'Ajax maakt van Blind duurste aankoop ooit' | Eurobench.com

'Ajax maakt van Blind duurste aankoop ooit'

Gepubliceerd op 14 jul 2018 om 08:28 | Reacties: 24

Ajax (09:00)

14,850 -0,050 (-0,34%)

AMSTERDAM (AFN) - Daley Blind wordt de duurste speler ooit van Ajax. Volgens De Telegraaf hebben de Amsterdamse club en Manchester United mondelinge overeenstemming bereikt over een transfersom van 16 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot maximaal 21 miljoen euro.

Voor de 28-jarige Blind, die in 2014 van Ajax naar Manchester United verhuisde, ligt in de Johan Cruijff ArenA een contract voor vier jaar klaar.

Het contract van Blind bij United liep nog maar een jaar door, maar volgens De Telegraaf hield de de Engelse club vast aan een hoge vraagprijs omdat de 54-voudig international van Oranje nog altijd gewild bleek door heel wat clubs in Europa. Voor de beoogde vervanger van Blind, de Engelse verdediger Harry Maguire van Leicester City, moet Manchester United bovendien een slordige 60 miljoen euro betalen.

Ajax, de enige beursgenoteerde voetbalclub van Nederland, trok eerder al flink wat miljoenen uit om Zakaria Labyad (FC Utrecht) en Dusan Tadic (Southampton) aan te trekken.

28 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Henkiepenkie63
3
Daley blind is op zijn retour. Weer geen prijs voor ajax in 2018/2019. Zullen ze blij mee zijn in eindhoven en rotterdam.
Onderbouwer
0
quote:

Henkiepenkie63 schreef op 14 jul 2018 om 09:23:


Daley blind is op zijn retour. Weer geen prijs voor ajax in 2018/2019. Zullen ze blij mee zijn in eindhoven en rotterdam.


Aankoop van het jaar! Blind is 28 en zit nu in zijn piekjaren.

Blind en Tadic zorgen er ook voor dat ajax kampioen wordt, dat talenten langer blijven en dat je misschien wat verder komt in europa.

Hoe dan ook, dit verdiend ajax gewoon terug!
BeursJunkie
4
Dat valt nog maar te bezien. Het zijn in ieder geval twee spelers tegen de 30 en na de 30 maak je geen winst meer op transfers over het algemeen (uitzonderingen zoals Ronaldo oid buiten beschouwing gelaten). Komende jaren even 40 miljoen extra verdienen in Europa CL/EL zie ik ook niet gebeuren.

Ik denk dat Ajax zichzelf ervan wil verzekeren dat ze komend jaar WEER tweede worden en niet verder afglijden naar plek 3 of 4 :D
alrob
0
Prima investering. Speelt zich in de kijker volgend EK; is dan 30 jaar. Kun je dan een aardig bedrag voor terugkrijgen, terwijl hij intussen Ajax wel een betere verdediging heeft laten krijgen.
jan de vakman
0
Dit hele gebeuren heeft niets meer met sport te maken,er zijn al voetballers die meer dan een half miljoen per week beuren,ronduit absurd!!
De beurs sporte er van de week ruim 1% bij,zelf scoorde ik +2,7% niet gek voor een jongen die nooit op de voetbal training heeft gezeten.
Trumpje steelt van de week opnieuw de show,zijn bombardeertechniek,leverde hem stevige toezeggingen van de andere navojers op,ook bij may lijkt hij met winst naar huis te gaan,of zijn spelletje ook met poetin lukt,weet ik niet.
Zijn volgende zet zal wel nog hardere sancties richting china zijn,om ook hen te dwingen tot tegemoetkoming,richting de usa.
Dan zal het hele verhaal wel stoppen,want dan heeft hij voldoende knikkers om suksesvol,de verkiezingsronde in te gaan.
Voor mij betekent dit vooruitzicht;blijf zitten waar je zit,want ik verwacht,dat de hele lage metalen en chippies,fors gaan stijgen.
Pharming lijkt ook al trumpkoorts te hebben,een opwaardering naar 1,80€ ,met een koopadvies hielpen niets,het werd een rode hondslot.
Vandaag nog wat buitmateriaal slopen,morgen genieten van het heerlijke gouden Evangelie,maandag,naar ik hoop verder aanvallen op hogere koersen,want aanval,is de beste verdediging,Sjaloom!!!
Hilkenbrook13
2
Is nooit wat geweest en wordt ook niets, alleen maar achteruit en breed.
Waardeloze speler, laten waar die is, bankzitter daar zegt al genoeg.
Zo'n kluns zal de andere ploegen in de kaart spelen, wordt voorbij gelopen op snelheid al helemaal. ik ben geen PSV of Feyenoord fan.
De Troon Jan
0
Ach ja laten ze daar maar genieten in die arena....., mijn club is en blijft PSV maar de aandelen zitten in lazio.......
rationeel
0
Allemaal vriendjes politiek. Aan welke strijkstokken blijft het allemaal hangen?
Het voetbalkartel;)
baloub1
0
Bizar. Conflict of interest heet zoiets. Hoe krijgt de fam Blind het weer voor elkaar.
objectief
0
Zeer goede aankoop voor Ajax...begrijp niet helemaal dat zo'n topspeler voor een magere Ajax beloning gaat spelen...kan elders toch veel meer verdienen.
objectief
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 14 jul 2018 om 14:39:


Ik denk dat Ajax oogkleppen op heeft......


Zeer goede aankoop...ondanks zwart kijkers.
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 14 jul 2018 om 15:04:


Heeft Blind een geleidehond nodig en mag deze hond ook op het veld...???


De hond moet thuis blijven, maar hij mag wel zijn ogen lenen;)
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 14 jul 2018 om 14:39:


Ik denk dat Ajax oogkleppen op heeft......

Te veel geld in de verkeerde zakken;)
rene l
2
Manchester United is spekkoper bij deze transfer en de lachende derde.
Ze vangen een megabedrag voor een bankzitter en ze hoeven bovendien zijn jaarsalaris van zo'n 4 miljoen niet meer te betalen.

Wat zou Blind bij Ajax gaan verdienen, een miljoentje of 3?

Staar je er niet blind op, het Nederlandse voetbal is al tijden terug afgedaald richting het niveau van de zaterdagmiddag amateurs.

Ooit waren de clubs de speeltjes van de banken, totdat ze failliet gingen.
Kijk maar eens verderop in Europa, hoe armer het land, hoe meer invloed van de maffia die voetbal als een hobby zien om zwart geld wit te wassen.

Zie de salarissen daar, deze zijn duizelingwekkend, die van Polman en Hamers staan in schril contrast en de wereld is te klein.

Het Nederlandse voetbal is verziekt, allemaal over het paard getilde jochies die gekke dingen doen maar niet echt gaan voor hun club, ze hebben er gewoon niets mee.
Tekenend ook dat Nederland schitterde door afwezigheid op het WK.

Blind vind ik persoonlijk een prima vent, hij heeft eigenlijk geen kapsones, alleen ben ik er bang voor dat ook hij de kar niet kan trekken.

Vastgoedbaas Overmars zal het een worst wezen, hij was altijd al gek op veel geld verdienen.
alrob
0
Blind hoeft de kar niet te trekken, alleen maar te zorgen dat de kar niet ontspoort. En dat salaris zal wel meezitten. Bij de onderhandelingen zal zijn bankzitten uiteraard een drukkende factor op het salaris geweest zijn.
En lekker afgeven op Nederlands voetbal is gemakkelijk maar niet terecht. Van Gaal kwam ook ver op het vorige WK met weinig goede spelers. En zie hoe het dit WK met matige elftallen als Zweden, Rusland en Engeland verging. En hoe de sterke landen met vele vedettes als Duitsland, Brazielie, Argentienie etc. afgingen.Nee, ik heb wel vertrouwen in Koeman en de huidige komende voetbalgeneratie. Gaan we veel van zien.
rationeel
1
Als je de goede voetallers verkoopt, dan houd je de mindere over. Het is als met aandelen. De goede houden en de mindere verkopen:)
rationeel
0
Ik kijk liever naar het top voetbal, met de geweldige uitblinkers, dan gezeur over wie er gaat winnen. En wie de trainer mag worden. En hoeveel die weer gaat verdienen.
28 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.