Flow Traders onderuit op Damrak | Eurobench.com

Flow Traders onderuit op Damrak

Gepubliceerd op 8 feb 2019 om 09:14 | Reacties: 4

AEX (18 jul)

571,570 -0,770 (-0,13%)

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam bleef vrijdag dicht bij huis. Ook de andere Europese beurzen lieten weinig beweging zien. De kansen op een handelsdeal lijken afgenomen nu een ontmoeting tussen president Donald Trump en zijn Chinese ambtgenoot van tafel is. Op Beursplein 5 werden beursintermediair Flow Traders en vastgoedbedrijf Wereldhave lager gezet na publicatie van de resultaten.

De AEX-index op Beursplein 5 noteerde in de ochtendhandel een fractie hoger op 530,57 punten. De MidKap verloor 1,1 procent tot 719,47 punten. De beursgraadmeters in Parijs en Londen stegen tot 0,3 procent, Frankfurt won 0,1 procent.

De Amerikaanse president Trump bevestigde dat hij de Chinese president Xi Jinping deze maand niet meer zal ontmoeten om een handelsakkoord te sluiten. De deadline van de huidige wapenstilstand in het handelsconflict loopt 1 maart af.

Wereldhave

Flow Traders was de sterkste daler bij de middelgrote fondsen. De beursintermediair profiteerde in het vierde kwartaal van de onrust op de beurzen, maar raakte desondanks ruim 6 procent kwijt. Vastgoedfonds Wereldhave, dat afgelopen jaar verlies leed, zakte 5,2 procent. Vastgoedinvesteerder Eurocommercial Properties, die ook met cijfers kwam, daalde 1,4 procent.

Bij de hoofdfondsen sloot kabel- en telecomconcern Altice Europe de rij met een verlies van 2,6 procent. Grootste stijger was uitgeefconcern RELX met een winst van 1 procent.

Olie

In Parijs wonnen de luxebedrijven L'Oréal en Hermès 0,2 en 1,5 procent. Beide bedrijven deden vooral in Azië goede zaken. Cosmeticamaker L'Oréal ziet in China geen afname van de vraag en behaalde afgelopen jaar bijna net zo veel omzet in het Verre Oosten als in West-Europa. De producten van modehuis Hermès vonden in Azië ook gretig aftrek. Het bedrijf rekent dit jaar op een verdere omzetgroei.

Ceconomy dikte 19 procent aan in Frankfurt. Het Duitse moederbedrijf van MediaMarkt en Saturn boekte afgelopen kwartaal meer omzet dankzij sterke verkopen rond Black Friday.

De euro was 1,1331 dollar waard, tegen 1,1349 dollar een dag eerder. De prijs van een vat Amerikaanse olie zakte 0,4 procent tot 52,45 dollar. Brent werd 0,1 procent goedkoper op 61,55 dollar per vat.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
crypt
0
Knight V
0

Dit is tegenwoordig de inzet.

Flink bashen, zodat aandeel met 10-30 % crashed en dan later weer verkopen met 30% winst.

Dit is al sinds Oktober aan de gang binnen de AEX.

Geen fundamenten of TA...

Flink bashen, tourtje langs beleggers en investeerders.
Partijen dumpen.

En maanden later, up met 30%.

deze week
AEX op 537 en straffen het af naar 529. suckers ralley...
Wat is gebeurd in 2 dagen ???? niks..

Economie in Europa is nog goed.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.