ALUMEXX N.V.

AEX:ALX.NL, NL0012194724
1,370 09:12
0,000 (0,00%)

Nieuws RSS

Alumexx gaat flink uitbreiden

Alumexx is druk bezig met het uitrollen van de strategie voor de toekomstige groei na de overnames van Euroscaffold en ASC Group. Daarbij wordt de productie en het management stevig uitgebreid, me...

05 feb | meer...

Delisting 8 smallcaps gestaakt

 Euronext Amsterdam heeft de delisting van acht smallcaps gestaakt, omdat zij een opdrachtbevestiging hebben ontvangen van een OOB-accountant.

09 jan | meer...

Kok groter in Alumexx

Martijn Kok heeft een groter belang in Alumexx gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 21 december 2023.

23 dec | meer...

Alumexx vindt accountant

Alumexx heeft KPMG aangetrokken als accountant. Dit maakte de producent van hoogwaardige aluminium klimmaterialen donderdag bekend.

21 dec | meer...

Alumexx groeit fors door overnames

Alumexx is in de eerste zes maanden van 2023 flink gegroeid dankzij overnames. Dit meldde de producent van hoogwaardige aluminium klimmaterialen vrijdag nabeurs.

29 sep | meer...

Alumexx boekt sterke omzetgroei

Alumexx heeft in de eerste vijf maanden van 2023 een sterke omzetgroei geboekt. Dit meldde de leverancier van klimmaterialen donderdag nabeurs.

22 jun | meer...

Alumexx slijpt messen nu delisting dreigt

Alumexx is niet van plan zich zonder slag of stoot neer te leggen bij een dreigende delisting. Dit bleek donderdagmiddag uit een verklaring van het kleine Amsterdamse beursfonds.

mei '23 | meer...

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront