'Chatdienst Slack tot wel 17 miljard waard' | Eurobench.com

'Chatdienst Slack tot wel 17 miljard waard'

Gepubliceerd op 12 jun 2019 om 09:49 | Reacties: 2

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Aan Slack hangt bij zijn aanstaande beursgang op 20 juni in New York mogelijk een prijskaartje van 16 miljard tot 17 miljard dollar. Dat meldden ingewijden rond de chatdienst, die met name populariteit geniet onder zakelijke gebruikers.

Tijdens de laatste financieringsronde in augustus vorig jaar werd Slack nog op ruim 7 miljard dollar gewaardeerd. De huidige waardering komt overeen met een verkoop van aandelen aan private investeerders eerder dit jaar waarmee het bedrijf op 16 miljard dollar werd gewaardeerd.

Slack gaat via een directe notering naar de beurs. Daarbij worden geen nieuwe aandelen uitgegeven maar alleen bestaande aandelen aan de beurs genoteerd, zodat ze makkelijker kunnen worden verhandeld.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Realist2018
0
Bull shit het is nog geen cent waard! Net als al die aandelen op de beurs in de VS haal alle schulden van hun vermogen en ze zijn allemaal negatief. Een gorte bubbel!
Jopie1962
0
Ik las onlangs een artikeltje over de nadelen van het werken met Slack. Vooral privacy is een punt.

Kan me niet voorstellen dat het 16 miljard waard is, nou ja, als het niet je eigen geld is ... misschien iets voor de pensioenfondsen om in te stappen.
Elias Unique
0
Compliance met avg is wel een puntje, maar Slack wordt zakelijk veel gebruikt en is een uitkomst voor teams die werken aan hetzelfde project. Of dat die 17 miljard rechtvaardigt, is de vraag.
MartijnN1932
0
quote:

Elias Unique schreef op 12 jun 2019 om 11:00:


Compliance met avg is wel een puntje, maar Slack wordt zakelijk veel gebruikt en is een uitkomst voor teams die werken aan hetzelfde project. Of dat die 17 miljard rechtvaardigt, is de vraag.


Slack is getaxeerd op meer dan 30x de omzet.


Dat lijkt mij een overkill, maar goed in de markt zijn er genoeg gekken. Uber maakt ook nog steeds geen winst en lijkt miljarden waard te zijn.

Het is 2000 all over again, Dotcom bubbels...
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.