Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

+20 % maken in de maand - advies over pipship?

53 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
0
Denk dat je dan een aantal belangrijke stukken tekst gemist hebt.

De EA's (formuleprogramma's) zijn juist zo gemaakt dat er niet aan de knoppen gedraaid hoeft te worden. De EA's zijn FIXED. Er zijn 16 EA's draaiende. Op basis van dat avg trade number nu daalt, zet ik de vier EA's die laagste avg trade geven bijvoorbeeld uit. Maar de EA's zijn twee jaar terug gecalculeerd. Dat heeft natuurlijk geen zin als je aan de knoppen blijft draaien.

Hieronder van de website:

' HOW TO PERFORM IN A CONTINUOUS WAY FOR YEARS???

- 16 EA’s are trading the market.

We developed around 20 different EAs. Some of the EAs are not trading LIVE but can be used as replacement for bad performing Eas. (EA’s at the end of the page for example)

After each year of trading, backtests will be performed for al 20 EA’s. (also for some EAs not trading live the previous year) Then by compairing all backtests, we are able to select only the best performing EA’s. Then for the next year, some bad performing EAs will be substituted by better performing ones.

The way how EAs are used is comparable to the way a new player is brought in into the soccer game for an existing player who is not performing well. Instead of a soccer team of 11 players, our team consist of 16 different EAs.'

Natuurlijk begrijp je het systeem niet. Daarvoor moet je 400 pagina's algoritme begrijpen. De formule's begrijp ik alleen. Feit is dat er winst gemaakt wordt net zoals in de backtest op precies dezelfde manier.
De cijfers tellen.

De tradionele aandelenmarkt, ik snap niet dat mensen hierop zitten. Jaren 90 klevers. Is totaal geen rendement in te maken. Bovendien erg risicovol omdat je slechts op een aantal aandelen of fondsen zit in je portefeuille. Hoe te voorspellen? Op sentiment? Ik geloof alleen statistiek en wiskunde. Als de directeur een schuiver maakt en je let niet op...

Ik ben ook 7 jaar terug hier begonnen, maar je kan beter verder kijken dan de aandelen markt waarop beleggingsclubjes van huisvaders denken dat ze iets van beleggen afweten.
[verwijderd]
0
Inderdaad zit er een omslagpunt in het systeem.
Als we dit allemaal gaan doen, dan werkt het niet meer.
Maar om een EURUSD koers te beinvloeden spreek je al snel over honderden miljoenen. Tot nu toe genoeg plek dus in het systeem.

Het onderwerp van de post (hieronder) is ook al behandeld.

En dan deze opmerking:
The Netherlands Chamber of Commerce ID (KvK): (will follow)


Er wordt zowel een eenmanszaak als BV aangemaakt. Echter moeten de stukken zo opgemaakt worden dat het intellectuele eigendom in bruikleen is van de BV. Daarnaast moet eerst een inventarisatie worden gemaakt van alle kosten tot nu toe om een datum te kiezen waarop de twee bedrijven moeten starten. Binnen een week zullen kvk nummers volgen.
Binnen een jaar licentienummers van de AFM.

[verwijderd]
0
Verder zitten we nu op 341 punten. (34,1%) Met een beetje geluk halen we de 400 eind van de maand. Dan zitten we op 40% voor 1,5 maand.

Ik weet dat ik aan de boterham van binck, alex, robeco etc ga zitten.
Misschien dat er een marktomslag plaatsvindt in vermogensbanken wereld nederland. (10% in een jaar kan een peuter van twee) Stoppen we die maffia een keer dat we ons rendement inleveren voor de auto van de directeur (en de onderdirecteur.. en de...)

[verwijderd]
0
Over twee maanden zal er heus weer meer dan een miljoen opstaan...
Dan spreken we elkaar weer hier toch? :)
Als mensen dan echt makkelijk in kunnen stappen dmv vermogenslicentie, klantenservice die we aan het opzetten zijn, dan wordt het echt leuk...

6% risk en zo'n hoge probability of return + hoogte van return haalt niemand. En de meest smerige berichten zullen geschreven worden in kranten over het bedrijf door concurrenten die een vinger in journalistiek hebben, maar het geeft alleen maar aandacht.
midjj
0
Je schrijft: Als iedereen dit gaat doen werkt het niet meer, er is ergens een omslagpunt. Waarom houd je je idee dan niet voor jezelf?
Nu maak je op een veel bezochte site reclame...zodat iedereen dit kan doen? Een paradox?
[verwijderd]
0
Het omslagpunt ligt boven de honderden miljoenen. Van mij mag iedereen dit systeem gebruiken. Ik ben er niet alleen op uit om geld te maken, ik krijg genoeg totdat er 100 miljoen instaat, dan ben ik al miljonair. En mocht dit systeem vol zijn, bouw ik wel weer een nieuwe voor mezelf. Evenals ben ik er op uit om mensen te laten zien hoe dom ons kapitalistische systeem is.
[verwijderd]
0
Mijn raad..
Ga niet zomaar in het sprookje stappen.
Bekijk het komende maanden nog even.
Probeer ook met een demo account even de knopjes.
Ga alleen erin zitten als je denkt dat je iedergeval jaartje meedoet.
Want ja... ---die banken-- hakken deposit fee weg. En zelf ik kan daar nog niks aan doen zet je het op een rekening aangestuurd door mij. Dat heet nog steeds een bankrekening waar het naartoe gaat.

begin met minimaal 1000 euro/dollar. Anders vliegt er wel erg veel deposit fee tov kapitaal vanaf. Er vliegt namelijk eerst zo'n 15 euro vanaf. Stel 6% risk in. (60 euro) En laat het een flinke tijd staan met risicobalkje na 2 maanden op 40% ongeveer. (stop ook bijhouden, helaas kan ik nog niet voor je doen, over een jaar pas met vermogenslicentie) Vind je het maar niks. Dan moet je wwwwwwwwwweer (sorry, kan er niks aan doen, deposit fee betalen van 25 euro. Maar stoppen kan in 1 seconde)
Reken op flinke fee van 40 euro ong. bij elkaar. Je risico is 60 euro.
Je bent dus 10% max kwijt van kapitaal bij een trial met echt geld.
Dus bekijk het nog een paar maandjes zou ik zeggen. Geeft een stuk meer zekerheid. Ik heb geen haast. Kan ik mooi alle papieren in orde maken. ;)
[verwijderd]
0
Trouwens meer dan 1000 euro is ook overdreven. Zelfs met instorten van het systeem eens in de twee jaar (hit capital stop -20%) sta je op 1.000.000,-- na vier jaar. Wel hypothetisch dan en met alle disclaimer voorwaarden erbij voordat ik neer geknokt wordt op deze uitspraak en het lukt niet.
[verwijderd]
0
die is na iets meer dan 1600 pips gedaald naar 1300 pips en daarmee heeft deze strategie na een half jaar zijn stop gehit.
Een fenomeen dat ook kan gebeuren bij het gebruik van deze strategie.
De strategie heb ik deze keer op elke currensy getest ipv van enkel op EURUSD, hoewel de eerste strategie een zelfde performance liet zien op elke currensy. Bij deze strategie is dat niet zo. Ik heb de voordelen gebruikt van elke currensy om meer winst te genereren.
[verwijderd]
0
Mensen die klagen of deze DD vorige keer hebben niet op een juiste manier MM toegepast. Je kan maar 6% verliezen, na 2 maanden heb je meestal al meer gewonnen dan je erna kan verliezen. (de eerste 2 maanden vormen dus het risico) Ik benadruk de kans van een neergang van de strategie telkens. De halve website gaat over het begrenzen van het risico en het gebruik van capitaal protectie. Heb de hoogte van de capitaal stop uitgerekend door naar de data te kijken van vorige twee jaar.

''We hope all of you limited their risk and is using an Absolute Stop (using Capital Protection Zuluguard) in their account. (if hit stoploss after for example trading for 2 years with pipship -> start over again scaling up the lotsratio, max 6% risk)''

Mensen die alleen een groene berg zien en gigantisch hard instappen, niet nadenken over risico maar enkel winst zien, zijn niet slim bezig. Er is genoeg geld te halen. Alleen een klein beetje geduld is nodig. (zoals altijd bij beleggen)

''There is no need for taking too much risk / not scaling up the lotssize ratio / not using an absolute stop!''
[verwijderd]
0
Omdat ik mij na die neergang onzeker voelde over de strategie, heb ik ervoor gekozen een heel nieuwe strategie te maken. Bij deze strategie zal ik echter doorgaan met handelen met het bestaande 'team' van formuleprogramma's. Elk jaar zal ik de 20 EA's die ik heb vergelijken en er 12-16 uitkiezen om mee te handelen het volgende jaar. Het kost een paar weken om alle strategieen door het vorige jaar heen te halen, maar uiteindelijk maak ik een schema net als op www.pipship.com/backtests/ kies ik mijn team en handelen we weer verder. Net zoals ik nu ben begonnen.
[verwijderd]
0
Ik zou willen dat ik kan voorkomen dat mensen te gretig zijn. Dat mensen (een hoop) niet hun risico opbouwen of kapitaal protectie gebruiken. Niet voor niks dat ik het management van het portfolio uit handen wil nemen (naast dat het lastig is met alle cijfers en knopjes) Ik wil dat ook mijn buurman mee kan doen ipv enkel mensen die toch enig verstand hebben van beleggen en rekenen. Niet voor niks wil ik naast PipShip het merk en bedrijf PipShip ELITE opzetten om mensen te begrenzen en te bewaken in hoe ze inzetten, zodat ze juist efficiënter handelen. (want uiteindelijk brengt TE VEEL inzetten VEEL minder op omdat je winkans verdwijnt, je zet onmogelijk veel in. Kans dat je account wegspoelt wordt heel groot) Dit laatste zie je overigens op heel zulutrade gebeuren. Zelf heb ik ook de neiging om elk uur het systeem te bekijken en net te veel in te zetten, maar heb geleerd dat het beter is de rekening iedergeval met rust te laten. Gewoon het systeem zn werk te laten doen.
[verwijderd]
0
Er was nog een opmerking over waarom niet zelf beleggen als het zo goed systeem is, waarom weggeven? paradox?

Nou het volgende..

Mijn audit consultant heeft aangehaald om vanwege dure licentie, aansprakelijkheid etc. bij PipShip ELITE, deze bedrijfsvorm wellicht niet te doen waarbij ik direct voor iemand beleg, ook het management van portfolio uitvoer via automatisch protocol saxobank. Dit te vervangen door zelf te beleggen. (inkomsten ook in box 3)

De vorm waarbij ik een beleggingsonderneming start is namelijk duur.
Licentie kosten van 7000 euro, 650 per werknemer meen ik, 450 euro per jaar verlengen licentie meen ik, 50.000,-- garantie deposito. BV ipv eenmanszaak. (BV kost als opstart meer, maar ook minder gunstig met belasting)

De eerste vorm die zowieso beschikbaar zal zijn is PipShip. (nu al beschikbaar) Al dan niet op basis van onze analyse kiezen we voor het wel of niet opstarten van PipShip ELITE volgend jaar. We zouden dan ook het niet helemaal makkelijke beheer van het portfolio uit handen kunnen nemen van klanten. (te beginnen met een nederlandse licentie) Sturen we nette brief elke maand met vermogensgroei enz. Gaan we wel op een lager risico zitten dan pipship. Bijv 2-4% risico/5-10% per maand.

Belegde boterham
0
quote:

KeesTrade schreef op 19 september 2014 22:06:

Er was nog een opmerking over waarom niet zelf beleggen als het zo goed systeem is, waarom weggeven? paradox?

Nou het volgende..

Mijn audit consultant heeft aangehaald om vanwege dure licentie, aansprakelijkheid etc. bij PipShip ELITE, deze bedrijfsvorm wellicht niet te doen waarbij ik direct voor iemand beleg, ook het management van portfolio uitvoer via automatisch protocol saxobank. Dit te vervangen door zelf te beleggen. (inkomsten ook in box 3)

De vorm waarbij ik een beleggingsonderneming start is namelijk duur.
Licentie kosten van 7000 euro, 650 per werknemer meen ik, 450 euro per jaar verlengen licentie meen ik, 50.000,-- garantie deposito. BV ipv eenmanszaak. (BV kost als opstart meer, maar ook minder gunstig met belasting)

De eerste vorm die zowieso beschikbaar zal zijn is PipShip. (nu al beschikbaar) Al dan niet op basis van onze analyse kiezen we voor het wel of niet opstarten van PipShip ELITE volgend jaar. We zouden dan ook het niet helemaal makkelijke beheer van het portfolio uit handen kunnen nemen van klanten. (te beginnen met een nederlandse licentie) Sturen we nette brief elke maand met vermogensgroei enz. Gaan we wel op een lager risico zitten dan pipship. Bijv 2-4% risico/5-10% per maand.

2 zinnen:

"Ik zal laten zien hoe je van 300 euro (91 E was verdient op 200) in vier jaar naar een miljoen kan gaan met mijn eigen geld."

en

"De vorm waarbij ik een beleggingsonderneming start is namelijk duur.
Licentie kosten van 7000 euro, 650 per werknemer meen ik, 450 euro per jaar verlengen licentie meen ik, 50.000,-- garantie deposito. BV ipv eenmanszaak. (BV kost als opstart meer, maar ook minder gunstig met belasting)"

Zo verzekerd bent u nu ook weet niet als het op uzelf aankomt, maar wel voor derden?
[verwijderd]
0
quote:

KeesTrade schreef op 19 september 2014 22:06:

Sturen we nette brief elke maand met vermogensgroei enz.

'zowieso'
'nederlandse'

Kijk, oplichters vallen altijd door de mand door hun taalfouten. Dus die nette brief....

O ja, nog een tip: gebruik vooral veel! uitroeptekens!! voor die prachtige resultaten!!!
[verwijderd]
0
De reactie van belegde boterham snap ik niet zo goed eerlijk gezegd.
Waarom deze twee reacties elkaar tegen zouden spreken en erop zouden duiden dat ik niet verzekerd ben van de werking van mijn systeem.

Ik doe toch allebei? Ik laat mensen meedoen en beleg met eigen geld. (straks ook geld uit commissie?) Dus ik snap de reactie niet. Zou belegde boterham zijn reactie kunnen toelichten?
[verwijderd]
0
De laatste reactie plaatst mij in de hoek van een oplichter.
Wat jij wil...

Snap niet waarom er zo'n woede of afkeer bij moet..
Ben gewoon een high frequentie trader die een bedrijf begint door zijn strategie aan te bieden.
Snap het wel als je ren-je-ment erg tegenvalt.
[verwijderd]
0
Ik denk dat belegde boterham duidt op het verschil in bedragen tussen mijn twee uitspraken?
1(zelf beleggen 300 euro)
2(beleggingsonderneming starten kost 10k + 50k garantie deposito)

Uitspraak 1. Tot nu toe heb ik 20k in het bedrijf gestopt uit mijn eigen spaargeld. (met lesjes gitaar geven etc. en werken bij de albert heijn. Het was ten eerste een hobby of verslaving kan ook. Zo verzekerd was ik dat mbv wiskunde het spelletje op te lossen was omdat ik dat al jaren geleden zag. (vraag mijn partner) Die zou overigens adviseren niet hier te schrijven, kost alleen maar moeite, wacht gewoon tot 1 miljoen in staat en begin dan je bek open te trekken zou die zeggen denk ik. Hij verklaarde me eerste twee jaar voor meest idiote belegger die ie ooit ontmoet had. Dat klopt misschien ook wel.

Maargoed in het bedrijf zitten oa server kosten, help van derden, programma's, eigen verliezen op de beurs voordat ik er iets van kon etc.
Het geld zit in mijn bedrijf die 20k. In dit voor elkaar kunnen krijgen. Heel veel geld heb ik niet over nu. Voor verdere opstart moet ik eerst 1 jaar beleggen of lenen en voor het laatste kies ik. Of ik nu met 300 begin of met 1000 begin met beleggen in het systeem van pipship. Het maakt niet zoveel uit. Het is een halfjaar meer of minder wachten. Het gaat om het percentage. Het gaat om pips. (met of zonder uitroeptekens)

De tweede uitspraak. Het opstarten van een beleggingsbedrijf (60k) kan pas als ik.. of 2 jaar belegd heb of heb een jaar heb ge-PipShipt met commissie voordat ik de investering kan doen voor PipShip ELITE.. of een investor ziet er brood in. (denk dat er brood in zit anders had ik er zelf geen 20k ingestopt) Misschien geeft dit nu meer duidelijkheid.
[verwijderd]
0
Zonde dat je 20k stopt in een veredelde abbo service. Als je algoritme echt zo goed is had je met die 20k al een fortuin verdiend. Mensen die een goed algoritme hebben verkopen dat niet maar verdienen er geld mee door het te handelen.
53 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront