Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

ARCELOR MITTAL JANUARI 2015

1.704 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 82 83 84 85 86 » | Laatste
Balei
0
Door alle schitterende adviezen vorig jaar flink op het verkeerde been gezet , ruim zeven maanden in dit aandeel gezeten, niets opgeleverd. Dat nooit meer. Ik blijf dit aandeel wel volgen, maar verwacht er nog niet veel van dit jaar. Misschien stap ik weer eens in rond de 7,50 Geluk allemaal.
rene l
0
De melkbussen met carbid zijn uitgebulderd en het is nog rustig op straat.
Vandaag geen bewegende koersen, waarschijnlijk hebben velen nog bewegende beelden op hun netvlies al of niet gepaard gaande met een flinke kater.

Alle illusies voor Mittal in 2014 werden al snel de kop ingedrukt, zelf hoop ik voor dit jaar een flinke verbetering, de tijd zal het leren.

Vandaag hebben de Unox-meisjes de kou getrotseerd en de Noordzee in beweging gezet, ik ben benieuwd naar de beelden.

Voor alle forumgenoten, een goed 2015, waarbij gezondheid het allerbelangrijkste is.

vimeo.com/83022164

robo23
0
Vraag niet hoe het kan, maar geniet ervan!
AM vanmorgen direct bij de grootste stijgers, dat belooft wat.
herbie bell
0
Beste wensen aan iedereen. Na half uur handel in 2015 al bijna 2% winst. Ik ga niet uitrekenen op hoeveel we uitkomen als dit het ganse jaar zo doorgaat, het is veel.
[verwijderd]
0
quote:

Stroopwafel schreef op 1 januari 2015 10:33:

Door alle schitterende adviezen vorig jaar flink op het verkeerde been gezet , ruim zeven maanden in dit aandeel gezeten, niets opgeleverd. Dat nooit meer. Ik blijf dit aandeel wel volgen, maar verwacht er nog niet veel van dit jaar. Misschien stap ik weer eens in rond de 7,50 Geluk allemaal.
Azijn op ipv champagne? Ik denk dat het aandeel ver uitgeholt is. Ik verwacht geen dalende trend maar een zijwaartse tot een licht hogere. De rente in Amerika gaat omhoog en dan ben ik wel benieuwd wat de crackjunkies( aandeelhouders vd amerikaanse beurs) het opvatten. Rente staat op 0, maar wat als het met 0,25 of 0,5 wordt verhoogt?

Grondstoffen gaan ook herstellen. Daar ben ik niet bang voor. Ik zit er positiever in dan van 2013 naar 2014. Alleen onze gigant Jos Versteeg had beter zijn mond kunnen houden omtrent het aandeel voor 2014. Fugro, SBM en AM. Jos, je bent de zwakste schakel...tot ziens.
voda
0
NIEUWE POGING ?

ING en ArcelorMittal populairste aandelen voor 2015

VRIJDAG 2 JANUARI 2015, 10:12 uur | 2117 keer gelezen

Wat mogen beleggers verwachten van de AEX-index in 2015? Experts voorspellen gemiddeld een stijging, al zij het een nog meer bescheiden stijging dan die in 2014. Beursexperts voorzien een plus van 3,1 procent voor 2015. Ondanks de wat getemperde verwachtingen, hebben zij enkele favoriete aandelen op een rij gezet die het komend jaar goed kunnen doen.


Dit blijkt uit de maandelijkse enquête van Corné van Zeijl van Actiam onder beleggingsexperts.

Voor 2014 gingen de goeroes gemiddeld uit van een eindstand van 423,52 punten. Behoorlijk dicht in de buurt dus van de werkelijke eindstand van 424,47 punten. Komend jaar kan de Amsterdamse hoofdindex volgens hen naar ruim 437 punten. Een bescheiden stijging van zo'n 3 procent.

Favorietenlijst

Van enkele aandelen uit de AEX-index verwachten de experts echter de beste prestaties in 2015. Bovenaan deze favorietenlijst is geëindigd: ING, waar dus veruit de meeste experts veel van verwachten dit jaar.

ArcelorMittal staat op de tweede plaats. 'Men is niet enthousiast over de economische groei maar denkt wel dat het aandeel te veel is afgestraft’, legt Van Zeijl uit. Op een gedeelde derde plek zijn geëindigd Royal Dutch Shell, Randstad en TNT Express.

Flops

De aandelen waar experts dit jaar hun handen vanaf houden, zijn volgens Van Zeijl vooral de buitenlanders in de AEX. ‘Gemalto, Altice en OCI staan bovenaan. De nummer 1 flop voor komend jaar is Boskalis. Alles leek mee te zitten voor dit bedrijf in 2014. De experts denken dat daar in 2015 verandering in gaat komen.’

Voor januari is men redelijk positief, maar minder dan in de voorgaande maanden. Voor het eerste halfjaar van 2015 is het enthousiasme volgens Van Zeijl echter duidelijk afgekoeld. ‘De beursprofessionals vinden de koersen te veel opgelopen.’

Door Barbara van Cooten

www.belegger.nl/beurstips-en-handelsk...
relic
0
Best wensen iedereen!

Het jaar lijkt iig niet met verlies te beginnen...het streven is iedere week een half procent erbij dit jaar!
robo23
0
Voorlopig staan we weer in het rood. Ondanks een leuke opening met een top van 2% toch weer het bekende liedje......
[verwijderd]
0
En t is zo weer weg, een helderziende of is t een gewoonte? t is AMT dat weet je hoe de bewegingen zijn, zelfs met een plus van vijf pr ben je nog niet zeker tegen t einde vd dag,

Analisten, , beleg in AM dit jaar, haha zitten we in 2014 nog? of is t 2015, hebben we een jaar liggen slapen? ja staan gaat een beetje moelijk maar wat moeten we hier weer v denken ja toch, mr v zeijl of hie heten die gasten?
opa uil
0
AMittal kent veel day traders denk ik. Ze gaan smorgens omhoog in de loop van de dag naar beneden en savonds weer omhoog. Helaas zijn de verschillen zo klein dat je er niet veel aan over houd als de bank zn commissie heeft gnomen.
[verwijderd]
0
Ik zie het voor Arcelor Mittal wel zitten dit jaar.
Als de grondstofprijzen (wat) gaan stijgen, zie ik zeker €20 op het bord eind dit jaar.
In dat geval gaan we net zo'n mooi jaar als Aperam tegemoet.
Ik ga er in ieder geval voor om op €20 mijn xxxx aantal aandelen te verkopen met een leuke winst.
ttroo
0
YES. De eerste pocket money is binnen. Short gegaan op de nasdaq. En alweer verkocht. Ben ik eind vorig jaar nog een klein beetje stom geweest, dus die pocket money gebruik ik daarvoor. We gaan aardig omlaag. En dat op de 1e dag van het nieuwe jaar.
[verwijderd]
0
Massaal puts kopen voor dec 2015 , gegarandeerd winst met dit aandeel. Easy money.!
relic
0
ttroo
0
Te vroeg mijn shorts Nasdaq verkocht. Net als vorig jaar, koop ik zeer goed, maar verkoop ik te vroeg. Niettemin 1e pocket money dit jaar binnen. Ik ben tevreden.
1.704 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 82 83 84 85 86 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 23,640
Verschil +0,170 (+0,72%)
Hoog 23,950
Laag 23,550
Volume 2.185.626
Volume gemiddeld 2.461.865
Volume gisteren 3.800.729

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront