Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos in juli 2016

1.999 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 96 97 98 99 100 » | Laatste
G 60.
0
twinkletown
0
In het derde kwartaal gaat het Fase 3-onderzoek van start voor filgotinib als middel tegen reuma. Gelukkig ziet het er heel goed uit!
aossa
2
Upcoming Events

www.glpg.com/shareholders-meetings
www.glpg.com/events
www.glpg.com/financial-calendar

26 July, 2016
Special and Extraordinary Shareholders' Meetings |

Galapagos convenes its Special and Extraordinary Shareholders’ Meetings to be held on Tuesday 26 July 2016 at 2:00 p.m. (CET) at the offices of notary public Matthieu Derynck (Van Halteren, associated notaries public, Rue de Ligne 13, 1000 Brussels, Belgium). The agenda, proposed resolutions and other documents relating to these Shareholders' Meetings can be found below.
Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergaderingen | July 26, 2016

Galapagos nodigt uit tot haar Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergaderingen die zullen worden gehouden op dinsdag 26 juli 2016 om 14:00 uur (Belgische tijd) in de kantoren van notaris Matthieu Derynck (Van Halteren, Geassocieerde notarissen, De Lignestraat 13, 1000 Brussel, België). De agenda, voorstellen van besluit en andere documenten met betrekking tot deze Algemene Vergaderingen zijn hieronder terug te vinden.

29 July, 2016
First half year 2016 results
Webcast 14.00 CET
Bart Filius, Elizabeth Goodwin, Paul van der Horst attending

28 October, 2016
Third quarter 2016 results
NielsjeB
2
[verwijderd]
2
Filgotinib (gepartnerd programma binnen ontstekingsziekten met Gilead)

Onderzoeken opgestart/op te starten inzake ziekte-indicaties:
1. RA (Rheumatoid Arthritis) Q3 2016 Fase 3 = start dosering > 3 studies + veiligheidsstudie
2. CD (Crohn Disease) / Q3 2016 Fase 3 start
3. UC (Ulcerative Colitis) / Q3 2016 Fase 2/3 start
4. AS (Ankylosing Spondylitis) ??
5. PsA (Psoriatic Arthritis) ??
6. JIA (Juvenile Idiopathic Arthritis) ??
kwekkel
0
aossa en pe26 bedankt voor het uitlichten van de komende events. hoop dat het draadje inhoudelijk waardevoller wordt door dit soort bijdragen. zo trek je ook nieuwe beleggers in gala
mr.Franz
0
Voor een ieder die straks vakantie heeft en het leuk vindt om meer te weten te komen over de wereld van de biotech, kan ik dit boek aanbevelen. www.bol.com/nl/p/de-rebellen-van-cruc...

Hierin komt onder andere aan bod hoe Galapagos ooit is ontstaan, waarom er voor de naam is gekozen etc. Ook alle ups en downs die Crucell heeft doorgemaakt komen mooi aan bod. Voor die 5 euro geef ik een Buy advies.
[verwijderd]
0
Goedemorgen allemaal, zeer waarschijnlijk opent Gala de koers met 50 euries. Wij gaan weer richting de 60... Met alle goede nieuws wat er nog aan zal gaan komen, zal het niet lang gaan duren voor wij een all time high koers bedrag zullen aanraken... Succes gala believers!

Theoretical Opening Price
€50,00 01/07/2016 08:50 CET

_Giulietta_
0
quote:

tonneke schreef op 1 juli 2016 09:07:

Geen goed beeld bij de giro
Ik zie nergens een werkend overzicht, enkel hier zie ik een actuele koers van GLPG:

www.euronext.com/nl/products/equities...
Rotel74
0
quote:

tonneke schreef op 1 juli 2016 09:07:

Geen goed beeld bij de giro
Morgen begint de Tour!
tonneke
0
quote:

Rotel74 schreef op 1 juli 2016 09:17:

[...]
Morgen begint de Tour!
ik ben er helemaal klaar voor ;-)
_Giulietta_
0
quote:

wvw schreef op 1 juli 2016 09:31:

freeze ???
Nee, storing. De koersen komen niet door naar de verschillende platforms.

Op Euronext zelf lopen de koersen gewoon:

www.euronext.com/nl/products/equities...

Het is momenteel weinig spectaculairs, paar tiende procent min/plus.
_Giulietta_
2
Even iets van een andere orde wat ik elders tegenkwam, leuk stukje:

Verwarring der verwarringen.

Wie denkt dat de handel in effecten, opties, Beursplein 5, de AEX, Wall Street en de NASDAQ fenomenen van deze tijd zijn, moet weten dat Don Josseph de la Vega al in 1688 het eerste boek over het beurswezen in Amsterdam schreef. Hij was een kind van rijke Spaanse, joodse ouders, en werd in 1650 geboren in Amsterdam. Aanvankelijk opgeleid tot geestelijke, later koopman en in zijn vrije uren poëet, schrijvend in het Spaans, de taal van zijn familie en hun kringen. Zijn boek Confusion de Confusiones (Verwarring der Verwarringen) bleef eeuwenlang het enige over die wereld. In zijn (vertaalde) voorwoord zegt de la Vega er dit over.

Het eerste motief was, mijn ledigen tijd te vullen met een vermaak dat, hoewel bescheiden, geen schande is: het schrijven van een boek. Het tweede motief, een handel te beschrijven, voor hen die hem niet uitoefenen, welke de meest reële en nuttige was die er in mijn tijd in Europa bestond. En het derde motief: met het penseel der waarheid de listen te schilderen, waarmee de schurken deze handel uitoefenen, opdat beleggers erdoor worden gewaarschuwd. Ik ben er zeker van dat zij die dit verwarde labyrint niet bezocht hebben, zullen vinden dat ik overdrijf. Doch zij moeten er van overtuigd zijn dat het ternauwernood een losse schets is.
Wie besluit het effectenlabyrint te betreden, verklaart ieder grassprietje van zijn kronkelpaden voor een weide, elke eikenboom voor een kolos, en iedere laan voor een wereld. Ik noem mijn werkje Verwarring der Verwarringen, omdat er geen vernuftigheid bestaat die niet door de een of ander wordt overtroefd. Noch een list die niet door dezen of genen met gelijke munt wordt terugbetaald. En de lezer zal begrijpen dat er in deze wereld van duisterheden geen verstand bestaat dat alles begrijpt, noch een pen die het kan beschrijven.

Zijn boek lijkt een beursbijbel en een profetische beleggingsleer, omdat zijn woorden nu, ruim driehonderd jaar later, nog even waar zijn als in 1688 en de jaren ervoor. Hoe gedroegen beleggers en handelaren zich in die tijd?

De la Vega. 'Het is een raadselachtige handel, de reëelste en bedriegelijk-ste die er in Europa bestaat, de edelste en schandelijkste die de wereld kent, de verfijndste en edelste die er op de aardbol wordt gedreven. Hij is een staalkaart van wetenschappen en een handboek van bedriegerijen, een toetssteen voor de verstandigen en een grafsteen voor de waaghalzen, een schatkamer van winsten en een oorzaak van ondergang, en tenslotte een beeld van Sisifus, die nimmer rust, en een symbool van Ixion, die zonder ophouden voortwentelt op een levend rad.'

Tot slot een vlijmscherp fragment waarin De la Vega het paranoïde gedrag van de beleggers in zijn tijd treffend beschrijft.

'Hij die enige aandelen koopt en ze ziet dalen, is razend omdat hij ze kocht. Als ze stijgen, is hij razend omdat hij er niet meer kocht. Als hij ze koopt en ze stijgen, en hij verkoopt ze met winst, en ze stijgen hoger dan de koers waarop hij ze verkocht heeft, is hij razend omdat hij ze voor een lagere prijs verkocht heeft. Hij die niet koopt, is razend wanneer de koers omhoog gaat omdat hij zijn plan om te kopen niet heeft doorgezet. Hij die niet verkoopt, is razend wanneer de koers daalt, omdat hij de neiging om te verkopen onderdrukte.

Als men hem een raad geeft die goed blijkt te zijn, is hij razend omdat men hem die niet eerder gaf. En blijkt die raad niet goed, dan is hij razend omdat men hem die gegeven heeft. Zo is er niets dan onrust, berouw en woede, een voortdurende worsteling tussen lijden en geluk, opwinding en rust, razernij en genot, wanneer men niet belegt met zelfvertrouwen en volgens een individueel plan de weg naar zelfverwerkelijking, capaciteitsbenutting en welstand volgt.'
twopence
0
Goede morgen. Het loop niet lekker vandaag. Had er wel wat meer van verwacht maar dan gebeurd het tegenovergestelde. :-{
1.999 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 96 97 98 99 100 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 27,380
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 27,380
Laag 26,940
Volume 135.801
Volume gemiddeld 81.069
Volume gisteren 135.801

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront