLE INC. (03 mrt)

102,060 -2,140 (-2,05%)

CUPERTINO (ANP) - Apple is bezig met de ontwikkeling van een opvouwbare iPhone, al zijn er nog geen concrete plannen om die daadwerkelijk op de markt te gaan brengen. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van een ingewijde. Rivalen zoals het Zuid-Koreaanse Samsung en het Chinese Huawei verkopen al opklapbare smartphones.

De ontwikkeling is nog in een vroege fase, want Apple heeft tot dusver enkel opklapbare schermen ontworpen, zegt de bron. Er zijn nog geen volledige prototypes in de onderzoeksfaciliteiten van het bedrijf. Intern zou bij het Amerikaanse technologieconcern worden gepraat over verschillende formaten voor die schermen. Kenners denken dat het nog wel jaren kan gaan duren voordat Apple met een opvouwbare iPhone kan komen.

Apple zou nu vooral bezig zijn met de nieuwste generaties van zijn iPhone en iPad die later dit jaar worden gepresenteerd. Naar verluidt is het bedrijf niet van plan grote veranderingen aan te brengen in de apparaten, na de opwaarderingen en verbeteringen van vorig jaar.

9 Posts
Nuchtertransparant
1
quote:

Donald de Kwakerd schreef op 16 januari 2021 08:38:


Lekker vernieuwend...
Dat was de iPhone op zich ook niet. Alleen hebben ze er wagonladingen geld mee verdiend. De eerste zijn is niet altijd de beste of de meest winstgevende zijn. Xerox heeft de muis uitgevonden en had al een windows achtige omgeving begin jaren '80. Microsoft en Apple gingen er mee aan de haal.
Jopie1962
4
'Apple werkt aan opvouwbare iPhone'

Dat kon je altijd al met die krengen, maar je moet best veel kracht gebruiken!
Dumpert
2
quote:

Jopie1962 schreef op 16 januari 2021 09:54:


'Apple werkt aan opvouwbare iPhone'

Dat kon je altijd al met die krengen, maar je moet best veel kracht gebruiken!


Mijn iPhone 6 kon toen ook al buigen, alleen terug buigen vond te telefoon niet zo leuk.
JIBA
0
Laat ze eerst maar een iPhone uitvinden met een betere accu die het een weekje kan uithouden.
Denk dat je de consument daar pas echt blij mee maakt. Opvouwbaar heeft totaal geen toekomst. Straks gaan ze ook nog een Apple glass (iGlass) bedenken..
FlashHenk
0
Wat een innovatie! Geweldig. Ik denk dat deze telefoon wel voor EUR 10.000,- verkocht kan worden.
Adek 2001
1
Te duur, heb ze gehad, maar ik laat mijn telefoon minstens 1x per week vallen. Ik koop elk jaar een nieuwe huawei van rond de 200. Persoonlijk vind ik die met afstand beter dan een iPhone, dat toch meer een status symbool is.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.