USG People « Terug naar discussie overzicht

Week 38, start op 10,21

266 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 » | Laatste
moneypocket
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 14 september 2014 22:19:

Kort maar krachtig: laat het deze week maar gebeuren.
Dag Sahr; ja..laat het deze week maar gebeuren!

Afgelopen week hebben we weer een daling achter de kiezen gehad; terecht? Volgens mij absoluut niet, gezien de outlook van USG.
Het derde kwartaal is bijna achter de rug, waarbij de toko heren van USG geen winstwaarschuwing de ether hebben ingeslingerd.

En...gezien de positieve gezichten bij de presentatie van de 2de kwartaalcijfers doet mij goed; de nw. cyclus gaat van start. Voor het eerst weer meer vraag naar tijdelijke vakantiekrachten gaf een voorzetje.

Verder: indien de winst per aandeel richting de 0,75 cent gaat, waarbij uitgegaan mag worden tijdens de start van de cyclus met een k/w van 15 euro kom ik uit op een koerswaarde per aandeel van 11, 25 euro.
Dat de huidige koers nog geen 10 euro en een kwartje is, doet mij vermoeden dat er nog veel potentieel in dit aandeel zit.
Daarnaast de 100k orders, die plots werden geplaatst, en werden doorgeschoven. Ja...dan denk ik dat de grote jongens de stukken USG heel graag willen hebben.
Vooral indien het dagvolume bijv. beeld 400k stukken zijn, waarbij middels 2 orders x 100k = 200k zijn verhandeld.
Nee...de huidige koers is niet relevant, tenminste zo denk ik. De ontwikkelingen, die volgens mij zeer positief zijn, is voor mij interessant.

Laten wij hopen dat meer beleggers zo denken, waarbij ik vooral denk aan de fondsbeleggers!

Eenieder de hartelijke groeten vanuit het Noorden des Lands,

Moneypocket.

moneypocket
0
Dat Arend Jan Kamp, bij het informeren van SABMiller aan Heineken over eventuele overname ook ons USG weer op tafel legt, geeft genoeg voer voor de overname-eters.. Bloomberg persbureau komt met dit bericht naar buiten.

"Er zijn geen klip en klare andere AEX- en AMX-overnamekandidaten - OK, USG People wordt al sinds de Slag bij Nieuwpoort genoemd - maar ik herhaal mijn openingszin: met name Amerikaanse bedrijven bulken van de cash en zoeken (fiscale) overnamekandidaten."

Ja...al sinds de Slag bij Nieuwpoort? De parel, die USG heet, wil men graag hebben! Dat is voor mij wel zeker.

Maar..ben ik daar gelukkig mee? Laat USG nu eerst maar eens verder herstellen; dat heeft deze onderneming, gezien haar organisatorische afslanking zeker verdiend. Indien de positieve cyclus nu verder worden doorgetrokken, kunnen wij de komende 5 jaar mooie ontwikkelingen zien bij dit fonds.

Zelf sta ik niet te springen, indien plots een amerikaanse of zwitserse concullega een bod van 16 euro aflevert in Almere. Daarvoor moet echt meer euro's worden neergeteld.
Tradertje 2020
0
sawasdee heren

Hier een berichtje uit samui de temperaturen en het strandleven is hier erg aangenaam maar ook hier net als op de beurs af en toe een regenbui.

De ECB pompt 1000 miljard in de economie wat de economie in Europa moet aanzwengelen een bijkomend voordeel is dat de euro en niet te vergeten de olieprijs gelijdelijk wegzakt naar mijn inziens allemaal factoren wat positief is voor een booming economie.
Wanneer de inflatie stijgt zullen de obligatiehouders eieren voor hun geld kiezen en hun geld stallen in aandelen.

Heren het is zoals ze in Limburg zeggen "kwestie van geduld".
tatje
0
Een druppel op een gloeiende plaat !

ma 15 sep 2014, 07:51

Rusland beschermt bedrijven tegen sancties


MOSKOU (AFN) - Rusland wil miljarden roebels opzij zetten om bedrijven te beschermen tegen de effecten van Europese en Amerikaanse sancties tegen het land. Het geld wordt overgeheveld uit de pensioenpot van de Russische Federatie in een speciaal fonds dat er volgend jaar moet zijn. Dat zei minister van Financiën Anton Siloeanov maandag.



Door verscheidene rondes van sancties tegen Rusland, vanwege de rol van het land in de crisis in Oekraïne, hebben Russische banken en energieconcerns amper meer toegang tot buitenlandse valuta. Een aantal bedrijven heeft Moskou om hulp gevraagd, waaronder oliereus Rosneft dat zegt 1,5 biljoen roebel (30,7 miljard euro) aan steun nodig te hebben.

Met het staken van stortingen in het pensioenfonds komt 309 miljard roebel vrij. Volgens Siloeanov wordt dat bedrag niet geheel gebruikt voor het steunfonds. Wel komt een restant van de begroting voor dit jaar, van minimaal 100 miljard roebel, geheel ten goede aan het bedrijfsleven. Hoeveel geld er precies naar het fonds gaat maakte Siloeanov niet bekend. Wel zei hij dat het om een ,,significant'' bedrag gaat.

1000 roebel is ongeveer 2 euro.
Dus 1 op 50

Rosneft heeft 30,7 miljard euro nodig aan steun !

100 miljard roebel komt ten goede van het bedrijfsleven is dus 2 miljard euro.

Tja, dus een gloeiende plaat !

Lijkt mij !
tatje
0
Bedrijven hebben steeds meer geld in kas

Gepubliceerd op 15 sep 2014 om 09:04 | Views: 208

Artikel

ROTTERDAM (AFN) - De kasreserves van beursgenoteerde bedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika hebben recordhoogtes bereikt. Dat stelt Deloitte in een maandag gepubliceerd onderzoek naar de groei van bedrijven. Volgens het accountantskantoor is het wachten op een investeringsgolf.

Uit het onderzoek komt naar voren dat bedrijven gezamenlijk 1000 miljard euro aan reserves in kas hebben. Dat is 250 miljard euro dan in 2007.

Deloitte concludeerde dat 59 procent van de onderzochte bedrijven het komende jaar wil investeren. Daarbij wordt vooral gedacht aan het opleiden van personeel en de uitbreiding van de activiteiten naar nieuwe markten.

Persoonlijk ben ik er van overtuigd, dat Adecco binnen een jaar, mits rusland geen roet in het eten gooit, wel een grote overname gaat doen van tussen de 2 en 3,5 miljard.

overnames

2006 overname duitse specialist voor 636 miljoen euro. DIS
2007 overname duitse specialist voor 800 miljoen euro. TUJA
2008 overname nederlandse detacheerder DNC voor 56 miljoen euro. DNC
2009 overname amerikaans, britse branchegenoot voor 1,3 miljoen dollar. MPS
2009 overname britse specialist met profs voor 107 miljoen pound.Spring
2011 overname amerikaans bedrijf gespecialiseerd in outplacement voor 149 miljoen euro drak beam
2012 overname japans professional staffing voor 90 miljoen euro.
2014 overname OnForce, Inc. is meer een hulpmiddel, een systeem geen mensen !

2010 2011 2012 2013 en bijna 2014 is 5 jaar bijna geen overnames, op wat klein geld na :-)

Bulken ook van de centen en de mogelijkheden om overnames te doen !

Het tijdstip waarop, daar gaat het nog om !

tatje
0
Maar of adecco us USGke kiest ?

Maar 250 miljoen omzet meer in Duitsland en 500 miljoen meer in Frankrijk, waar USG PEOPLE de markt outperformt is niet mis.
Niet vergeten de omzet natuurlijk in Nederland en Belgie.
Waardoor adecco voor EENS en ALTIJD de onomstreden nummer 2 wordt in zowel Nederland als ook Belgie.

Ik kan me niet voorstellen, dat een belg ( want de ceo van adecco is een belg ) er mee kan leven, dat zijn adecco in Belgie niet mee doet om de knikkers.
Patriottisme noemen ze dat, of te wel vaderlandsliefde :-)
tatje
0
Het onderstaande iets toch waar we op zitten te wachten !
Met een lagere koers van de euro is dit toch een begin of het begin !

Groei Nederlandse export trekt aan

Gepubliceerd op 15 sep 2014 om 09:39 | Views: 0

DEN HAAG (AFN) - De omvang van de Nederlandse export is in juli met 4,1 procent gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekend.

De groei was daarmee sterker dan in juni, toen de uitvoer met 3,2 procent toenam. De groei is bijna volledig te danken aan de wederuitvoer, de doorvoer van goederen die niet in Nederland zijn geproduceerd.

De import nam in juli met 7,5 procent toe.

Zo, ga in de tuin werken.
tatje
0
DIS sectorgenoot van Brunel !
Kijk naar de overnameprijs, de omzet en de winst voor belasting !

Gaat Adecco dan Brunel overnemen !
Ik denk van niet !

Adecco neemt DIS over voor 636 miljoen euro

09/01/06, 14:06

(Novum/Betten) - Adecco, het grootste uitzendconcern ter wereld, neemt voor EUR 636 miljoen het Duitse uitzendbedrijf DIS over. DIS-bestuursvoorzitter Dieter Scheiff wordt na de overname de nieuwe bestuursvoorzitter van Adecco. DIS concurreert in Duitsland met onder meer Randstad en is een sectorgenoot van Brunel. .

.

Adecco betaalt EUR 54,50 per aandeel ofwel 31 maal de winst en 17,3% boven de gemiddelde slotkoers van de afgelopen drie maanden. De koers/winstverhouding van Adecco bedraagt bijna 20. .

Volgens Klaus Jacobs, tijdelijk bestuursvoorzitter en de grootste aandeelhouder van Adecco, is de overname van DIS 'de beste overname sinds de vorming van Adecco in 1996'. Dominik de Daniel, de huidige financieel directeur van DIS, wordt na de overname benoemd tot CFO bij Adecco. .

DIS houdt zich vooral bezig met het professionele deel van de Duitse uitzendmarkt, onder meer op de gebieden engineering, finance en IT. Het bedrijf, opgericht in 1967, behaalde over 2005 een omzet van zo'n EUR 305 miljoen en een winst voor belastingen van EUR 36 miljoen. .

Volgens analist Arun Rambocus van Kempen wordt Adecco met de overname de tweede speler in Duitsland met een pro-forma omzet van EUR 658 miljoen in 2005. Randstad blijft de grootste speler in Duitsland met een geschatte omzet van EUR 768 miljoen in 2005. .

'Wij denken dat dit nieuws een licht negatief effect op het aandeel Randstad kan hebben. Met name gegeven het feit dat het bedrijf nu een kans mist om zijn ambitie te versnellen om zijn marktaandeel in Belgie te verdubbelen naar 20% op middellange termijn', aldus de Kempen-analist. .

Volgens Rambocus zal het aandeel Brunel profiteren van het nieuws, gegeven de prijs die Adecco neerlegt. Op Euronext Amsterdam noteert het aandeel Brunel maandag rond 10.40 uur EUR 0,41 hoger op EUR 18,50, een winst van 2,3%. Randstad wint EUR 0,33 op EUR 38,98, een stijging van 0,85%..

tatje
0
Ga nu echt wat doen.

Maar de zittenblijver aan de PC hebben weer wat om over na te denken :-)

Zolang de Oekraine niet wordt opgelost, zal USG PEOPLE een speelbal blijven.
Bij een oplossing kan er van alles gebeuren.

Doei !
tatje
0
Detailhandel zet meer om

Gepubliceerd op 15 sep 2014 om 09:51

DEN HAAG (AFN) - Consumenten hebben in juli meer producten gekocht, waardoor de omzet van de detailhandel met 0,7 procent steeg ten opzichte van dezelfde maand een jaar geleden. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekend.

Klanten gaven meer geld uit in winkels in voedings- en genotmiddelen. Non-foodwinkels noteerden een kleine omzetdaling. De groei in de detailhandel kwam deels ook doordat de koopdagsamenstelling in juli dit jaar iets gunstiger was dan vorig jaar.

De goednieuws show staat toch nog altijd in het teken van de oekraine.

De ballen, zou ik zeggen !
moneypocket
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 15 september 2014 09:58:

Zit iets niet lekker bij USG....
Hoppa..wederom 100k op 10.07 euro.

Leuker kunnen we het niet maken...
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Ben er eerder bang voor, dat menig particulier zijn/haar stoploss weer uit heeft staan op €10 en we daar dus onder gaan duiken vandaag of morgen....
tmaster
0
quote:

bijna nooit geluk schreef op 15 september 2014 14:13:

Wordt al de vijfde dag op rij in de min dan maar morgen gelijk 4% erbij ha ha
f
Tja sta je nog maar op 10,40... 2weken geleden tikten we nog de 10,70 aan.
Dan heb je al een 7% stijging nodig.
tatje
0
quote:

moneypocket schreef op 15 september 2014 10:59:

[...]

Hoppa..wederom 100k op 10.07 euro.

Leuker kunnen we het niet maken...
Momenteel 199000 aandelen USG PEOPLE verhandeld.

En moneypocket zag er vanmorgen al 100000 langs vliegen :-)

Dus eigenlijk nog geen 100000 stuks in bijna 6 uur.

En van die 100000 zullen er misschien 5000 van de kleintjes zijn, de rest is vestzak broekzak !

Tja !
[verwijderd]
0
Wordt tijd dat de boys zich flink gaan verslikken en stikken in hun eigen handel!
266 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  18:05
 Germany40^ 17.703,10 -0,75%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.905,90 -0,62%
 US30^ 37.910,97 -0,27%
 Nasd100^ 17.065,19 -2,76%
 US500^ 4.969,47 -1,58%
 Japan225^ 37.188,48 -2,14%
 Gold spot 2.396,21 +0,71%
 EUR/USD 1,0649 +0,05%
 WTI 82,15 +0,09%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront