'Strategie-update Aegon bemoedigend' | Eurobench.com

'Strategie-update Aegon bemoedigend'

Gepubliceerd op 7 dec 2018 om 09:59 | Reacties: 4 | Onderwerpen:  

Aegon (12:12)

4,570 -0,099 (-2,12%)

AMSTERDAM (AFN) - De strategie-update waar Aegon donderdag mee op de proppen kwam voor zijn Amerikaanse activiteiten geeft wat meer houvast, maar zal niet direct koersbepalend zijn. Dat is het oordeel van ING-analisten in een rapport over de verzekeraar.

Aegon meldde voorafgaand aan een Amerikaanse investeerdersdag dat het goed gepositioneerd is voor verdere groei. Naast vooruitgang op eigen kracht staat Aegon in de VS ook een vereenvoudiging voor. Volgens ING zal de groei in de VS in een gematigd tempo geschieden. Evengoed zal de verzekeraar op de langere termijn wijzigingen in bijvoorbeeld belastingregels en veranderingen in het toezicht het hoofd kunnen bieden.

ING ziet geen reden zijn outlook en verwachtingen voor Aegon te wijzigen. De bank houdt vast aan zijn hold-advies met een koersdoel van 5,50 euro. Het aandeel Aegon noteerde vrijdag in het eerste handelsuur 1,1 procent hoger op 4,55 euro.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Daan 008
0

Was Aegon de verzekering van ING of was dat een andere?

Het blijft echt moeilijk om onpartijdig te zijn.
Ritageld
0
De belegger krijgt al minstens 15 jaar dit soort berichten van Aegon. Het doet er niet meer toe. Wat telt zijn goede resultaten!
ovanspaend
0
Het wordt tijd dat Aegon wordt opengebroken. De amerikaanse tak (Transamerica) verkopen en Aegon NL verkopen.
Weert=No.1
0
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.