Apple onthult nieuwe iPhones | Eurobench.com

Apple onthult nieuwe iPhones

Gepubliceerd op 10 sep 2019 om 20:45 | Reacties: 4

Apple (22 jan)

317,700 +1,130 (+0,36%)

CUPERTINO (AFN) - Apple heeft dinsdagavond zoals verwacht drie nieuwe iPhones onthuld. De technologiereus kwam tijdens een zijn jaarlijkse productonthulling ook met een vernieuwde Apple Watch, een streamingdienst voor video en een abonnement voor computerspelletjes op de proppen.

De nadruk bij de vernieuwde iPhones ligt dit jaar op verbeteringen aan de hardware, met nadruk op de camera. Ook werd gebroken met de naamgeving van de toestellen waardoor de verwarrende termen XR en XS verdwijnen en worden vervangen door Pro en Pro Max.

Verder gaf Apple onder meer zijn smartwatch Apple Watch een beurt. Het scherm van die zogeheten wearable staat nu continu aan. Ook kwam het bedrijf met een nieuwe instap-iPad.

5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
De Rijdende Rechter
0
Instap iPad ....... ROFLOL
..
Ik heb hier een paar iPads liggen ..... in perfecte conditie.......ALLEEN : zelf met het openen van de startpagina van GOOGLE hebben ze al de grootste moeite mee.....terwijl dit toch echt weinig “vermogen” behoeft

En na elke update wordt het erger


Snap er niets van ;(
hvanv
0
Mijn ipad air finctioneert al 4 jaar als een zonnetje.
De nieuwe i phone is bepaald meer dan een ki derspeeltje. Het gaat weer een flinke bijdrage aan de omzet en winst opleveren.
simidoc
0
quote:

hvanv schreef op 11 sep 2019 om 00:16:


Mijn ipad air finctioneert al 4 jaar als een zonnetje.
De nieuwe i phone is bepaald meer dan een ki derspeeltje. Het gaat weer een flinke bijdrage aan de omzet en winst opleveren.


Velen smachten nog altijd onweerstaanbaar naar dit nieuwe speeltje om het in bezit te hebben.
Andy5
0
Ik zoek me suf, maar ik kan nergens vernieuwing vinden van de nieuwe modellen, behalve dat de iWatch altijd aan staat. Iets wat elk Zwitser horloge al een paar eeuwen kan..
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.