Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Coalitie in Griekenland rond'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 efreddy 26 januari 2015 11:22
    quote:

    Who dares wins schreef op 26 januari 2015 11:06:

    binnenkort doen ze toch hun broek af voor de trojka hoor. DAt ze maar neit denken dat ze vanonder hun schuld uit kunnen. Merkel is niet achterlijk hoor
    Merkel zelf is inderdaad niet achterlijk , maar degene die de onzin die ze verteld gelooft ,die is het overduidelijk wel.

  2. forum rang 6 am1993 26 januari 2015 11:41
    Wie zijn geschiedenis kent, weet, dat zowel Alexander de Grote als Julius Ceasar de mening waren toegedaan dat Griekenland ze alleen maar geld zou kosten en nooit één stuiver aan belasting zou opbrengen.
    En ze hadden gelijk. Dus wie denkt ooit één stuiver terug te zien is net zo dom als de Jager en Dijsselbloem. Die kennen hun klassiekers ook niet.
  3. ruud71 26 januari 2015 13:35
    Uitkeringen omhoog, 100.000 extra ambtenaren, gratis stroom en openbaar vervoer voor werklozen.
    Links is altijd goed geweest in het uitgeven van geld, maar ze blijven wel wat vaag hoe ze dit gaan betalen.
    Ik denk dat ik het wel weet; de rest van werkend Europa. Vandaar dat ze erg graag in de EU willen blijven.
    Zijn wij gekke Henkie? Jazeker!
  4. ooievaar49 26 januari 2015 14:02
    Uit de euro knikkeren. Een hek om het land zetten. Geen Griek meer doorlaten. Laat ze dan hun eigen problemen oplossen. Geen vakanties daar meer gaan plannen en wil je daar dan toch heen dan extra belasting betalen aan de Nederlandse staat. Krijgen we toch nog iets terug van de vele miljarden.
  5. Rafter 26 januari 2015 16:26
    20 maart 2015 is de staatskas leeg in griekenland. Tenzij een van de verkiezingsbeloftes wordt nagekomen, dan eerder. Voor die tijd moet er geld uit Brussel zijn gestort..
    (We hebben het niet over aflossen van de 245 miljard, dat zie ik niet snel gebeuren)
    Benieuwd of ze het nog aandurven, het storten van (minimaal) 10 miljard, binnen 6 weken. Maar nog benieuwder ben ik naar de argumentatie waarmee de eurofielen ons nu weer om de tuin gaan leiden.
  6. [verwijderd] 26 januari 2015 17:18
    Links of rechts, waar het omgaat is dat in griekenland de lonen en pensioenen op ene gangbare Noord europese norm komen te liggen en dat zij daarnaast een normale levenstandaard hebben, het is triest dat daar mensen zonder verwarming, electriciteit zitten. De gewone man is de dupe. Echter hervormingen zijn lastig om dezelfde reden als bij ons, ook bij ons verdienen directeuren van woningcooperaties nog steeds veel te veel wij hervorming ook niet, daarom kunnen wij de grieken niks verwijten wij zijn niks beter, de gewone man is de dupe van de elite zowel hier als daar. Daarom vind ik alle andere reacties hierboven goedkoop zonder diepgang en nuance. Uiteindelijk is een combinatie van noord zuid euro hervormingen een betalingsafspraak naar een vastpercentage van de inkomsten de oplossing, maar dat is te moeilijk voor Dijsselbloem, die niet weet wat mensen door maken die werkelijk in de problemen zitten en dat interesseert hem ook niet. Politici zijn alle verwerpelijk en onvolwassen mensen die niet midden in de samenleving staan
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links