Trump: dichtbij tekenen deal met China

Gepubliceerd op 12 november 2019 19:37 | Reacties: 9 | Onderwerpen: China  Donald Trump 

NEW YORK (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De Verenigde Staten zijn dichtbij het tekenen van de 'eerste fase' van een handelsdeal met China. Dat heeft Donald Trump gezegd op een bijeenkomst in New York. De Amerikaanse president verdedigde ten overstaan van het publiek tevens zijn eigen economische beleid in de afgelopen jaren.

Het optreden werd nauwlettend in de gaten gehouden op Wall Street. Beleggers hoopten op nieuwe signalen met betrekking tot het handelsoverleg met China. Trumps woorden komen in grote lijnen overeen met wat hij afgelopen weekend al zei. Zo herhaalde Trump alleen akkoord te gaan als de deal goed is voor Amerikaanse bedrijven en werknemers.

Wel liet de president iets los over de locatie waar de ondertekening van het akkoord eventueel zou kunnen plaatsvinden. Dat zou in een landelijk deel van de Verenigde Staten zijn

10 Posts
alexnr75
0
DeZwarteRidder
1
quote:

alexnr75 schreef op 12 november 2019 20:30:


Wat voor belang heeft hij om haast te maken? Hij heeft nog 5 jaar de tijd!

Hoogstens nog een half jaar.
Nait Soesen
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 12 november 2019 20:35:


[...]
Hoogstens nog een half jaar.


Denk niet dat je gelijk hebt, weet het wel zeker!
Happy
0
Maakt denk ik niet meer uit of hij nou wel of niet herkozen wordt. De economie was toch wel afgezwak, alleen heeft hij het nog een zetje gegeven naar beneden.
Dividend Collector
0
Loze woorden om de markten te sussen. Er komt een moment dat handelaren hem niet meer op zijn woorden geloven. Hij zal nu eens daden moeten tonen.
10 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.