Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Frauduleuze bedrijven.

2.220 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 107 108 109 110 111 » | Laatste
voda
0
Zelfs de seksshop van Henk Krol kreeg subsidiegeld

Bedrijven van Henk Krol hebben jarenlang lukraak subsidiegeld gebruikt dat eigenlijk bedoeld was voor specifieke projecten aangewezen door het ministerie van Onderwijs. Zelfs facturen voor de IT-ondersteuning van Krols seksshop Gaytel werden betaald uit het subsidiepotje.
Dat blijkt uit documenten in het bezit van het AD. Het ministerie van Onderwijs stelde tonnen beschikbaar aan Krols Stichting Vrienden van de Gay Krant (SVGK) om een digitale ontmoetingsplek voor homoseksuele jongeren op te zetten, 18min.eu. Vrijwel meteen zette Krol dat geld in om openstaande rekeningen van zijn bedrijven te betalen.

Facturen
Zo schreef Krol in augustus 2008 een mail aan Roel Derckx van het IT-bedrijf Aleto dat klaagde over onbetaalde facturen: 'Beste Roel, Tot mijn vreugde kan ik je melden dat het ministerie heeft besloten onze internetactiviteiten te gaan subsidiëren. Daarmee kunnen ook jouw rekeningen worden voldaan. Wat we wel nodig hebben zijn nieuwe facturen. Niet gericht aan de Gay Krant, de Best Publishing Group of Gaytel (de sekswinkel, red.), maar aan de Stichting. Dit om te kunnen voldoen aan de subsidievoorwaarden.'

In werkelijkheid waren de subsidies helemaal niet bedoeld voor alle internetactiviteiten, maar alleen voor 18min.eu. Derckx van Aleto, dat de IT-ondersteuning deed voor alle bedrijven van Krol, bevestigt dat hij alle rekeningen tussen 2008 en 2013 steeds naar SVGK stuurde. Hij ging er vanuit dat het zo afgesproken was met het ministerie. 'Het was één potje.'

Pinautomaat
In een schriftelijke reactie gaat Krol niet in op de mail. Volgens hem waren een medewerker en de boekhouder verantwoordelijk voor 'de financiële kant van de zaak'. De bedrijven van Krol blijken de subsidiepot als een soort pinautomaat te hebben gebruikt. Steeds als Onderwijs het geld overboekte, verdween het geld meteen naar de rekening van de bedrijven. Dat is ook vastgesteld door de curator, die de faillissementen van Krols bv's onderzoekt.

'Gebleken is dat Best Publishing Group (Krols bedrijvengroep, red.) in de periode voorafgaand aan het faillissement met name werd gefinancierd via de SVGK. De curator heeft geconstateerd dat hiervoor geen facturering heeft plaats gevonden.' Hoewel de curator geen facturen heeft gevonden, werden er bij het ministerie wel heel specifieke facturen ingeleverd om de subsidies te rechtvaardigen.

Dikke duim
Uit mailverkeer tussen een adviseur en medewerker van Krol blijkt hoe die tot stand kwamen: 'De uurprijs heb ik maar even uit m'n dikke duim gehaald maar daar kunnen we natuurlijk alle kanten mee op. Ik ben uitgegaan van circa 60 uur omdat dat een redelijk aantal uren lijkt.. Maar als jij denkt dat het minder is dan maak je gewoon de uurprijs hoger of juist andersom...'

In 2013 is Krol onder druk van de overige bestuurders uit de stichting gezet. 'In strijd met de statuten heeft Henk alles buiten ons om gedaan,' aldus Peter Derksen, die zich in 2011 liet overhalen om in het bestuur zitting te nemen. 'Nu mogen wij de rommel opruimen.'

Aansprakelijk
Er zijn nog steeds openstaande rekeningen en de accountant weigert vooralsnog het laatste jaarverslag goed te keuren. Het achtergebleven bestuur heeft Krol in een aangetekende brief laten weten dat ze hem persoonlijk aansprakelijk stellen voor alle schade.

Krol zegt nog steeds er samen met overgebleven bestuurders uit te willen komen. 'Het is van belang dat al het goede werk van de SVGK, de jarenlange succesvolle strijd, niet wordt bezoedeld.' Volgens het voormalig Kamerlid van 50Plus zijn de overgebleven bestuurders van de stichting nooit op zijn toenaderingen ingegaan.

www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/articl...
DeZwarteRidder
0
ma 21 apr 2014, 12:11
AFM in 2010 gewaarschuwd over 'wonderbelegger'
AMSTERDAM/GEMERT -

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft in juli 2010 al diverse zorgwekkende meldingen ontvangen over de verdachte Gemertse belegger Rob van den B. Een kort onderzoek naar aanleiding van de waarschuwingen werd voortijdig afgesloten, omdat de notoire oplichter verklaarde dat hij niet meer actief was, staat in het strafdossier van het Openbaar Ministerie (OM).

Rob van den B. (49) wordt door justitie vervolgd voor oplichting. Hij werd een half jaar geleden aangehouden, het OM-onderzoek werd nadien afgerond. Van den B. belegde zonder vergunning voor anderen.

Volgens berekeningen hebben tientallen beleggers hem 9,2 miljoen euro toevertrouwd. Zoals in een piramidespel werd rendement betaald uit de inleg van andere beleggers. Er werd door speculaties op de beurs in rap tempo 3 miljoen euro verlies geleden en 3,3 miljoen euro besteedde Rob van den B. aan dure auto's, huizen, vakanties en aan een verlies makende dancing.

Vlotte babbel
Een vermogensbeheerder waarschuwde destijds als eerste dat Rob van den B. met een vlotte babbel misbruik maakte van mensen. De AFM kreeg in korte tijd vier vergelijkbare meldingen over de luxe leefstijl van de belegger en de hoge rendementen die hij beloofde. De verdachte had juist een eenmanszaak opgericht en er was nog nauwelijks bij hem ingelegd. Hij was toen al 6 keer veroordeeld tot cel- en werkstraffen voor oplichting en valsheid in geschrifte.

De gedupeerden reageerden verontwaardigd. „Het is schandalig. Het was allemaal al duidelijk maar de AFM deed niks”, zegt één van hen maandag.

Dwangsom
Bijna twee jaar na de eerste melding trad de AFM voor het eerst op. De AFM legde een dwangsom op aan de handelaar omdat hij weigerde bankafschriften te verstrekken.

Rob van den B. handelde vooral via een persoonlijke beleggingsrekening bij BinckBank. De gedupeerden zijn ook boos omdat uit niets blijkt dat het OM de rol van de BinckBank heeft onderzocht. BinckBank liet volgens hen toe dat beleggers geld op de rekening stortten, dat hij met een negatief saldo kon blijven handelen en inleg naar zijn persoonlijke bankrekening bleef overmaken.

De AFM was de afgelopen dagen niet bereikbaar voor een reactie.

www.telegraaf.nl/dft/22532578/__AFM_i...
Porscheknakker
0
Geert Schaaij heeft bij Harry Mens een oliebedrijf Seadrill aanbevolen. Dat bedrijf zou het volgens hem zeer goed doen, echter de koers is wel in een paar maanden tijd gezakt van 48 dollar naar 32 dollar.
Via Google heb ik dat bedrijf opgezocht echter ik moet zeggen dat ik niet zo geweldig ben in dat Engels dat op de site van Seadrill gehanteerd wordt. Dat is geen huis-tuin-en keuken Engels. Het dividend is ruim 10%. Wat ik uit de site opmaak is, dat het bedrijf in ieder geval niet slecht doet. Echter...de koersval lijkt mij niet in orde en heeft dus ergens mee te maken. Weet iemand iets meer te vertellen over Seadrill of moet een serieuze belegger hiervan afblijven?
voda
0
AFM deelt meer waarschuwingen uit

DINSDAG 22 APRIL 2014, 15:07 uur | 178 keer gelezen

AMSTERDAM - De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft vorig jaar flink meer waarschuwingen uitgedeeld. Maatregelen als boetes, lasten onder dwangsom en vergunningintrekkingen waren minder nodig. Dat blijkt uit het jaarverslag van de toezichthouder dat dinsdag is gepubliceerd.

In totaal gaf de AFM vorig jaar 30 openbare waarschuwingen uit over financiële instellingen, tegen 5 in 2012. Volgens de financiële waakhond is voorkomen bij het toezicht beter dan bestraffen. ,,Toezichtsmaatregelen zijn slechts een instrument om een doel te bereiken'', stelt de AFM. Met de waarschuwingen wil de AFM het publiek preventief op de hoogte stellen, bijvoorbeeld over illegale leningaanbieders of over misleidende reclames.

Het aantal door de toezichthouder opgelegde boetes loopt al een paar jaar terug en daalde vorig jaar verder naar 20. Dat zijn er 2 minder dan in 2012. Het aantal opgelegde lasten onder dwangsom halveerde van 28 naar 14. Het aantal ingetrokken vergunningen bedroeg met 31 slechts een derde van dat aantal een jaar eerder.

AFM

De AFM heeft de indruk dat de financiële sector de juiste weg heeft ingeslagen om het vertrouwen van het publiek in de sector te herstellen, hoewel dit vertrouwen door onder meer het Libor-schandaal bij de Rabobank ook opnieuw onder druk is gezet.

De boetes die de toezichthouder uitdeelde waren gemiddeld wel hoger dan een jaar eerder. In totaal was er 5,8 miljoen euro met de boetes gemoeid. Eind december nog legde AFM een boete op van 2 miljoen euro aan flitskredietaanbieder Your Finance uit Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf bood tot begin 2012 leningen met zeer korte looptijd (flitskredieten) aan, terwijl het daarvoor geen vergunning had.
voda
0
Postbodes opgepakt voor bij elkaar frauderen van 3,5 ton

Zes postbodes zijn vandaag gearresteerd in een onderzoek van het Openbaar Ministerie (OM) en de FIOD naar fraude met belastinggeld. Zij hebben vermoedelijk brieven onderschept waarin de Belastingdienst bankrekeningnummers opvraagt van mensen die recht hebben op een teruggave van de fiscus. In totaal zouden zij zo 3,5 ton rijker zijn geworden.
De postbezorgers gaven vervolgens nummers op van rekeningen waar zij zelf bij konden. Stortingen van de Belastingdienst werden snel opgenomen bij een pinautomaat. Op die manier zouden de verdachten zo'n 3,5 ton bij elkaar hebben gefraudeerd. Een zevende verdachte regelde bankrekeningen en pinpassen, denkt het OM. De frauduleuze praktijken speelden zich in 2012 en 2013 af.

Vier mannen en drie vrouwen
De postbodes werkten in Den Haag, Wassenaar, Voorhout en Bussum. Het gaat om vier vrouwen en drie mannen, in leeftijd variërend van 25 tot 54 jaar. Bij huiszoekingen namen rechercheurs een paar duizenden euro cash, een BMW, sieraden en administratie in beslag.

Het kan zijn dat ook anderen dan de gearresteerde verdachten geld van de betrokken bankrekeningen hebben opgenomen. Het tv-programma Opsporing Verzocht zendt vandaag beelden uit van camera's bij geldautomaten.

Onmogelijk
De Belastingdienst heeft dit soort fraude inmiddels onmogelijk gemaakt. Vanaf 1 december kan een burger nog maar met één rekeningnummer zaken doen met de dienst. Die rekening moet bovendien op naam staan van degene die recht heeft op de teruggave.

www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/articl...
DeZwarteRidder
0
wo 23 apr 2014, 14:33
'Heropvoeding' Berlusconi officieel van start
MILAAN -

De 'heropvoeding' van Silvio Berlusconi gaat woensdag officieel van start: de ex-premier van Italië moet om 18.00 uur tekenen voor de nadere voorwaarden van zijn taakstraf. Uren tevoren stonden al verslaggevers, tv-ploegen en kijklustigen te wachten voor het Bureau Uitvoering Taakstraffen (UEPE) op het Veninoplein in Milaan, aldus persbureau ANSA.

Berlusconi ontmoet maandagavond zijn reclasseringsambtenaar, Severina Panarello. Zij houdt toezicht op de minstens vier uur werk die de mediamagnaat wekelijks moet doen in een bejaardentehuis. Die taakstraf komt in de plaats van een veroordeling tot vier jaar gevangenisstraf voor belastingfraude.
haas
0
De norm van D'66 in de praktijk ??
===============================================

wo 23 apr 2014, 23:43| lees voor
Ophef om strafblad D66-wethouder

VOORST -
Oppositiepartijen in de Gelderse gemeente Voorst zijn boos over de benoeming van een D66-wethouder met een fraudeverleden.

Wim Vrijhoef werd in 2006 veroordeeld omdat hij als directeur van de Gelderse Ontwikkelingsmaatschappij ruim 600.000 euro aan gemeenschapsgeld in zijn eigen zak gestoken had. Hij kreeg daarvoor een jaar cel, waarvan vier maanden voorwaardelijk.

www.telegraaf.nl/binnenland/22544705/...
haas
1
NOu ja, die knaap kwam natuurlijk nergens aan de bak bij "normale " werkgevrs met zo 'n score bij jusititie

Is ie toch slim: kon kiezen tussen Politiek of lid worden van motorclub ?:)
[verwijderd]
0
BREAKING: Fmr. KPMG partner Scott London sentenced to 14 mos. in prison; London pled guilty to securities fraud in insider trading scheme.
haas
0
Drie veehandelaars moeten voor de strafrechter in Turnhout verschijnen voor een fraude van minstens 33 miljoen euro met ruim 31.500 runderen. Ook de bank BNP Paribas Fortis is daarbij opgelicht voor 27 miljoen euro. Dat staat vandaag in de krant De Tijd.

De zaak kwam aan het licht door het faillissement in 2010 van Weyl Beef Products, de grootste veeslachter van Nederland. De bedrijfsleiders bekenden dat ze tien jaar lang de boekhouding hadden vervalst om de slachterij overeind te houden. Na de mond- en klauwzeercrisis was het immers pompen of verzuipen. De omzet werd kunstmatig opgeklopt: in feite bleek het positief eigen vermogen van 12 miljoen euro een negatief eigen vermogen te zijn van 33 miljoen euro.

De Nederlandse topman van Weyl en de twee Belgische veehandelaars verschijnen op 23 april voor de strafrechter in Turnhout voor schriftvervalsing, witwassen, faillissementsinbreuken en oplichting.
voda
0
'Crisis kost Bank of America weer miljarden'

VRIJDAG 25 APRIL 2014, 17:07 uur | 8 keer gelezen

NEW YORK (AFN) - Het Amerikaanse openbaar ministerie wil Bank of America een boete van ruim 13 miljard dollar (9,4 miljard euro) opleggen vanwege de handel in aan hypotheken gerelateerde beleggingsproducten in de jaren voor de financiële crisis. Dat meldde persbureau Bloomberg vrijdag op basis van ingewijden.

Bank of America betaalde eerder al 9,5 miljard dollar aan de toezichthouder op de Amerikaanse huizenmarkt FHFA om verder vervolging door die organisatie af te kopen. Met de nieuwe megaschikking zou Bank of America voorlopig het zwaarst worden gestraft voor de handel die mede de aanzet gaf tot de financiële crisis. JPMorgan Chase voert de boetelijst op dit moment aan. Die bank betaalde in totaal 13 miljard dollar aan justitie en de FHFA.

De banken zouden in de jaren voor de financiële crisis beleggers onvoldoende hebben ingelicht over de risico's van hun producten. Die waren gerelateerd aan hypotheken die werden verstrekt aan huizenkopers die niet of nauwelijks kredietwaardig waren. Bij Bank of America gaat het vooral om hypotheken die werden verkocht door Countrywide Financial, dat in 2008 werd ingelijfd.
haas
0
zo 27 apr 2014, 17:52
Weer kartelzaak bij Deutsche Bahn
BERLIJN (AFN) - Het Duitse spoorbedrijf Deutsche Bahn heeft na intern onderzoek een nieuwe kartelzaak gevonden, waarbij het concern 18 jaar lang te hoge prijzen heeft betaald voor betonnen spoorbielzen. Dat maakte het staatsbedrijf zondag bekend, naar aanleiding van berichtgeving over de zaak door Bild am Sonntag.
Naar ArcelorMittal detailpagina >

Deutsche Bahn eist nu een schadevergoeding van tientallen miljoenen euro's van minstens negen staalbedrijven die bij het kartel waren betrokken. Zij zouden tussen 1984 en 2002 48 miljoen met staal versterkte betonnen spoorbielzen hebben verkocht aan het bedrijf, waarbij door illegale afspraken de prijzen 20 tot 30 procent te hoog waren. Volgens Deutsche Bahn weigeren zij tot een schikking te komen en daarom wordt nu een schadevergoeding geëist.
voda
0
Britten klagen Libor-verdachten uit VS aan

MAANDAG 28 APRIL 2014, 17:15 uur | 11 keer gelezen

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Britse autoriteiten hebben maandag opnieuw drie ex-medewerkers van Barclays aangeklaagd vanwege hun rol in de internationale fraude met het rentetarief Libor. Daarbij richten de Britse onderzoekers voor het eerst hun pijlen op bankiers die in de Verenigde Staten voor het Britse concern werkten.

Volgens de Britse fraudebestrijders van het Serious Fraud Office hebben de handelaren meegewerkt aan de samenzwering waarbij het veelgebruikte Libortarief werd gemanipuleerd. In verband met die grootschalige fraude zijn inmiddels door Britse en Amerikaanse onderzoekers in totaal al 17 personen aangeklaagd.
haas
0
ma 05 mei 2014, 16:24 | 212 reacties | lees voor
Vrijwilligersbaan Rehwinkel bestaat niet


Foto: ANP
GRONINGEN -
Voormalig burgemeester Peter Rehwinkel van Groningen is niet actief voor de Europese organisatie UCLG. De PvdA'er had gezegd dat hij daar aan de slag zou gaan als vrijwilliger, om een centrum voor rampenbestrijding op te zetten

Het UCLG laat echter in een schriftelijke verklaring aan RTV Noord weten dat Rehwinkel niet voor de organisatie actief is: ,,Hij verloor zijn mandaat toen hij opstapte als burgemeester." Het UCLG benadrukt dat leden van de organisatie altijd hun taken uitvoeren naast hun ,,benoemde functie''. Rehwinkel hing zijn ambtsketting 1 november vorig jaar aan de wilgen.
Zaterdag werd al bekend dat PvdA'er Rehwinkel langer gebruik zou maken van wachtgeld dan de zes maanden die hij zelf had voorspeld.
DeZwarteRidder
0
di 06 mei 2014, 08:35 |
Soester fraude-familie voor rechter
door Bart Mos
UTRECHT -

Een compleet gezin uit Soest moet vandaag voor de rechter verschijnen.
Vader Hans (64), moeder Johanna (54) en hun 30-jarige zoon Maikel worden verdacht van het plegen van beleggingsfraude.

Via bedrijven als Regge Vastgoed, Hypothecaire Vastgoed Obligaties, Duitse Investerings Maatschappij Holland en Weststaete, wisten ze volgens justitie 43 miljoen euro achterover te drukken. Begin dit jaar werden zij gearresteerd. Bij de aanhouding werden hun Jaguar, een Porsche, twee Mercedessen en een vuurwapen in beslag genomen.

Bart Mos doet vanaf half 10 via Twitter live verslag uit de rechtbank.
voda
0
Credit Suisse op punt hoogste belastingboete ooit te betalen

WASHINGTON (Dow Jones)--Credit Suisse (CS) lijkt voor meer dan $1 miljard te gaan schikken met Amerikaanse officieren van justitie met betrekking tot beschuldigingen dat de bank rijke Amerikanen heeft geholpen met het ontduiken van belasting, stellen personen die op de hoogte zijn van de situatie.

Het ministerie van justitie heeft er bij Credit Suisse op aangedrongen dat de bank schuld bekend en Amerikaanse functionarissen hebben er in toenemende mate vertrouwen in dat een dergelijke overeenkomst in de komende dagen kan worden bereikt, aldus de bronnen. Een woordvoerder van Credit Suisse was niet bereid commentaar te leveren over de huidige onderhandelingen.

Het is niet precies duidelijk hoe de boete van Credit Suisse gestructureerd zal zijn, maar een schikking van meer dan $1 miljard zal de $780 miljoen die UBS in 2009 voor soortgelijk gedrag moest betalen overschrijden.

Door John Revill. Vertaald en bewerkt door Ellen Proper; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; ellen.proper@wsj.com


voda
0
AFM waarschuwt voor ´valse beursprofeten´

DONDERDAG 8 MEI 2014, 12:37 uur | 1174 keer gelezen

AMSTERDAM (AFN) - Beleggers moeten uiterst voorzichtig zijn met tips van zogenoemde signaalaanbieders, waarschuwt de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Het gaat hier om partijen die beleggers via e-mail, via sms of telefonisch op de hoogte brengen van beursnieuws en -koersen en algemene handelssignalen geven. Zij beloven vaak onrealistisch hoge rendementen en brengen hoge kosten in rekening.

Het is volgens de AFM de vraag of het rendement van de 'inside tips’ opweegt tegen de kosten die een belegger maakt voor de diensten van een signaalaanbieder. “Beleggers doen er goed aan zeer kritisch naar de voorgespiegelde rendementen en de kosten te kijken en bij twijfel niet met een signaalaanbieder in zee gaan. Het is belangrijk een afweging te maken tussen de kosten en het geboden rendement. Hoe hoger het beloofde rendement, des te groter het risico”, aldus de toezichthouder.

De tips van deze beursprofeten worden vaak door een computer gemaakt. Ze zijn dan ook algemeen van aard, en niet te vergelijken met het persoonlijk advies dat een beleggingsadviseur, vermogensbeheerder of bank kan geven.

Signaalaanbieders hebben geen vergunningplicht en staan niet onder toezicht van de AFM. De toezichthouder roept beleggers wel op misstanden te melden bij het Meldpunt Financiële Markt.
voda
0
Mooi werk!

'Voortvluchtige fraudeur in Marbella aangehouden'

Na een maandenlange zoektocht is de voortvluchtige meesterfraudeur Robert van de R. (64) uit Bosch en Duin gevonden in Marbella. Hij is donderdag op verzoek van de FIOD gearresteerd door de Spaanse politie.
Van de R. zou betrokken zijn bij negen dubieuze faillissementen en talloze mensen en ondernemingen voor grote bedragen hebben gedupeerd. Behalve door justitie werd hij ook gezocht door curatoren en schuldeisers. Hij leidde een luxe leven aan de Costa del Sol waar hij in een villa woonde.

Misdaadverslaggever John van den Heuvel spoorde Van de R. samen met zijn team op voor het televisieprogramma Op de Vlucht. Hij is overgebracht naar een gevangenis in Madrid waar hij zijn uitlevering aan Nederland afwacht, zo schrijft De Telegraaf.

www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/articl...
bik
0
Als de overheid je niet helpt,is daar Jean Claude Van Damme (John Van Den Heuvel) de man die overal achteraan gaat.Wel vreemd dat in 50 min.alles steeds als een puzzle stuk in elkaar past.Maar ja,het is dan ook een meester vervolger.grmpf.
DeZwarteRidder
0
Buffelmozzarellabende betrapt
maandag 12 mei 2014, 12:29

In Italië heeft de politie dertien mensen opgepakt omdat ze fraudeerden bij de productie van buffelmozzarella.

De kaasmaker uit de regio Caserta, ten noorden van Napels, hield zich niet aan de regels. De mozzarella moet gemaakt worden van buffelmelk, maar de producent verving die melk door goedkopere koeienmelk, en voegde daar chemische producten aan toe.

Dat was niet alleen tegen de regels, maar het was volgens het Italiaanse openbaar ministerie ook gevaarlijk voor de consument. De politie pakte de kaasmakers op, maar ook een netwerk daaromheen, waaronder dierenartsen.
2.220 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 107 108 109 110 111 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  -0,77  -0,09%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 -0,18%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.318,01 +0,08%
 EUR/USD 1,0708 +0,05%
 WTI 82,90 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +24,31%
ASMI +10,99%
BESI +4,08%
NX FILTRATION +3,85%
TomTom +3,80%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -11,00%
ING -5,96%
Flow Traders -2,94%
WDP -2,89%
RELX -2,04%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront