Flink meer klanten bij onlinebroker BinckBank

Gepubliceerd op 9 april 2020 09:18 | Reacties: 15 | Onderwerpen: banken 

AMSTERDAM (AFN) - Onlinebroker BinckBank zag in maart vele duizenden nieuwe beleggers instromen die wilden profiteren van de scherp gedaalde beurskoersen door de coronacrisis. Ook was het de drukste handelsmaand voor de beleggingsdienstverlener in tien jaar. Dat blijkt uit een enquête en dataonderzoek van BinckBank onder haar actief handelende klanten.

Volgens BinckBank voorzien particuliere beleggers dat de financiële markten de coronacrisis snel te boven zullen komen. Ruim 70 procent van de actieve beleggers bij BinckBank verwacht dat de beurzen de rest van dit jaar positief zullen presteren. Dat werd onderstreept doordat vorige maand twee derde van hun aandelentransacties uit kooporders bestond. Drie op de tien beleggers zeggen op dit moment bewust een afwachtende houding aan te nemen, terwijl 55 procent aangeeft nu juist actiever te zijn.

Het meest verhandelde aandeel in maart was volgens BinckBank olie- en gasconcern Shell. Ook aandelen van bijvoorbeeld ING, biotechnoloog Galapagos, verzekeraar Aegon en chipmachinemaker ASML werden veel verhandeld.

16 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
tante pietje
2
iedereen in de bus of trein zowel de poetsvrouw heeft zich bij Binck, lynx enzovoorts aangemeld .......................een teken aan de wand
suske wiet
1
Wat een kudde geest ,iedereen denkt de boot te missen .
De gevolgen van corona denkt men niet aan ?
Weet het niet ,vind het heel gevaarlijk
Mr.Windows
0
Voor de langere termijn zijn aandelen Shell en ASML niet verkeerd toch?
Als iemand die gaat beleggen weet dat het niet altijd stijgt maar gezien de talloze journaals van de afgelopen maand zal het wel bekend zijn.
suske wiet
0
Terug aan het werk met te weinig voorzieningen is een ramp .
In deze wereld een tekort in maskers ,valse certificaten en dergelijke .
Dit gaat mijn petje te boven
KingAlgo
0
"Ruim 70 procent van de actieve beleggers bij BinckBank verwacht dat de beurzen de rest van dit jaar positief zullen presteren."
ha!
Eerst maar eens de kwartaalcijfertjes afwachten denk ik zo...
sun666
0
Lijkt me juist een contra signaal. Las ook dat dit gebaseerd is op de afgelopen 10 jaar. We herstellen snel van elke dip. Alleen nu is het geen dip want het heeft flinke gevolgen. De neerwaartse risico is nu juist groter dan de opwaartse risico.

Voordat ik wordt beschuldigd dat ik de boot heb gemist. Ik heb juist flink bijgekocht in februari en maart. Neemt niet weg dat ik denk dat de koersen toch weer terug gaan zakken.
suske wiet
0
Een v vorm zal het niet zijn .
Ik wens iedereen succes maar zeker gaat er een terugval komen .
Goede raad is duur in deze tijd .
Vooral de wereld handel gaat er anders uitzien .
Wat zijn de gevolgen voor Europa .
Nog niet gesproken over de begroting tekorten .
Er zijn er veel die denken dat het maar een kleine stop is in de economie .
keljans 123
0
zoals het meestal gaat met dit soort dingen , over n jaar zijn we alles weer vergeten
suske wiet
0
quote:

keljans 123 schreef op 9 april 2020 10:26:


zoals het meestal gaat met dit soort dingen , over n jaar zijn we alles weer vergeten

Vermoed van helemaal niet
Ik hoop van harte dat gij gelijk hebt maar betwijfel het heel sterk ;
Blijf gezond
De Buurman
0
Dat werd onderstreept doordat vorige maand twee derde van hun aandelentransacties uit kooporders bestond.

Het totale volume aandelen is vrijwel gelijk gebleven. Voor ieder aandeel dat gekocht is is er ook één verkocht. Nietszeggende statistiek dus.
tante pietje
0
mijn poetsvrouw wist mij te vertellen dat ze aandelen had gekocht met haar man ............de bus en trein raken zo langzaam gevuld het is wachten totdat de omslag komt dan pas kopen
Lu.
0
Sander1234
0
Precies. Het verschil met 10 jaar geleden zorgt ervoor dat het mensen juist durven in te stappen; er is genoeg geld, flinke overwaardes op huizen. Meeste mensen hebben en zullen hun baan behouden. Er is gewoon genoeg geld..en daarom stappen mensen in voor long term. Dit zijn niet mensen zoals wij ( daghandelaren die alles volgen)
tante pietje
0
Er is genoeg geld schrijft u ...................waar komt dat geld dan vandaan sedert 2008 lopen de persen dag en nacht de schulden in de wereld waren nimmer zo hoog als nu zelfs niet na 2 wereldoorlogen. Ergo, ga er maar vanuit dat deze overwaarden op huizen luchtbellen zijn dat heeft het verleden al vaak uitgewezen. Iemand zal deze kosten en gedrukt geld moeten gaan betalen en dat zijn wij met zijn allen door hogere solidariteit bijdragen en belastingen.
16 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.