PostNL wil Ad Melkert als commissaris

Gepubliceerd op 13 december 2019 18:01 | Reacties: 33

PostNL (25 sep)

2,580 -0,020 (-0,77%)

DE HAAG (AFN) - PostNL wil voormalig PvdA-fractievoorzitter Ad Melkert benoemen tot commissaris. Ook draagt het postbedrijf Jeroen Hoencamp voor als toezichthouder. Hoencamp is topman van telecombedrijf VodafoneZiggo.

De nominaties worden voorgelegd op de aandeelhoudersvergadering van PostNL in april volgend jaar. Melkert en Hoencamp nemen dan de plek over in de raad van commissarissen van Frank Rövekamp en Jacques Wallage. De benoeming geldt voor een periode van vier jaar.

44 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
pietje-2005
0
Weer een (ex) politicus !!
het is 1 grote ...maten-club, daar.
Stom genoeg heb ik er nog aandelen van ook ! :-(
Zal de koers nu wel weer halveren in een jaar, zoals we gewend zijn met al die ex-politici in de gouden banen-caroussel !
Jammer genoeg zitten er geen echte grote beleggers meer in, want die zouden dat kunnen veranderen.
Helaas, helaas; weer een opvreter aan de trog erbij !
Mick75
1
Waarom Melkert?
Wat heeft deze man ooit voor goeds gedaan?
Hij stond te zuurpruimen met zijn bek vol tanden toen ie een keertje met Pim Fortuyn in debat moest.
baloub1
1
Dit meen je toch niet serieus! Zouden toch meer vrouwen komen, ik zie het. En dan Melkert, is er geen jongere generatie.
aex2009
0
Die Melkert is een niksnut..Gaat ook lekker zitten graaien van het niet betaalde dividend van de aandeelhouders.Net als Herna.Wat een schande.
pietje-2005
0
Ja, die tut uit Amsterdam wilde niet, want haar schatje moet een tijdje in de hoek staan, daar, dus geen tijd voor het PostNL-nullen-clubje.
Geld kon ze wel gebruiken, maar helaas ;-)
aex2009
0
quote:

baloub1 schreef op 13 december 2019 18:14:


Dit meen je toch niet serieus! Zouden toch meer vrouwen komen, ik zie het. En dan Melkert, is er geen jongere generatie.
Wie weet hoe hij er van onder uitziet tegenwoordig.
Kaviaar
0
Gauw wegwezen daar. Wat een aanfluiting deze man. Moet je die debatten maar eens zien met Pim Fortuyn.
aex2009
0
Heb een mail gezonden naar IR dat ik er nu wel klaar mee ben.Wat een foute keuze op de al veel foute keuzes.Herna blijft verrassen.Op eigen kracht naar de 1,49.
Een brief van de belasting op vrijdag valt al slecht,maar dit bericht is helemaal gif in de beker.
Mick75
0
quote:

aex2009 schreef op 13 december 2019 18:38:


Heb een mail gezonden naar IR dat ik er nu wel klaar mee ben.Wat een foute keuze op de al veel foute keuzes.Herna blijft verrassen.Op eigen kracht naar de 1,49.
Een brief van de belasting op vrijdag valt al slecht,maar dit bericht is helemaal gif in de beker.


Een email sturen helpt niet.
Ze nemen je niet serieus.
Het enige wat helpt is, dat aandeelhouders zich verenigen en tijdens de aandeelhoudersvergadering hun stem laten gelden.
rene02
1
Neeeeee, Niet alweer! Hoeveel leergeld moeten ze betalen bij Postnl? Weer zo'n waardeloze PVDAer! Ik heb nou nog een vieze smaak in de mond van die Kamp. Als hij er niet voor was gaan liggen had ik tenminste nog iets van rendement gehaald, nu alleen maar drama. Keer op keer. Ik stem tegen!!!
Post Mortem
0
Hahaha, weer een linkse rakker... Past er goed bij hoor. Soort zoekt soort.
Prima voor het bedrijf en de werknemers en de stakeholders.
En de shareholders??? Ach who cares. Zijn toch al rijke stinkerds als ze hun overtollige centen kunnen beleggen.
JBL_0123
0
Denk dat ik men stuks maandag maar in de aanbieding zet. Bloedhekel aan communisten die willen meegraaien van ons risicokapitaal. Konden ze niemand vinden met enige verdienste in de zakenwereld?
IceBear1
0
quote:

Lepre Chaun schreef op 13 december 2019 19:49:


Moet die nog meer zijn zakken vullen op zijn 63e ?Ja, idd....en dan staks ook nog met een lachend gezicht op de NPO arme distributie medewerkers en postbodes uitknijpen met zeer lage lonen en uitzend contracten....wat een wereld leven we tegenwoordig. Lodewijk de 14de had niet zoveel geluk.....XD
Terechter
0
Waarom niet iemand aangetrokken met zakelijk inzicht? Gezien de hoofdprijs die voor het bijna failliete Sandd is betaald, lijkt me dat toch nu een eerste vereiste voor het bedrijf Post NL. En wat te denken van de uitspraken van Herna dat ze op eigen kracht het bod van Belgische Post zou doen vergeten? Nou, vergeten is niemand dat bod: de koers staat bijna 2/3 lager terwijl de beurzen flink omhoog zijn gegaan in die tijd. Maar ik kan me wel voorstellen dat de andere commissarissen Melkert er wel bij willen hebben, een wel geschikt en vakkundig persoon had de overige commissarissen wel erg grauw doen afsteken.
Indien de aandeelhouders deze voordracht goedkeuren, verlies ik definitief de moed dat het ooit in de verre toekomst misschien nog eens goed komt met het bedrijf.
44 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.