Unit 4 Agresso « Terug naar discussie overzicht

Unit 4 in het nieuws!

619 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 27 28 29 30 31 » | Laatste
[verwijderd]
1
Heel goed vasthouden.
Bij Unit4 gaat de kost voor de baat uit.
Hebben nu veel kosten met financial force.
als dat over is en er is nu een grote toestroom van nieuwe klanten gaat ahet opeens heel hard.
Kosten vallen weg maar wel nieuwe klanten. Reken uit je winst.
Koers van 40 euro echt niet vreemd en dan komt er een overnamebod van een grote partij voor 50 of meer.
Heb een jaartje of drie geduld. :-)
[verwijderd]
0
Ik denk dat het een partij is die de potentie van Unit4 aan het ontdekken is.
Wil je een groter aantal stukken kopen gaat de koers zeker omhoog.
111 duizend stukken is bijna drie miljoen. Is nou ook weer niet zoveel.
[verwijderd]
0
Gisteren was hetzelfde scenario bij Twentse kabel. Zit ik ook in.
Gaat prima de laatste dagen
viermeiden
0
L.s.,

09 September 2013

Bedrijfssoftwareleverancier steunt stichting voor spierziekten bij kinderen financieel en met kennis UNIT4 heeft een driejarige sponsorovereenkomst getekend met Stichting Spieren voor Spieren. De bedrijfssoftwareproducent ondersteunt deze organisatie - die zich inzet voor het welzijn van kinderen met een spierziekte - zowel financieel als met kennis en software. Daarnaast zal UNIT4 deelnemen aan diverse sportieve evenementen deelnemen en zelf evenementen organiseren om geld binnen te halen voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

UNIT4 doneert een vast bedrag per jaar. Daarnaast kunnen werknemers een vrijwillige bijdrage leveren die de softwareleverancier verdubbelt. Behalve financiële steun, gaan medewerkers zich fysiek inzetten voor Spieren voor Spieren. Bij alle werkmaatschappijen van UNIT4 is een ambassadeur benoemd die activiteiten voor de stichting coördineert.

Joost Wijnhoud, directeur Spieren voor Spieren: “Wij zijn zeer verheugd met UNIT4 als nieuwe partner. Structurele partnerschappen zoals deze maken het voor ons mogelijk om structureel onderzoek te blijven doen naar spierziekten. Naast de ondersteuning op financieel vlak zijn wij ook erg blij dat UNIT4 haar kennis, producten en diensten ter beschikking stelt, wat bijdraagt aan de verdere ontwikkeling en doelstellingen van Spieren voor Spieren.”

Jos Andeweg, directeur UNIT4 Benelux & Frankrijk: “Wij maken software die organisaties helpt om vooruit te denken. Met de sponsoring van Spieren voor Spieren hopen we een constructieve bijdrage te leveren aan onderzoek waardoor kinderen met een spierziekte ook vooruit kunnen denken over een betere toekomst.”

UNIT4 levert Spieren voor Spieren tevens UNIT4 Multivers Online, cloudsoftware om de financiële administratie in bij te houden. Ook zal UNIT4 ondersteunen bij fondsenwerving van de stichting via online kanalen als social media en websites.

viermeiden
[verwijderd]
0
Gisteren toch een paar stukken die ik voor een korte rit had gekocht verkocht. Winst is winst.
viermeiden
0
L.s.,

11 September 2013

Vanaf heden werkt coöperatie DELA met hypotheeksoftwarepakket Efdece bij de verwerking van aanvragen via het Hypotheken Data Netwerk (HDN).
Vanaf heden werkt coöperatie DELA met hypotheeksoftwarepakket Efdece bij de verwerking van aanvragen via het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Deze hypotheeksoftware helpt in het geven van een zorgvuldig en onafhankelijk hypotheekadvies. Efdece is ontwikkeld door UNIT4.

Met deze automatiseringsslag realiseert DELA een flinke tijdsbesparing en kwaliteitsverbetering voor intermediairs. Aanvragen worden gemakkelijk verwerkt via het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Dankzij de aansluiting op HDN kan een financieel adviseur via het Hypotheekadviespakket van Efdece rechtstreeks aanvragen indienen voor een overlijdensrisicoverzekering bij DELA. Deze verbeterslag maakt het aanvraagproces voor onafhankelijk financieel adviseurs een stuk eenvoudiger, efficiënter en gebruiksvriendelijker.

Armand Baas Becking, directeur DELA Intermediair: “Met het ontsluiten van onze overlijdensrisicoverzekering willen wij als DELA een positieve bijdrage leveren aan het zo kostenefficiënt als mogelijk kunnen bemiddelen voor de vele adviseurs die werken met Efdece”.

“Met de samenwerking tussen UNIT4 en DELA bieden we het intermediair een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing. Minder administratie en dus meer tijd voor de klant en het ondernemen. Een mooie ontwikkeling,” aldus Fred Lingg, Algemeen Directeur bij UNIT4.

viermeiden
viermeiden
0
L.s.,
NIT4 Cura Zorgmonitor Mobile geeft het management van Estinea de mogelijkheid om ‘overal en altijd’ in control te zijn
Estinea gaat Mobile Business Intelligence van UNIT4 inzetten bij het aansturen van de organisatie. De zorginstelling gaat hierbij gebruik maken van tablets en is daarmee één van de eerste zorgorganisaties in Nederland die dat doet. Mobile BI is een module van het management informatiesysteem UNIT4 Cura Zorgmonitor. Doordat actuele gegevens overal en altijd beschikbaar zijn, stelt de module het management van Estinea in staat om zijn processen efficiënter te beheren.

Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Negenhonderd professionals en 235 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor ongeveer duizend cliënten. Estinea verleent ondersteuning en begeleiding vanuit de visie waarbij de cliënt centraal staat. De zorginstelling stelt zich hierbij het doel dat het werk zo eenvoudig mogelijk en met zo weinig mogelijk bureaucratie uitgevoerd moet worden. Met het inzetten van sturing via tablets zet Estinea een grote stap in het vervullen van de wens om uiteindelijk volledig digitaal te werken.

Medio 2011 besloot Estinea om zijn spreadsheetlandschap te vervangen door een BI tool die de stuurinformatie actueel, laagdrempelig en overzichtelijk aanbiedt aan de managers en teamleiders. Door de integratie met de operationele applicaties van de UNIT4 Cura Suite (ECD, HRM en Finance) kon dit systeem in korte tijd worden geïmplementeerd. Het wordt nu verder uitgerold naar de tablets. Tot voor kort werd de BI applicatie ‘ UNIT4 Cura Zorgmonitor’ geraadpleegd via het web en middels een automatische pdf-push. Met het inzetten van mobile BI is hier sinds kort een derde informatiekanaal bijgekomen. Hiermee verwacht de zorgorganisatie sneller te kunnen schakelen en in te kunnen springen op veranderingen die op de organisatie afkomen. Ook verwacht Estinea dat de printkosten afnemen doordat de gegevens van onder andere cliënten, kwaliteit en ziekteverzuim onder de vingertop beschikbaar zijn.

Sjoerd Rooks, Manager Bedrijfsvoering bij Estinea: “Mobile Business Intelligence ondersteunt Estinea in het stimuleren van de zelfsturing in de organisatie. Verantwoordelijkheid lager in de organisatie vraagt dat je alle medewerkers binnen de teams bedient met laagdrempelige en actuele stuurinformatie. Momenteel is het MT al een tijd live met Mobile BI en vanaf 2014 worden ook zelfsturende teams via Mobile BI bediend.”

Robert van Ginkel, Teamleider Sales bij UNIT4 BI Solutions: “We zijn erg blij dat de UNIT4 Cura Zorgmonitor met mobile BI functionaliteit Estinea verder helpt in efficiënte en effectieve sturing en het behalen van betere prestaties.” Dit bevestigt ook onze overtuiging dat Mobile BI apps relevanter worden voor onze klanten. Mobiel werken stelt organisaties in staat om sneller te acteren en hierdoor kosten te besparen en de kwaliteit te verhogen. In deze tijd is dat een steeds belangrijker wordend aspect bij iedere organisatie!”

Bij de verdere ontwikkeling van haar BI omgeving, die Estinea samen met UNIT4 vormgeeft, wordt er rekening gehouden met de mogelijkheid van het tonen van overzichten op de iPad. Zodra het overzicht klaarstaat, is het slechts een kwestie van het downloaden van de applicatie en deze vervolgens koppelen aan de BI omgeving. Wanneer dit is gedaan, kan de medewerker aan de slag.

Voor meer informatie over BI is de whitepaper hier te downloaden.

viermeiden
[verwijderd]
0
De 10 aandelen die ik als profitmaker eruit wil 'picken ' en waarvan ik persoonlijk verwacht dat verdere koersstijgingen in het verschiet liggen de komende tijd:
- TKH (Twentse Kabel)
- KPN
- Imtech
- Bam
-Arcadis
- OCI
- Unit4
- Ten Cate
- Boskalis
- SBM

Suc6 allen de komende beursweek
[verwijderd]
0
UNIT4 opent kantoor in Australië


17 September 2013

Peter Simons benoemd als directeur Australië & Nieuw-Zeeland
UNIT4 heeft met de aanstelling van Peter Simons als directeur Australië en Nieuw-Zeeland officieel zijn intrede gedaan op de Australische markt. Na eerder al samengewerkt te hebben met verschillende gespecialiseerde distributeurs uit de regio, zet UNIT4 nu definitief voet op Australische bodem. Met deze stap wil UNIT4 zijn lokale klantenbestand verder uitbreiden. Het regionale hoofdkantoor wordt gevestigd in Sydney.

Om het lokale klantenbestand verder uit te breiden, werkt UNIT4 samen met de gespecialiseerde distributeurs: Agresso Pty Limited, Connexxion Business Solutions en S1 Consulting & Software Services Pty Ltd (S1).

Deze partners vormen een belangrijke schakel in het succesvol introduceren van de producten van UNIT4 op de Australische markt. Ook gaan zij diensten leveren rondom deze producten. Samen hebben deze partners een lokaal klantenbestand dat bestaat uit meer dan dertig bedrijven. Tot dit klantenbestand behoren onder andere de regering van de provincie Queensland, het Openbaar Ministerie, Kinetic IT en Save the Children.

Peter Simons heeft vijftien jaar ervaring in de Australische IT-sector. Hij is verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand in Australië en Nieuw-Zeeland. In Australië biedt UNIT4 onder meer het ERP-pakket UNIT4 Agresso en de financiële management-oplossing UNIT4 Coda aan. Daarnaast wil UNIT4 het aanbod van shared services-oplossingen in Australië verder uitbreiden.

"Onze relaties met Agresso Pty Ltd, Connexxion en S1 Consulting vormen de sleutel tot succes in deze regio", legt Simons uit. "We zijn vastbesloten om onze bestaande klanten in de regio de kwaliteit te leveren die ze van ons en onze partners verwachten. De Australische markt heeft een enorm potentieel", vervolgt hij. "Wij maken hier graag deel van uit. Het openen van een lokaal hoofdkantoor is hierbij slechts de eerste stap. We gaan ons met onze producten voornamelijk richten op de overheid, het hoger onderwijs, non-profit organisaties en de commerciële sector."
voda
0
UNIT4-aandeelhouders keuren BAVA-voorstellen goed


AMSTERDAM (Dow Jones)--UNIT4 nv (U4AGR.AE) meldt dinsdag nabeurs dat de aandeelhouders akkoord zijn gegaan met de voorstellen van de buitengewone aandeelhoudersvergadering (BAVA).

Op de agenda stonden onder andere benoeming van Jose Duarte tot chief executive (CEO). De termijn van Duarte gaat in op 1 januari 2014, tot die tijd zal hij als co-CEO optreden naast Chris Ouwinga.

Daarnaast werd de benoeming goedgekeurd van Chris Ouwinga, Philip Houben, Rob Ruijter, Frank Rövekamp en Nikki Beckett tot non-executive bestuursleden eveneens met ingang vanaf 1 januari 2014.

Ook een aanpassing van het remuneratie-beleid, waaronder de remuneratie van non-executive bestuursleden, werd goedgekeurd, meldt UNIT 4.


- Door Elco van Groningen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; elco.vangroningen@wsj.com

viermeiden
0
L.s.,

01 Oktober 2013

AmbraSoft kan in nieuwe omgeving ongelimiteerd groeien zonder kwaliteitsverlies
AmbraSoft, leverancier van educatieve software, heeft zijn volledige online infrastructuur naar de Amazon Web Services (AWS) cloud laten brengen door UNIT4. Om snel te kunnen groeien was het noodzakelijk om de IT-infrastructuur te vervangen. UNIT4 heeft een cloud-omgeving ontworpen en geïmplementeerd die aan de wensen van de softwareleverancier voldoet. Dankzij de AWS-expertise van UNIT4 kan AmbraSoft in de nieuwe omgeving ongelimiteerd groeien en hebben klanten geen last van eventuele digitale drukte.

AmbraSoft, onderdeel van Noordhoff Uitgevers, is de eerste Nederlandse partij die UNIT4 naar de AWS-cloud brengt. De leverancier van educatieve software kan bottlenecks die de vorige infrastructuur met zich meebracht nu eenvoudig opvangen. Dat komt doordat de Amazon-omgeving automatisch bijschaalt als het gebruik van de applicatie toeneemt. Indien de capaciteitsbehoefte afneemt dan daalt ook de beschikbare capaciteit. AmbraSoft betaalt daardoor alleen voor de capaciteit die wordt afgenomen en hoeft niet te investeren in servercapaciteit die achteraf niet nodig blijkt. Dat is een van de eigenschappen van AWS.

Meer dan vijfduizend basisscholen in Nederland en Vlaanderen maken gebruik van de online software van AmbraSoft. Niet alleen leerlingen, maar ook kinderen thuis oefenen met rekenen en taal zonder gebonden te zijn aan een methode. De software is zo ontwikkeld dat kinderen er zelfstandig mee aan de slag kunnen.

UNIT4 maakte in april dit jaar bekend een samenwerking met Amazon te hebben gesloten voor consultancy en technisch beheerdienstverlening op het Amazon Web Services platform.

AWS heeft als uitgangspunt dat het technologie beschikbaar stelt en het is aan de afnemers om hierop diensten te ontwikkelen die voldoen aan de wensen van de business met betrekking tot beschikbaarheid, veiligheid, architectuur, integratie en andere wensen. “Daar zit de toegevoegde waarde van UNIT4”, stelt Jack van der Velde, directeur UNIT4 IT Solutions. “We zijn zeer trots dat we de IT van AmbraSoft succesvol naar het cloudplatform van Amazon hebben gemigreerd.”

Ylber Sadiku, IT Technical Manager bij AmbraSoft is ook blij met de nieuwe cloudomgeving. “We kunnen ons nu focussen op de klanttevredenheid in plaats van op de machines.”

viermeiden
viermeiden
0
L.s.,

Chris Ouwinga, CEO van UNIT4, is uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year in de categorie ‘Master’. De awards, een initiatief van accountants- en adviesorganisatie Ernst & Young, werden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt. The Master Entrepreneur award wordt toegekend aan ondernemers die langer dan tien jaar aan het roer staan van een organisatie.

De onafhankelijke jury prees Ouwinga vanwege zijn passie, visie en lef dat hij heeft getoond tijdens zijn carrière bij UNIT4. Ouwinga richtte UNIT4 op in 1980 en werd CEO in 1986. Onder zijn supervisie groeide de organisatie uit tot één van de grootste leveranciers van zakelijke software in Europa. De belangrijkste producten van UNIT4 zijn Agresso ERP en Coda Financials. De omzet van UNIT4 was in 2012 469,8 miljoen euro.

Ouwinga ontving de prijs uit handen van Hans Biesheuvel, oprichter van ondernemersvereniging ONL en tevens juryvoorzitter van EY Entrepreneur of the Year.

Ouwinga: "Het is een hele eer om deze award in ontvangst te mogen nemen. Zeker in deze fase van mijn carrière; op 1 januari zal ik na een periode van 33 jaar het stokje overdragen aan de nieuwe CEO, José Duarte. UNIT4 groeit al jaren heel stabiel en we zijn hard op weg om de omslag te maken van traditionele software naar het cloud-model. Ik ben er van overtuigd dat we deze koers de komende jaren kunnen doorzetten. Zo kunnen we onze klanten blijven helpen om met succes in te spelen op alle veranderingen die eraan zitten te komen."

viermeiden
viermeiden
0
L.s.,

SLIEDRECHT (AFN) - Unit4 staat in de belangstelling van een aantal private equityfirma's, die het softwarebedrijf mogelijk willen kopen. De overnameprijs kan oplopen tot 35 euro per aandeel. Dat maakte de onderneming maandag bekend.

Unit4 is ,,verkennende gesprekken'' begonnen met de mogelijke kopers. Het bedrijf heeft ING Corporate Finance en Oppenheimer aangesteld als financieel adviseurs. De Brauw Blackstone Westbroek levert juridisch advies.

Financieel bestuurder Edwin van Leeuwen wilde desgevraagd tegen AFN het concrete aantal en de namen van de private-equitypartijen niet noemen. Ook wilde hij niet zeggen of het nationale of internationale spelers betreft. ,,Het zijn voorlopige gesprekken, we bevinden ons nog echt in de beginfase. We moeten een breed scala aan zaken bekijken, niet alleen de prijs maar ook de belangen van stakeholders'', aldus Van Leeuwen.

Een overnameprijs van 35 euro per aandeel zou Unit4 waarderen op in totaal ruim 1 miljard euro. De leverancier van bedrijfssoftware had vorig jaar een omzet van bijna 500 miljoen euro en een bedrijfsresultaat (ebitda) van circa 100 miljoen euro.

viermeiden
[verwijderd]
0
Wat denken jullie er van?

Verkopen of misschien toch een paar stukken nog bijkopen laag in de 32?

Ik ben nu erg aan het twijfelen.
Vind de eventuele prijs van 35 niet echt aan de hoge kant gezien de vooruitzichten van Unit4 over een paar jaar.
Nu hebben we net de kosten gehad en het grote oogsten moet net op gang gaan komen.
viermeiden
0
Beste unit4 beleggers,

het is nu op een dag na 3 jaar geleden dat ik dit draadje heb geopend, de koers was toen rond de 20 euro! Na meerdere ritjes heb ik vandaag mijn Unit's verkocht en ga verder in een ander fonds.
Ik wens iedereen veel succes met zijn/haar keuzes.

viermeiden
619 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 27 28 29 30 31 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  0,00  0,00%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 0,00%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.316,71 +0,03%
 EUR/USD 1,0709 +0,11%
 WTI 82,90 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront