Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Koude Oorlog 2.0

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. Brogembank 1 september 2014 10:15
    Dank je Cees,
    Jouw colum is bijna standaard goed/nuttig leesvoer voor de maandagochtend. Zeker met uitbreken WO II precies 75 jaar geleden en vergelijkbare kretologie en drogdredenaties links en rechts op de wereld! In ieder geval geeft het aanleiding tot reflectie.

    mvg
    Brogem
  2. geobeo 1 september 2014 13:19
    quote:

    schreef:

    U kunt nu met een klein bedrag puts kopen en als u het mis hebt bent u maar een klein bedrag kwijt, maar als u het goed heeft kunt u met dat kleine deel een enorme winst behalen.
    Net als bij de roulette tafel kun je dan inderdaad voor een kleine inleg meedingen voor de kleine kans op een grote prijs :) Ook wel gokken genoemd.
  3. [verwijderd] 1 september 2014 13:32
    Depressie? Was van 2007 af al aangekondigd want de geldverstrekking zou tot deflatie leiden en de EU is op dit moment de spil ervan. Mbt Rusland: OSZE: „Keine Hinweise auf Präsenz von russischen Truppen auf ukrainischem Boden“. De berichten zijn tegenstrijdig wat duidt op iets anders.
  4. [verwijderd] 1 september 2014 13:37
    quote:

    korbe007 schreef op 1 september 2014 13:32:

    Depressie? Was van 2007 af al aangekondigd want de geldverstrekking zou tot deflatie leiden en de EU is op dit moment de spil ervan. Mbt Rusland: OSZE: „Keine Hinweise auf Präsenz von russischen Truppen auf ukrainischem Boden“. De berichten zijn tegenstrijdig wat duidt op iets anders. Riskant om in aandelen te zijn? Ben geen belegger maar lees al een paar jaar dat in aandelen juist goed zou zijn.
  5. MartijnN1932 1 september 2014 17:46
    De Russen zitten achter de onrust in Oekraïne

    Sorry ik kan het hier niet mee eens zijn. de onrust is begonnen met de opstand tegen een zittende president die ongrondwettelijk is afgezet. minder dan 75% van de stemmen

    Deze afzetting is gehonoreerd door de westerse media en regeringen.
    Daarin tegen wordt een referendum gehouden op de Krim, waar het ineens wel onterecht is dat een regering wordt afgewezen.

    om nog maar te zwijgen van de NAVO die een belofte had gemaakt geen stappen te maken in de richting van de voormalige sovjet landen en ondertussen wel bezig was samen met amerika om die landen te porren voor een Raketschild..

    Ik zeg niet dat Putin goed bezig is, integendeel, maar ik vind wel dat we eens de hand in onze eigen boezem moeten steken alvorens alle schuld bij Rusland neer te leggen.
  6. [verwijderd] 3 september 2014 14:00
    De Russen zitten niet achter de onrust, het was CIA die Oekraine ontregelde en er een puppet (pro-Westers) regime heeft geinstalleerd. De zoon van Joe Biden (vice-president) zit nu opeens in het raad van bestuur van het grootste gasbedrijf in Oekraine...

    Net zoals ze Afghanistan, Irak, Libie, Egypte ontregelden (rule by chaos) en probeerden in Syrie met zogenaamde gifgasaanvallen door Asad (wat Rusland vervolgens politiek heeft opgelost) en nu middels ISIS en Oekraine.

    Het gaat ALTIJD om olie/gas en met een "war on terror" kun je alles maken na 9/11 waar drie gebouwen instorten door twee vliegtuigen (3 door 2!).
  7. [verwijderd] 4 september 2014 14:29
    "Wilt u contrair met mij gaan? Dan zou ik zeggen: niet doen! Stuur uw geld dan naar een goed doel. Bijvoorbeeld de growdfunding om het plastic uit de oceanen te vissen. Ik denk namelijk dat er een escalatie van de huidige problemen komt en we ons daarop moeten voorbereiden"

    Kuch, kuch
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links