HelloFresh verhoogt verwachtingen door terugkeer coronavirus

Gepubliceerd op 10 augustus 2020 19:58 | Reacties: 2

BERLIJN (AFN) - Maaltijboxenbezorger HelloFresh is positiever geworden over heel 2020. Het bedrijf merkt op dat er deze zomer meer vraag is naar zijn diensten dan normaal. Daarnaast is ook het weer oplopende aantal coronagevallen positief voor het Duitse bedrijf. Net als tijdens de eerste golf kiezen mensen ervoor om de maaltijdboxen te laten bezorgen en zelf niet naar de winkel te gaan. HelloFresh slaagt er bovendien beter in om zijn klanten vast te houden en merkt dat ze meer bestellen.

Voor zijn omzet verwacht HelloFresh dat die dit jaar tussen de 75 en 95 procent hoger uitvalt dan een jaar eerder. Eerder ging het bedrijf uit van een omzetgroei van tussen de 55 en 70 procent, maar op dit moment is de groei al 65,9 procent. Ook de winstmarge groeit waarschijnlijk sneller dan het bedrijf eerder voorzag. Die marge voor het aangepaste bedrijfsresultaat (ebitda) komt volgens HelloFresh tussen de 9 en 11 procent uit, tegen tussen de 8 en 10 procent bij de eerdere prognose.

Later deze week komt HelloFresh met cijfers over het tweede kwartaal.

2 Posts
Knight V
1
Hello Fresh is leuk voor paar maanden, maar dan is nieuwigheid er van af en zijn menus hetzelfde en krijg je te weinig voor je geld.

Ik haal gewoon mn boodschappen weer bij de supermarkten.
objectief
0
Sterke cijfers van Hello Fresh, dit is een trend die de komende tijd zeker zal doorgaan.
Zeker een aandeel om in portefeuille te hebben.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.