'Geen verrassingen bij cijfers Pharming'

Gepubliceerd op 5 maart 2020 10:34 | Reacties: 26 | Onderwerpen: biotechnologie 

Pharming (17:35)

1,373 -0,018 (-1,26%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Er zijn geen verrassingen te zien in de cijferpublicatie van biotechnoloog Pharming. Dat meldde Kempen in een reactie. Wel was er volgens de zakenbank het "gebruikelijke gebrek" wat betreft verwachtingen en is Pharming "vaag" over de voortgang van de pijplijn.

Kempen stelt dat de operationele winst sterk is gestegen, wat de marge een boost gaf. De omzet uit de verkoop van het middel Ruconest zal dit jaar pieken op 193 miljoen euro, aldus Kempen. Het advies staat op sell, met een koersdoel van 60 eurocent.

Het aandeel Pharming noteerde omstreeks 10.20 uur een plus van 0,8 procent op 1,21 euro.

29 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
reader
0
Er is maar één remedie tegen treiteraars zoals Kempen: totaal negeren, die naam nooit meer noemen en Ook geen mening erover geven hier, dan bestaan ze nl niet en dát zal ze echt pijn doen. Soort van uitstoting.
Van der Stadt
0
Superidee , lekker de rente verlagen en dan 2x zo hard naar beneden.

Wat zit daar voor hersenloos volk bij die centrale banken
peellander
0
Pharming had zeker moeten zeggen:"verkoop Ruconest in elkaar geklapt" helaas het is het tegenovergestelde. Beste meneer de Vries, gefeliciteerd met wat u tot nu toe heeft klaargespeeld. Succes met de verdere uitbouw van uw bedrijf Pharming.ps Zelfs Novartis heeft vertrouwen in U.
inbetween
0
quote:

Tartessos schreef op 5 maart 2020 11:11:


Dat is erg lang geleden .
Jij werkt zeker bij Kempen? Of je bent de schrijver van het advies.
Vanmorgen zag ik - voor de jaarcijfers - ook al een negatieve post van jou op het Pharming forum.

Valt een beetje op vriend. Je struint fora af om negatieve Posts over Pharming te plaatsen.
Fout gedrag is dit.
Vriend? Wat geeft jou het recht om iemand die je niet kent zo neer te zetten. Reflectie van eigen karakter. Ik heb hier iets geschreven en op het pharming forum. Ging de koers toen niet naar 0,68 dan? Ook ik heb toen op 1,13 12% verlies genomen ( zo hard ging het in een uur) en blij toe. Vanaf 0,75 weer dubbel en dwars goedgemaakt. Nu sta ik aan de zijlijn na een mooie rit en geef aan dat het zo maar weer zou kunnen gebeuren. Dag "vriend".
Bergmans123
0
Tja Pharming fans. Toen op de 1e advies verlaging ging Pharming flink omlaag. Maar inmiddels weten dat het kd verlaging niet ondersteunt wordt door slechte cijfers. Integendeel die worden steeds beter. Dus het zou me verbazen als de markt nog een keer zo reageert.

Succes allen,
Henk
Capricorn$$
0
Indien je een negatieve Kempen bril opzet geef je een verkoop advies verhoging van 0,40 naar 0,60 terwijl de jaarcijfers veelbelovend zijn.
Waarom verhogen Stifel en Wainwright dan hun adviezen naar 2,20 en 3,10
Hebben die dan een te positieve bril op ?
Hedgefunds hebben daar overal lak aan en speculeren er lustig met succes op los.
Jammer voor al die particuliere beleggers die aan dat geweld geen tegengas kunnen bieden.
Voor de Lange Termijn zal het wel neerkomen op : wie het laatst lacht ,lacht het best.
Nu nog even een paar weken pijn in de buik en dan kunnen wij eindelijk schaterlachen. Heer De Vries complimenten voor de jaarcijfers en veel succes met de verdere uitbouw van Pharming.
chandue
0
Als ik een aandeel koop, gaat die omlaag. Zodra ik het verkoop gaat die omhoog. Als ik op de roulette board op rood gok, wordt het zwart.Gok ik op zwart wordt het rood. Voor lol heb ik beide te gelijk gezet denkend dat ik nu niet kan verliezen. Mis... Het valt op ZERO.
29 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.