Pharming « Terug naar discussie overzicht

Wo. 10 -09 -2014 Pharming M2

174 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Super trio
0
Pharming wil nog niet omhoog, maar groeit op de vierkante meter.
Het is nog even wachten op nieuws.
We hebben nog een aantal PB's te goed van Sijmen de Vries.

Ik zeg; Sijmen laat je horen !!!!!!

Trouwens goedemorgen Pharmingaanhangers en volgers.
DeZwarteRidder
0
quote:

E.TORNADO schreef op 9 september 2014 23:21:

Pharming wil nog niet omhoog, maar groeit op de vierkante meter.
Het is nog even wachten op nieuws.
We hebben nog een aantal PB's te goed van Sijmen de Vries.

Ik zeg; Sijmen laat je horen !!!!!!
Trouwens goedemorgen Pharmingaanhangers en volgers.
Hier een foto van meneer Tornado in actie:

Bijlage:
[verwijderd]
0
inderdaad, waar is de groei te merken?een stabiele koers bestaat nieten gisteren was het wel overal een rood, Pharming wist de schade te beperken tot -0.75% !
oké nu omhoog !
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 9 september 2014 23:38:

[...]

Hier een foto van meneer Tornado in actie:

Haha mooie foto Zwarte! Goedemorgen allemaal!
[verwijderd]
0
quote:

drienus schreef op 10 september 2014 08:29:

www.ebiotrade.com/newsf/2014-9/201499...
Uhm... Wat staat daar?...mijn Chinees is niet meer wat het geweest is

:-)
[verwijderd]
0
er staat dat de wereld zich aan het voorbereiden is op transgene dieren en dat ruconest medicijn op de markt is etc. mijn chinees is net zo goed als dat van jouw triple, alleen ik heb een vertaalknop op mijn laptop. Dat helpt ein bietje.
[verwijderd]
2
Transgene dieren in de volgorde van het laboratorium naar de markt, en uiteindelijk tot een grootschalige industrialisatie, evenals "een vat met ijswater" voor ons.
In de "ijsemmer uitdaging" trend, mensen misschien koud symptomen raakte vertrouwd. Maar weinig mensen weten dat, in het onderzoek van de menselijke weerstand tegen ziekten bij mensen koud, het transgene dier is een belangrijke rol spelen.

Guangzhou Institutes of medische biologie en gezondheid, de Chinese Academie van Regeneratieve Biology Laboratory Science Professor Lai Liang vaste plant met transgene dieren "deal." Hij werkt met binnenlandse wetenschappers, de Amyotrophic Lateral Sclerosis ziekte veroorzakende genen in varkens na de transformatie van transgene varkens diermodel van amyotrofische laterale sclerose werd iemands drug screening, dus kijk voor de behandeling van humane ziekte amyotrofische laterale sclerose werkwijze reis weer een stap vooruit.

"Transgene dieren kunnen meer dan deze functie zijn. Met de ontwikkeling van de technologie, is transgene dieren op grote schaal gebruikt in biologische fundamenteel onderzoek, geneeskunde, landbouw en bio-engineering en andere gebieden." Lai Liang leren "Science China News" verslaggever zei.

Technische sync met de wereld

Transgene planten, vooral transgene gewassen heeft vraagtekens bij de veiligheid van het publiek. Daarentegen ontvingen transgene dieren veel minder aandacht. Maar in feite, "transgene" lange "Ben" van vele diersoorten, muizen, vissen, schapen, koeien, konijnen, varkens ...... bijna voorkomende dieren mogen worden vermeld op de lijst van transgene technologie bij.

Verwijst naar een transgeen dier met een laboratorium werkwijze voor het introduceren van het gen van mensen nodig zijn genoom, een exogeen gen en een gen voor het dier zelf te integreren, en celdeling en proliferatie werd uitgedrukt in vivo, en kunnen stabiel worden overgeërfd om toekomstige generaties van dieren. Het is duidelijk dat transgene dieren voornamelijk wordt toegepast in de studie van genexpressie en regulatie van transgene diermodellen van menselijke ziekten en genetisch onderzoek ziekte dier ras verbetering het gebruik van transgene dieren als bioreactoren produceren het doeleiwit, menselijke transplantatie organen produceren beschikbaar andere gebieden. Bovendien, vanwege de hoge productie-efficiëntie, korte cyclus, lage kosten van transgene dieren, kunt u besluiten nakomelingen seks geneeskunde onderzoek toe te juichen.

China is een van de landen die eerder in het onderzoek en de ontwikkeling van transgene dieren in de wereld, 1985 van de eerste in de wereld met succes transgene vis te verkrijgen; 1990 met succes een transgeen varken ontwikkeld; 2000, China's Northwest Agricultural University met somatische cellen klonen een geit, 2002, de Chinese Academie van de dieren zelfstandig voltooide de eerste partij van de cellen gekloond vee populatie van volwassen lichaam. Momenteel is de meerderheid van transgene dieren zijn met succes gekweekt in ons land en in verschillende gebieden boven veel wetenschappelijk onderzoek.

Nationale Bibliotheek directeur genetisch gemanipuleerde muizen, Model Animal Research Center van de Universiteit van Nanjing professor Gao Xiang jaren bezig met onderzoek van de transgene muizen. Zijn "Wetenschap China Daily" verslaggevers, zei: "Nu de binnenlandse transgene dier technologie is niet slechter dan in het buitenland, en zelfs sommige technologie die al in de voorhoede van de wereld."

Industrie in de ascendant

Vergeleken met de industrialisatie van genoverdracht planten, transgene dieren veel langzamer.

Momenteel transgene dieren industriële toepassingen voornamelijk op het gebied van de geneeskunde en het wetenschappelijk onderzoek. Transgene dierlijke producten zijn gerangschikt per transgene geiten inbegrip borstklier bioreactor productie van anti-drug -ATryn tromboxaan en geproduceerd door transgene konijnen monoklonaal antilichaam behandeling van erfelijke angio-oedeem drug -Ruconest. Amerikaanse Yorktown produceerde een fluoresceren, kan gebruikt worden in het milieu-indicator vervuiling zebravis huidige dierenwinkels nog proberen te verkopen.

[verwijderd]
2
Nu, transgene dieren lijkt de mensen willen "tafel" mars. Bijvoorbeeld, de Verenigde Staten, genetisch gemodificeerde zalm wachten op de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedkeuring, sommige mensen denken dat genetisch gemodificeerde zalm 's werelds eerste genetisch gemodificeerd voedsel dier genoemd zouden kunnen worden.

Het hangt af van goede wetenschap introductie van transgene dieren in de Chinese industriële toepassingen vooral op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, heeft als een experimenteel diermodel transgene dieren zich grote zorgen over de onderneming geweest, zijn er een aantal bedrijven worden transgene en genetisch gemanipuleerde diermodellen leveranciers, de bouw van transgene diermodellen beschikking aan onderzoeksinstellingen.

Er zijn een aantal genoverdracht wacht de resultaten van dierproeven uit het laboratorium. Bijvoorbeeld, in 2011, China Agricultural University ontwikkelde humaan lactoferrine transgene koeien technologie is toegestaan ??om de veiligheid van genetisch gemodificeerde productie-test in te voeren, werd de eerste Chinezen naar de productie testen van transgene dieren te voeren.

China Agricultural University, State Key Laboratory van de Agricultural Biotechnology onderzoeker Xu Jian Hong, die in 2012 onderzoek papier had gepubliceerd beschrijft: het laboratorium door koe borstklier bioreactor productie van deze "man emulgeren" Melk is de eerste test voltooid, test- podium en de meeste bio-veiligheidsevaluatie, autoriteiten zijn op de "people emulgeren" melkproducten voor de beoordeling vóór het betreden van de markt.

Xu Jian Xiang zei ook dat het lab lactoferrine Wei Kang capsules heeft afgerond, drank biologisch bloed, pre-klinische studies van mondkanker producten tegen niet-kleincellig en kleinschalige productie-proces, maar grootschalige productie is nog niet begonnen.

Laboratorium aan de industrialisatie van de kloof

Reporters geleerd dat, om transgene dieren van het laboratorium naar de markt, en uiteindelijk tot een grootschalige industrialisatie, evenals "een vat met ijswater 'voor ons.

Het is wel verstaan, 5 januari 2002 heeft het ministerie van Landbouw gaf een "transgeen veiligheid dier assessment aanpak" bioveiligheid transgene dieren werden gestandaardiseerd en leiding, voordat de bepalingen van transgene dieren en hun producten op de markt te gaan door middel van experimenteel onderzoek, pilot-test, afgifte aan het milieu, productie test, veiligheid goedkeuringscertificaat proces.

Volgens Xu Jian Hong gepresenteerd in de studie - humaan lactoferrine transgene koeien ontvangst van de goedkeuring van technische veiligheid, en zal naar verwachting genoteerd verwachtingen, de werkelijkheid is onbevredigend, drie jaar in het verleden, maar de Listing vooruitgang. Lai Liang leren dat het huidige evaluatiesysteem is nog steeds niet perfect veiligheid, kan niet effectief te bevorderen in de richting van de industrialisatie van transgene dieren.

In het interview, veel deskundigen gezegd dat de industrie transgene dieren al is niet langer een wetenschappelijk probleem.

Toepassing Lipofectamine 3000 transfectiereagens Proefpakket

Professor in de Life Sciences, Hunan Normal University, de Chinese Academie van Wetenschappen Lancering team werkte samen met Zhu als de woorden van het onderzoeksteam, ontwikkelde een genetisch steriele triploïde karper. Aspecten van genetische, gonadale ontwikkeling, groei, etc. De samenwerking van de transgene triploïde karper team voor het uitvoeren van een meer systematische studie.

Lancering van "Wetenschap China Daily" verslaggevers, zei: "We hoorden het huidige 'genetisch gemodificeerd' de loutere vermelding van het milieu, genetisch gemodificeerde dieren voor de industrie, met name om te eten in het gebied, zijn er veel problemen in de perceptie van GM op het publiek. Er zijn veel twijfels. meer tijd en meer bewijs nodig om te antwoorden en aanpakken van deze problemen. "

Die bekend staat als China's "eerste persoon transgene vis," Zhu heeft een verklaring afgelegd in de "wetenschap in China News" reporter, kunnen reflecties ook in staat zijn om een ??deel van de reden te onthullen: "Ik weet dat er veel mensen zijn bezorgd over de risico's van China genetisch veroorzaakte, vooral ambtenaren Ze maken zich zorgen over de milieu-en economische risico's van transgene bracht de goedkeuring van GM's zeer strenge, China is niet een geval van goedkeuring tot het gebied van de landbouw in te voeren, ik denk dat ze moeten wachten tot de andere landen in de wereld in deze actie transgene dieren geweest. Als in dit verband de Verenigde Staten en de Europese Unie het erover eens dat China goedkeuring kan overwegen, maar niet worden 'de eerste persoon die krab eet
[verwijderd]
0
Interessant artikel, dank voor het delen...

Transgeen is dus 'hot' in China. En dat Ruconest genoemd wordt zegt dan ook weer genoeg

:-)
[verwijderd]
0
quote:

RRR schreef op 10 september 2014 09:10:

Interessant artikel, dank voor het delen...

Transgeen is dus 'hot' in China. En dat Ruconest genoemd wordt zegt dan ook weer genoeg

:-)
Zie de koers zakt wederom verder weg
$euri
0
Lijkt het wel op, gooi het boek ph voor vandaag in iedergeval weer dicht want het lijkt weet op gisteren en eergisteren, de boel is weer in handen van "shorters/downtrayders" :-(
husa
2
gewoon geduld hebben alles komt goed met pharming. kijk op lange termijn. en het aandeel zal u niet ontgoochelen. vergeet het gokaandeel maar kijk uit naar pharming als een vaste waarde. tegen einde jaar zeker naar.60 mijn koersdoel.
husa
0
o ja en nog dit aan mijn koersdoel en als ruconest goede vekoopcijfers in vs haalt is pharming voor 250.000.000 € een lekker overnamebrokje voor salix.
[verwijderd]
0
"Lai Liang leren dat het huidige evaluatiesysteem is nog steeds niet perfect veiligheid, kan niet effectief te bevorderen in de richting van de industrialisatie van transgene dieren."

"zijn er veel problemen in de perceptie van GM op het publiek. Er zijn veel twijfels. meer tijd en meer bewijs nodig om te antwoorden en aanpakken van deze problemen. "

"Ik weet dat er veel mensen zijn bezorgd over de risico's van China genetisch veroorzaakte, vooral ambtenaren"

"ik denk dat ze moeten wachten tot de andere landen in de wereld in deze actie transgene dieren geweest. Als in dit verband de Verenigde Staten en de Europese Unie het erover eens dat China goedkeuring kan overwegen, maar niet worden 'de eerste persoon die krab eet"

==================================================
Hartelijk dank voor het delen Drienus!
Ik lees hier -met enig voorbehoud natuurlijk wegens de gebrekkige vertaling- de nodige aarzeling met betrekking tot de transgene technologie, zowel bij overheid als publiek.
In de laatste alinea lijkt het erop dat China liever eerst de US en de EU de "veiligheids- en milieukastanjes" uit het vuur wil laten slepen alvorens zelf transgene taarten te gaan bakken en consumeren.
[verwijderd]
0
Einde jaar vind ik nog korte termijn...Het gaat nu bij Pharming op lange termijn... zal omzet stijgen, pakken de artsen/specialisten in de US het op?

DAT gaat het verschil uitmaken...

Over 7 weken Q3, kijken wat de EU doet... en of de eerste sales in US dan al een feit is.

Wel graag update over de 0,5M inzake die Franse konijnen graag...
Tevens China, Turkije etc...
[verwijderd]
0
quote:

RRR schreef op 10 september 2014 09:10:

.

Transgeen is dus 'hot' in China. En dat Ruconest genoemd wordt zegt dan ook weer genoeg

:-)
Ongelooflijk. Hoe zet ik newbies op het koopspoor?
RRR heeft daar weinig scrupules over. En zet er weer een smiley achter, kan ie later altijd zeggen dat het toch overduidelijk een grapje was....

174 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.927.541
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront