TIE « Terug naar discussie overzicht

Visies op Bied-Laat boek TIE KINETIX 2014 e.v.

1.164 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
aextracker
0
Op 5 september 2.347 stuks en vandaag weer 5.612 stuks verhandeld op 1 dag. Koers licht oplopend naar euro 7.533 (2.06%).

Onverklaarbare handelsvolumes per dag met een minimale koersbewegingen bij een bied laat die soms dagen ervoor zo vast als een huis is.

Wat de belegger niet weet is wat niet bekend is, dus vanwaar ineens al die plotse handelsvolumes ? De Q-3 cijfers vormden helaas geenszins aanleiding voor feestelijkheden.
Erg transparant blijken die cijfers helaas niet, laat staan dat er iets uit af te leiden valt. Teveel mutaties leiden tot (te) veel onduidelijkheden.

Best jammer.

Tracker
Dinald
0
Volgens mij wordt het bedrijf aantrekkelijker. De website is dat inmiddels duidelijk ook, mooi niveau, innovatieve uitstraling veel beter passend bij de organisatie. Positioneert de organisatie beter.
Aantal vacatures vooral in NL en ook in D is nu ook opmerkelijk groot.(website is wat diffuus over de andere locaties).
Klantenbestand is -zie website- ook steeds groter en beter.
Het lelijke eendje TIE groeit op tot een mooie zwaan, vooral denk ik door de Duitse voeding :)

[verwijderd]
0
quote:

Dinald schreef op 9 september 2014 07:43:

Volgens mij wordt het bedrijf aantrekkelijker. De website is dat inmiddels duidelijk ook, mooi niveau, innovatieve uitstraling veel beter passend bij de organisatie. Positioneert de organisatie beter.
Aantal vacatures vooral in NL en ook in D is nu ook opmerkelijk groot.(website is wat diffuus over de andere locaties).
Klantenbestand is -zie website- ook steeds groter en beter.
Het lelijke eendje TIE groeit op tot een mooie zwaan, vooral denk ik door de Duitse voeding :)

Daar ben ik akkoord mee, een hebbeding in je portefeuille!
marcello106
0
In augustus weer ruim 41.000 stuks van eigenaar gewisseld. (+70% t.o.v. aug 2013) Inmiddels heeft het handelsvolume van 2014 het handelsvolume van geheel 2013 overstegen en lijkt het aandeel de koers omhoog te vinden. Wat mij betreft daarin opvallend dat de laatste dagen telkens rond het middaguur een "grote" hap uit de laat wordt genomen en dat het daarna volstrekt rustig blijft. Het lijkt telkens een zelfde partij die aan het inkopen is. Opmerkelijk daarbij is tevens dat de LP niet zichtbaar is in het 5-laags boekje. (LP staat op 7,50 bied en 8,50 laat) Je zou haast zeggen dat de LP op de hoogte is dat een partij een belang in TIE aan het opbouwen is?
aextracker
0
Marcello,

Ik heb de afgelopen maand het koersboek TIE wat zitten bekijken, incl. het diepteboek en dagbewegingen. Ik krijg ook het volgende beeld , waarbij een aantal zaken opvallen ;

1.) DE LP zet in stappen de deur wagenwijd open voor een koersval terug naar inmiddels bijna onder nominaal.
2.) De handelsvolumes en bied-laat boekjes geven geen aanleiding voor een beweging naar beneden, wanneer de LP er simpelweg het gedrag op na zou houden van een groot deel van afgelopen jaar.
3.) De handelsvolumes zijn (met een enkele dag uitzondering) minimaal en beurstechnisch van generelei betekenis.
4.)De happer lijkt uitgegeten.
5.) De sukkels die ooit bijdroegen tot de acquisitie van TFT, zijn 1 jaar na dato de dag terug bij af (of "onder-af" als dit beeld 1 maand gehandhaafd wordt).
6.) De bijdrage van TFT blijkttot op heden geen "winstversneller", noch organische omzetomzetaanjager. De TFT-omzet die tot op heden is toegevoegd was bestaand. Volgens mijn kijk op TIE Q-3 lijkt TFT zelfs omzet te zijn verloren.
7.) De transparantie (ofschoon aangekondigd op de AvA i.v.m. nieuwe ERP pakket) neemt af. Dit mede n.a.v. de magere , weinig transparantie biedende Q-3 cijfers 2014.

Al met al is mijn conclusie , dat TIE KINETIX als organisatie teveel dynamiek kent en kwalitatief te mager lijkt om stabiel en snel te groeien.
De toevoeging van big data is een nieuwe poging op zoek naar groei in een nieuw (deel\markt)segment met veel nieuwe (100% focussed) specialisten op dat vlak.
Ook hier zal de meerwaarde zitten in de services die klanten "FRONT END GENERATING VALUE" BIEDEN ,meer dan de technologie erachter.
Voeg daarbij de tijd en aandacht vergende EU commissariaten en researchprojekten als de big data participatie en volgende vragen legitiem lijken ;

- Heeft TIE KINETIX een heldere, concrete groeistrategie , met meetbare doelen , gebaseerd op haalbare , planmatig onderbouwde milestones ?

- Zal TIE KINETIX ombouwen naar een "front end value technology based" services provider , meer waarde en groei potentie bieden , dan "Totally integrated E-commerce provider"?

M.a.w. "stort je op de wereldpool van klanten die "services" zoeken vanuit E-commerce in haar commercieelbeleid , i.p.v. de technologie achter de ERP-oplossingen & services.
De technologie as such lijkt bewezen weinig potentiele klanten \ omzetgroei via resellers te kunnen genereren.
Een type partner bovendien waar TIE KINETIX de afgelopen 8 jaar veel re-sellers heeft toegevoegd, maar welke partners (los van een enkele) de afgelopen 8 jaar geen sterk trackrecord heeft weten op te bouwen welke leidde tot sterke robusste groei (CNET, EPICOR, ADEG, Medius, SANOMA, Sirius Decisions , Channeltivity etc etc.).

Ik hoor 't graag van de enkele bezoeker die dit forum frequenteert.
Dat "een enkele bezoeker" zegt an sich veel over de ook vandaag, (on)bekendheid van TIE KINETIX en de verwachtingen die de beurs van TIE KINETIX actueel daarmee heeft (te weinig om iets van te verwachten en derhalve geen vraag van betekenis).

Mijn conclusie o.b.v. spit, graaf en denkwerk luidt vandaag als volgt ; TIE KINETIX werkt bewust langzaam en gestaag aan een trackrecord van "slow growth loaded with technology" met enkel een "LT benefit for the main shareholders".

Er wordt blijkbaar stapje voor stapje toegewerkt naar een "netwerk van technologie-partners" en "totally integrated E-Commerce technology based solutions", waar "at term" een grotere partij het geheel danwel "de som der delen" weet te waarderen en wil overnemen.

Mijn slotvraag luidt daarom ; Is total integration danwel E-commerce services specialisation de meest waarde genererende strategie en keuze voor TIE KINETIX toekomstige groei?

Zoals elders op een TIE forum gesteld; Is it TIE'me for a totally integrated srategic reflection ?

Benieuwd welke reacties er komen !

Tracker

Da Freeze
0
Relativerend verhaal aextracker.
Ik heb TIE al lang in mijn portefeuille en heb de RS en de naamsverandering meegemaakt. Het ligt alweer een jaar onopvallend in mijn portefeuille maar de koersdaling van afgelopen maand is opvallend. Het lijkt inderdaad een goede keuze voor lange termijn, maar wat is LT in de softwarewereld? Het is precies wat je zegt, de vooruitzichten lijken goed maar waarom merken we daar niets van? Zit er structureel dus iets nog niet goed in dit bedrijf?
De recente dalingen maken het bijkopen van aandelen aantrekkelijk, maar zolang mij niet duidelijk is waarom beleggers verkopen, koop ik niet.

Speculatief kan het ook zijn dat particuliere beleggers begin dit jaar en tijdens de vakantiegeld uitbetaling flink hebben ingekocht en het geduld verliezen. In dat geval is er geen man overboord en is kopen interessant.

Ik wacht nog wel even op nieuws.
aextracker
0
Da freeze,

Wachten is een keus en blijkt de realiteit bij TIE KINETIX.
In het wachten o.b.v de positieve kijk op de toekomst zijn "on the go to ambitions" te vaak tegenvallers genoteerd.
Dat duidt inderdaad op "iets anders wat structureel niet goed zit". Om die reden wacht ik de Q-4 cijfers met een duaal gevoel af. Wordt de winstgevende groei en cashflow verbetering zichtbaar (na een teleurstellend Q-3 !) of komt TIE KINETIX met de toelichting "wat anders was verwacht en waarom ......" i.r.t. de TFT acquisitie (bijdrage tot groeiversnelling > de geacquireerde omzet).
Het blijkt in de praktijk lastig bij TIE KINETIX het antwoord te vinden. Daardoor is de verwachting voor mij inmiddels onduidelijk en acht ik de beperkte publieke interesse in TIE KINETIX minimaal en verklaard.
Daar voeg ik aan toe dat er geen structureel IR beleid (m.u.v. 2 jaren) wordt gevoerd. Dit draagt bij tot een te krappe externe financierings interesse om te investeren in robuuste winstgevende groei, lees overnames. Ook had\heeft TIE KINETIX daar in mijn ogen een te lichte organisatie structuur voor (zie Acention overname).
Als gevolg van krappe financiering en beperkte cash positie moest TIE KINETIX blijvend beroep doen op bestaande financiers en het DGA-netwerk. Zo vraag ik me af in welke mate de Objective Lune partnership bijdraagt aan TIE's succes ? Of is hier sprake van "on the back , goed betaalde financiering", die vnl. aan Objective Lune's wereldwijde succes bijdraagt ? Er valt opvallend weinig over te lezen, wat mij verbaasd. Er ligt nl. een kans voor open doel vanuit de directe verwevenheid van het netwerk tussen OL & TIE via de Vz. van de RvC. Waarom daar geen aktiever gebruik van maken ? Slechts 1 persbericht in 1 jaar !

Voeg daar aan toe de "dure weeffout verbonden aan het uitkopen van de blues brothers Raman" en ik stel vast , dat TIE KINETIX "in"de kern een interessant bedrijf met potentie moet zijn", doch dat er iets anders nodig is om het bedrijf aandeelhouder \ financieringstechnisch als een kansrijke investering te gaan zien. De hangende claim van Schade staat procedure helpt vervolgens ook niet . Dock TIE KINETIX ziet dit blijkbaar als een "best of opportunities" om het er op aan te laten komen. Het voedt echter onzekerheid omtrent de financieringscapaciteit en behoefte short term. Onzekerheid as such is niet goed in een financieel klimaat.
In dat kader zal er Q-4 een overtuigend verhaal helder naar de financiele wereld \ peers moeten komen , vanuit visie en kracht waardoor de interesse ontstaat dat TIE KINETIX niet als "eeuwige belofte" in de boeken blijft staan.

On the positive note; Het feit dat TIE KINETIX in een zo snel wijzigende competitieve marktomgeving , 3 crises op een rij en een bubble heeft weten te overleven , duidt op "veel potentie die tot op heden niet ontsloten wordt".
Om dat te bereiken luidt mijn conclusie bestaat de behoefte aan een "totally integrated strategic reflection". Dat gaat verder dan het kantelen van de organisatie waar Marcello op duidt. het vereist een uitspraak op bijv. een AvA , waar met overtuiging en ambitie een concreet raamwerk van een 3 - 5 jaren plan wordt gepresenteerd. Bij Docdata voorziet men dat van een krachtig strategisch thema, waar vervolgens 3 jaar aan vast wordt gehouden.
Zo maar een idee, waar ik verwacht dat de nieuwe bestuurder Dirk Lindenbergh een bijdrage gaat leveren het MT van TIE KINETIX op een hoger strategisch niveau te laten acteren met dito performance. Het zal de interesse in TIE KINETIX goed doen, doch zegt weinig omtrent zichtbaarheid. Zonder zichtbaarheid geen interesse. In dat kader schat ik dat TIE KINETIX in de USA o.a. door Zift solutions lijkt te worden ingehaald. Ik laat me graag overtuigen van mijn ongelijk, doch vind geen sparringpartner op mijn weg , die de discussie aan gaat.

We gaan derhalve zien wat de Q-4 cijfers brengen vanuit een nieuw ERP systeem, met een nieuwe organisatie en een kwalitatieve groeiparel binnen de geledingen die 1 jaar geleden werd geacquireerd in europa's grootste groeiende economie.

Wachten luidt het devies. Ik begrijp voor da freeze al wat langere tijd.....

Tracker.

aextracker
0
Na zovele jaren TIE watching stel ik opnieuw vast , dat er vremmde handelsdagen bij TIE mogelijk blijken. Uit het bied-laat handelsboekje kan ik ze niet verklaren.

In een "nagenoeg lege bied-laat" werd er in 2 dagen tijd na de blamage van de EU subisie controle zomaar en en out of the blue op 3 & 4 november 2014 9.374 stuks resp. 4.767 stuks aandelen verhandeld.
Sinds de "blamerende EU subsidie claim"ontstond een vrije val" . Daags na het issue, schittert de LP door afwezigheid (geen steunkopen in de bied) en stuitert de koers omlaag.

Ben benieuwd hoe de definitie "we werken aan shareholdervalue" de komende AvA door de RvC wordt toegelicht. Ben nog benieuwder wie die 1.5% van de TIE aandelen in 2 dagen heeft ingeslagen. De persoon heeft in elk geval ;
a.) een goede kijk op goedkoop inkopen.
b.) een methode gevonden om "geen verkoopvolume"te zien aankomen en per omgaande op te pikken.
c.) Kijk op zaken , wanneer de LP weer uit zijn middagdutje wakker wordt (vandaag dus).

De situatie rondom de EU subsidie regeling en verantwoording beoordeel ik als "verwijtbaar en slechte control op operations".

Ik verwacht "op eker" dat een oud interim CFO hier straks door de RvC voor verantwoordelijk wordt gehouden. De loyale aandeelhouder met minder waarde achterlatend.

Jammer heren RvC. Tijd voor een spiegel , een vakkundig en objektief oordeel en een andere hobby !
Erg benieuwd hoe het met de bonusregeling en salarisontwikkeling 2005 - 2011 wordt omgegaan. Time for a payback & financial consequence at the least.

Tracker
ff_relativeren
0
Met de garantstelling van € 2 miljoen,
en de vergoeding daarboven € 0,3 miljoen,
lijkt me die vergoeding een woekerrente van 11%.

Toch zie ik op dit draadje geen enkele verontwaardiging.

Iets anders dat me verbaast, is het gemak waarmee de emissie wordt beschreven,
in de range van € 5,- tot € 7,- per aandeel.
De consequenties hiervan zijn 3-ledig ;

1.
Tegenover de huidige beurskoers wordt er nul discount gegeven. Haalbaar ?

2.
Om op en boven de € 5,- aandelen te kunnen uitgeven, moet eerst de nominale waarde verlaagd worden naar € 5,- of zelfs lager.

3.
Door de toestroom van de nieuwe aandelen treedt een forse verwatering op, die zijn weerslag gaat hebben op de waarde per aandeel. Het verwondert me waar de verwachting vandaan komt dat er met een dergelijke verwatering een koers mogelijk is tussen de € 5,- en € 7,-. Terwijl met als vertrekpunt de koers waarop het aandeel TIE Kinetix deze week is gesloten (€4,80) een verwatering van pakweg 40% de koers omlaag zou brengen naar € 2,88.

Hoe zien de trouwe volgers van Tie Kinetix dat ?

Greetzzz

[verwijderd]
0
Het bedrag dat terugbetaald moet worden, heeft betrekking op de boekjaren 2008-2011. Vraag: worden de jaarrekeningen herzien of wordt het een voorziening in 2014? Als dat laatste het geval is, wordt een groot verlies in FY 2014 gerapporteerd.
Over het eerste half jaar is een nettoverlies van €238.000 gerapporteerd. Het netto verlies zonder EU probleem kan zomaar tussen de €400.000 en €500.000 zijn. Daar komt een voorziening voor terug te betalen subsidies bij. Mogelijk €1,3 tot €2 miljoen.

Dankzij de grootaandeelhouders is de continuïteit van Tie niet in gevaar. Dat is een logische opstelling, anders zijn ze hun hele inleg kwijt.

Wel staat het bedrijf op diverse fronten op achterstand en moet de achterstand eerst ingehaald worden. De financiering gebeurt met de beursnotering en toegang tot de vermogensmarkt, de zittende aandeelhouders zullen bloeden. Tie heeft geen keus, andere vormen van krediet zijn er niet of tegen exorbitante rentetarieven.

scenario 1: Tie moet subsidie terugbetalen. De aandelenkoers zal bij ongewijzigd beleid niet boven de €5 uitkomen, gedurende meerdere jaren

scenario 2: Tie hoeft geen subsidie terug te betalen. De aandelenkoers zal bij ongewijzigd beleid niet boven de €7 uitkomen, behalve als er een netto winst en positieve cashflow van minimaal €2mln (10% van de omzet) wordt gerealiseerd.

Tie mag dan wel groeien naar een jaaromzet van €20mln of meer, de manier waarop dat gebeurt en performance die het bedrijf laat zien, zie je terug in de lage koers zonder opwaartse potentie.
marcello106
0
quote:

de_beleggert schreef op 15 november 2014 13:07:

Over het eerste half jaar is een nettoverlies van €238.000 gerapporteerd. Het netto verlies zonder EU probleem kan zomaar tussen de € 400.000 en € 500.000 zijn.

Daar hebben we een ietswat selectieve Mr. "Fact based" weer. Q3 cijfers gemist?
aextracker
0
quote:

ff_relativeren schreef op 15 november 2014 00:26:

Met de garantstelling van € 2 miljoen,
en de vergoeding daarboven € 0,3 miljoen,
lijkt me die vergoeding een woekerrente van 11%.

Toch zie ik op dit draadje geen enkele verontwaardiging.

Iets anders dat me verbaast, is het gemak waarmee de emissie wordt beschreven,
in de range van € 5,- tot € 7,- per aandeel.
De consequenties hiervan zijn 3-ledig ;

1.
Tegenover de huidige beurskoers wordt er nul discount gegeven. Haalbaar ?

2.
Om op en boven de € 5,- aandelen te kunnen uitgeven, moet eerst de nominale waarde verlaagd worden naar € 5,- of zelfs lager.

3.
Door de toestroom van de nieuwe aandelen treedt een forse verwatering op, die zijn weerslag gaat hebben op de waarde per aandeel. Het verwondert me waar de verwachting vandaan komt dat er met een dergelijke verwatering een koers mogelijk is tussen de € 5,- en € 7,-. Terwijl met als vertrekpunt de koers waarop het aandeel TIE Kinetix deze week is gesloten (€4,80) een verwatering van pakweg 40% de koers omlaag zou brengen naar € 2,88.

Hoe zien de trouwe volgers van Tie Kinetix dat ?

Greetzzz

Hoe ik dat zie , staat beschreven op de draadjes , die daartoe bedoeld zijn.

Dit draadje gaat over de bied-laat i.r.t. de koersvorming van TIE KINETIX.

Tracker
aextracker
0
M.b.t. de bied - laat i.r.t. het EU grant agreement debacle zien we volgend beeld ontstaan aan de handelskant op de beurs i.r.t. TIE KINETIX;

6 Nov. 3.244 stuks
7 Nov. 2.279 stuks
10 Nov. 6.696 stuks
(wel wat veel zonder aanleiding in het bied-laat boek) . Dit lijkt opnieuw op handel met "wederzijdse kennis c.q. goedvinden".

11 Nov. 2.858 stuks (slot euro 4.625).
13 Nov. 3.586 stuks (slot euro 5.00).
14 Nov. 420 stuks (slot euro 4.79).

In 2 weken tijd , derhalve meer dan 3% van de aandelen verhandeld. Los van wat "particuliere goed getimede handelsinitiatieven", lijkt het erop dat iemand erin slaagt onder de 3% probeert te blijven.

De guarantor wordt bij verplichting automatisch herkenbaar via de AFM.

Ben benieuwd wie hier op het forum eigenlijk ECHT geinteresseerd is in de cijfers van TIE. Die komen de aanstaande week.

Heeft inmiddels meer de schijn van dat hier steeds meer individuen acteren , die "jegens TIE Cs. wat te verteren hebben".
De historie van TIE volgend , kan je daar helaas teveel en zo de resp. namen zo achter plakken.
Sommigen waren zelfs zo behulpzaam om de hints in posts \ berichten te verpakken. Altijd handig voor TIE wanneer ze "onder de rechter" komen te verkeren.

Tracker
[verwijderd]
0
@Marcello, in de Q3 highlights van 13 augustus 2014 is geen netto winst gerapporteerd. Ik heb dus niets gemist. Er is niets selectiefs.

Als er sprake is van selectiviteit op het Tie IEX forum, dan is het wel de Tie propaganda van ene Marcello.
[verwijderd]
0
Het is trouwens je goed recht hoor, de lezer en de belegger kijken er wel doorheen
marcello106
0
quote:

de_beleggert schreef op 16 november 2014 16:52:

@Marcello, in de Q3 highlights van 13 augustus 2014 is geen netto winst gerapporteerd. Ik heb dus niets gemist. Er is niets selectiefs.

Als er sprake is van selectiviteit op het Tie IEX forum, dan is het wel de Tie propaganda van ene Marcello.
Beleggert,

Per definitie onderbouw ik mijn bijdragen hier met getallen die eenvoudig te achterhalen zijn middels de door TIE verstrekte persberichten/jaarverslagen. Als jij van mening bent dat ik daarin onjuiste aannames maak mogen jij en anderen mij daar op wijzen.

Als er niets selectiefs in jouw bijdragen is, zou je dan je eigen propaganda voor de meelezende forumleden willen onderbouwen?

Even de feiten:

Ook jij weet dat de cijfers van het eerste halfjaar zijn beïnvloed door eenmalige posten (o.a. aquisitie TFT)
Zonder deze kosten rapporteerde TIE een netto winst van 412k.
In Q3 rapporteerde TIE een ebit van 153k. (inderdaad netto winst niet gegeven)

Graag verneem ik van je hoe je in je bijdragen een netto verlies van 400.000 tot 500.000 (zonder EU probleem) over H2 2014 rechtvaardigt.
[verwijderd]
0
Marcello, ik zal ingaan op je inhoudelijke vraag.

Het netto verlies over Q1 en Q2 van FY2014 bedraagt €238.000. Ik trek die lijn door voor Q3 en Q4 en kom uit op een totaal voor heel 2014 van €400.000-€500.000. Eenmalige kosten tel ik mee, die kosten zijn er nu eenmaal en dienen gedekt te worden.

Ze zullen hoe dan ook de voorlopige resultaten over 2014 presenteren en daar komt het EU subsidie probleem bij.

Er is geen enkele opwaartse potentie voor de beurskoers aanwezig, ik vertaal de situatie en ontwikkelingen naar een te verwachten beurskoers.

Een tip als je nog een keer niet op de inhoud reageert: ik heb vaker voorspellingen van de beurskoers van Tie op dit forum gedaan, vergelijk die voorspellingen eens met de koers. Doe er je voordeel mee.
marcello106
0
Beleggert,

"Eenmalige kosten zijn er nu eenmaal en die moeten gedekt worden"

Als je perse het H1 resultaat wilt doortrekken, moet je dan niet nog even 650k aan eenmalige kosten voor H2 verklaren?
[verwijderd]
0
Netto verlies in H1 is €238.000. Er is geen enkele informatie beschikbaar dat in H2 het beter gaat dan in H1.

Merkwaardig dat in Q3 2014 geen netto resultaat is gepubliceerd. In FY 2013 bevatte de trading update over Q3 wel het netto resultaat (€482.000 verlies). FY 2013 boekte Tie een netto verlies van €1.280.000.
marcello106
0
quote:

de_beleggert schreef op 17 november 2014 11:01:

Netto verlies in H1 is €238.000. Er is geen enkele informatie beschikbaar dat in H2 het beter gaat dan in H1.

Beleggert,

TIE heeft in H2 geen overname bekend gemaakt, derhalve durf ik met 100% zekerheid te stellen dat H2 niet, net als in H1, door overnamekosten wordt beïnvloed en dat daarmee een H1 x 2 berekening voor FY2014 onzin is.

Je bent te intelligent om een onnozele H1 × 2 beredenering te hanteren. Het is niet voor het eerst dat wij dit soort discussies voeren. Al jaren verdraai je de feiten en pretendeer je daarmee "fact based" te zijn. Telkens als ik of andere forumleden naar het waarom vragen geef je niet thuis.

Van mij mag je negatief zijn op dit forum, maar blijf bij de feiten en verzin geen kosten die er niet zijn.
1.164 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22 apr 2024 15:01
Koers 1,440
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,440
Laag 1,430
Volume 207
Volume gemiddeld 2.953
Volume gisteren 207

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront