Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Veel onduidelijkheid over Grieks referendum

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Bernardo 4 juli 2015 17:27
    quote:

    Marconosto schreef op 4 juli 2015 14:07:

    [...]
    Flikker toch een eind op met je pro Griekse praatjes. En anders ga daar lekker zelf wonen. Een ieder die geld krijgt door middel van een lening moet dankbaar zijn en heeft zeker niet te eisen dat ze kwijt gescholden worden.
    Daarnaast hebben de Grieken zelf voor Tsipras gekozen en die maakt er toch echt een zooitje van. Rijen voor de bank, gevechten op straat en nog meer economische krimp.
    Als het arrogante volkje zo graag democratisch nee zegt dan zoeken ze het maar uit. Wil je vrijheid dan krijg je vrijheid. Optiefen met je problemen en niet meer janken bij Europa. Wegwezen. Wel de lusten van Europa maar niet de lasten? Wij moet notabene ook met 67 met pensioen en draaien landelijk een stuk beter.
    koos jij vroeger als kind voor zwarte piet of Sinterklaas? Lijkt me duidelijk waarom ze die rooie hebbeb gekozen. Waren er hier ook genoeg die voor Joop den Uil kozen
  2. forum rang 6 Chiddix 5 juli 2015 09:02
    Nieuwsuur had gisterenavond een reportage over, begrijpen de Grieken nu wel wat ze stemmen? Er kwamen verschillende Grieken aan het woord, die daar een antwoord op gaven. Het kwam erop neer in het verslag van de NOS , dat de meesten er weinig van begrijpen. Dat is opmerkelijk omdat de Griekse premier dagelijks uitlegt op TV wat ja en nee betekent met de gevolgen erbij.
    Frappant is, dat de jongeren in Griekenland goed weten wat nee en ja betekent en de ouderen , die aan het woord komen er weinig van begrijpen. Blijft een propaganda oorlog tot in de studio van de NOS.
    De nee stemmers wordt voorgehouden, dat de banken en pinautomaten bij een nee dicht gaan en voedsel,benzine en medicijnen op de bon gaan. Bij een ja wordt er onderhandelt voor een akkoord door een nieuwe regering en blijft de ECB de geldkraan openzetten. Verwacht dat de ja stemmers nipt winnen en de huidige regering aftreedt.
  3. [verwijderd] 5 juli 2015 21:50
    het geld was al op :)

    De grieken weten niet eens waarom ze nu stemmen, dit is echt diep triest en de media snapt het ook al niet meer, die blaren maar hun eigen gekleurde suggestieve vragen door dat de grieken maandag dan wel uit de euro zullen stappen.

    feit is dat er met een ja of nee niets veranderd. het hele circus was dus voor niets.

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links