Fondsmanager Gezocht « Terug naar discussie overzicht

Hoop op Welvaart

4.806 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 237 238 239 240 241 » | Laatste
Bruut
0
Hoezo ga je nu in de DAX SPL? Is de aexSPL al op zijn hoogtepunt geweest? Je hebt tot nu toe een hele goede hand gehad in de koersvoorspellingen. Wat volg je voor je aan en verkopen?
Ali Babba
0
Jammer dat vandaag de DAX met -0,06% sluit en AEX met +0,59% zien we morgen waarom DAX SPL toch een betere keuze was?
Hanzicht
0
Voor de grote lijnen volg ik de analyses van Bas Heijink en Nico Bakker.Met de nodige slagjes om de arm zitten zij vaak heel goed met hun voorspellingen! Verder is het toch een gevoelskwestie. Is de AEX wat meer achtergebleven of is dat de Dow? Ik vind de Dow en de Dax trouwens over het algemeen wat meer potentie hebben dan de AEX. Verder is het natuurlijk met een klein bedragje wat makkelijker beleggen dan met een groot bedrag. Het blijft toch een zaak van sterke zenuwen. Vorige week was bijv. wat dat betreft geen pretje.
Hanzicht
0
Tsjonge de Dow vanavond toch nog + 0,46%! Wallstreet is toch maar weer de kurk waarop alles drijft. Zonder zinkt de rest van het beurswereldje als een baksteen en dat is verdorie al de hele week zo. Morgen even kort op de bal spelen afhankelijk wat de futures morgenvroeg doen. Is de richting positief dan bijv. voor één dagje er in met TL-etjes long op bijv. de CAC en de AEX voor de verandering. Hefbomen tussen 25 en 35. Winst of verlies pakken en voor het weekend er weer uit. Het rommelt mij te hard daar in de Krim. Hadden ze daar vroeger ook al niet ns een oorlogje?
Bruut
0
Hi,
Waarom koop je nu geen AEX Short? Denk je dat het een storm in een glas water is? Of wacht je nog even af wat de ontwikkelingen worden?
Hanzicht
0
Het laatste Bruut!
Wachten op een duidelijker beeld. Het kan nu alle kanten op, waarschijnlijk zuid maar ik durf er even niet op te gokken heb....en jij?
Twijfel of wat puts of shorts op Tesla cq Facebook niet lucratief zou kunnen zijn?!
Bruut
0
Denk dat Poetin toch zich niet direct weg laat sturen. Heb al wel aex short. Ook technisch gezien verslechtert het beeld , nu het onder 393 is.
Heb jij een schatting hoever het naar beden gaat?
Wel handen aan de knop hoor!
Hanzicht
0
Geen idee hoever. Als je nu ziet hoe sterk wallstr. relatief nog blijft liggen, denk je dat valt mee! Van de andere kant als de pleuris daar echt uitbreekt dan kan het ver naar beneden en houdt de jaarbodem 379,5 van BAS H. het echt niet. Ook W.Buffet kan roepen wat hij wil maar als het daar escaleert dan vallen we als een baksteen richting 300. Aan de andere kant als Poetana de storm in het glas laat, dan gaat het ook weer heel snel omhoog. Zelf blijf ik er nog even af, Succes met je shorts.
Hanzicht
0
Nog niet Bruut. De TA van Bas en Nico zijn niet echt eenduidig. Bas H is wat positiever: "We moeten in de komende dagen dan ook zeer alert zijn op bodemvormingsignalen die het einde van deze zeer snelle en heftige mini-correctie kunnen markeren. Ik sluit zelfs niet uit dat het dieptepunt gisteren al op de borden is gezet als we kijken naar de weekgrafiek en de RSI"
TA (dag)Nico zegt: "Een felle actie roept veelal en felle reactie op, dus enig herstel, ofwel een rebound, ligt wel voor de hand. Fibo indiceert dan weerstand in de 393-396 zone. Topvorming aldaar bevestigt de trendbreuk en zal de beren aansporen opnieuw toe te slaan. Boven 396 is er weer zicht op een nieuwe uptrend.
Voor nu uitzien naar een rebound en lagere topvorming, daarna zo mogelijk (nieuwe) short posities openen."
In de week TA is hij weer wat positiever. Nog niet een eenduidig beeld dus.
Twijfel = niet inhalen Ik wacht daarom maar even om te voorkomen dat je telkens achter de feiten aanloopt, wat meestal veel geld kost omdat je er dan telkens net naast zit met je trades. Het begint al wel te kriebelen moet ik zeggen.
Van de andere kant, zodra in de Krim net als destijds in Georgie, het schieten begint, dan knallen wie weer naar beneden. Helemaal in combi met het evt. niet door gaan van een renteverlaging donderdag.
Heeft je short AEX trouwens al wat opgeleverd?
Ali Babba
0
quote:

Hanzicht schreef op 4 maart 2014 16:19:

+ TL CAC.
+ Op Hoop van Zegen dan maar.
vous êtes un héros, nous espérons que vous ne serez pas déçu France
Hanzicht
0
Jongens wat ben ik blij dat ik long in de CAC ben gegaan ipv in de DAX! Het zelfoprichtend vermogen van onze oosterburen is toch echt bedroevend de laatste tijd. Zij zouden nu toch juist die Europese kurk moeten zijn? Wat gaat er daar niet goed of gaat het gewoon te goed?
Wie heeft een idee?
Ali Babba
0
quote:

Hanzicht schreef op 6 maart 2014 16:21:

Jongens wat ben ik blij dat ik long in de CAC ben gegaan ipv in de DAX! Het zelfoprichtend vermogen van onze oosterburen is toch echt bedroevend de laatste tijd. Zij zouden nu toch juist die Europese kurk moeten zijn? Wat gaat er daar niet goed of gaat het gewoon te goed?
Wie heeft een idee?
Compliment voor het inzicht.

Zouden ze in Duitsland/DAX nu niet wat meer bezorg zijn over de Krim situatie gegeven hun afhankelijkheid. En ze zitten ook in kilometers dichter bij het vuur..
Hanzicht
0
Zou het? Die jongens zijn toch niet bang voor een oorlogje meer of minder?
Of is het dat plus de EM-sorus waardoor ze bang zijn dat ze minder PKWeetjes verkopen?
Hanzicht
0
Hoe dan ook. In verband met de slapte bij de buren denk ik dat ik mijn aandacht maar wat verleg naar de zuiderburen. Ik zag laatst een artikel (Erem Nikken??), dat ik even niet meer kan terugvinden, dat de BEL 20 veel betere prestaties laat zien dan de AEX, Dax en Dow. Hetzelfde geldt voor onze eigen AMX. Jammer dat die turbo's niet met grote hefbomen beschikbaar zijn. Maar dat wordt waarschijnlijk wel gecompenseerd door het veel betere rendement. Misschien een ideetje?
Ali Babba
0
BEL 20 zeker mooie index, ook Belgacom had ik poosje op de korrel ook door erg hoog dividend > 10% maar dat is nu wel over. Hebben wel goede investeringen gedaan 4G netwerk enzovoorts en nieuw bewind.

Vind het zelf wat lastiger buiten NL veel te beleggen toch het gevoel niet volledig toegang tot al het nieuws.

AMX dichter bij huis, presteert zeker meestal wat beter, daar zijn volgens mij wel hefboomproducten voor.
Hanzicht
0
Hi Ali, Je hebt vast gezien dat ik van individuele fondsen ben afgestapt. Te vaak de kous op de kop gekregen. Al die debacles met fondsen als Imtech, SBM, Boskalis, KPN, enz. Ondanks dat je portefeuille het dan op zich prima doet, boer je toch achteruit. Indexbeleggen werkt wat dat betreft veel beter. Beetje spanning en rendement toevoegen door voor turbo's met hogere hefbomen te kiezen. En zo geen last meer van individuele tegenvallers met als bijkomend voordeel dat het veel minder tijd kost om allerlei info van tig fondsjes te moeten bijhouden. Kijk nu alleen nog macro ipv micro.
4.806 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 237 238 239 240 241 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,13%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 +0,02%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront